Jump to content

Cioby

LinkManiac
  • Posts

    78
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Cioby

  1. mai am putin si dau rr daca vrei te cresc

    stai linistit,nu'i graba..acuma mi-or activat contu

     

    Hai noroc Cioby

     

    Misto nume ai gasit!

    Sa traiesti Mariy!

    Cred ca il rectific putin,sa nu fiu pasibil de suspend:))

  2. mai,lasa-ma tu.poate a fost tariceanu buba pentru ca nu putut base sa faca ce vrea cu el,cum face din boc.oare boc e mai bun? :-j tu consideri ca un prim-ministru este cu atat mai bun,cu cat e mai supus presedintelui?suntem o republica semiprezidentiala,sa nu uitam

  3. Te-ai gandit macar o data cum se face gestiunea unor fonduri? Ai stat sa te gandesti macar un pic?

    Da, au terminat o parte din tara. Totul a inceput de la Iliescu, Dinescu, Roman, toti "bravii" astia. Sunteti atat de indignati de Basescu care nu a avut cu cine (degeaba ai castigat prin votul poporului daca legile nu le poti vota fiindca nu esti majoritar si altcineva iti pune bete in roate) iar de cei care au bagat o tara intreaga in somaj (foame de libertate, dom`le, ce sa mai... ) si au facut-o din creditoare -> datoare nu ziceti nimic.

    Halal gandire. Nici nu ma mira asa zisa "revolutie" de la `89, cum a fost facuta.

    tanti cam rau gandesti.basescu a fost in 'sfera'de influenta a lui iliescu.de ce nu a facut el autostrazi si alte cele ca a fost ministrul transporturilor de vreo 3 ori?cum sa castigi alegerile si sa pui un acelasi guvern boc 5 sau cat o fi.macar din respect pentru oamenii aia care te'au votat pui la sefia ministerelor niste oameni competenti.tu stii ce masura a luat Rusia la inceputul crizei?a crescut pensiile in 3 transe,un total de 45%.

    basescu are majoritate in parlament in momentul de fata,ca a 'cumparat' destui deputati,senatori de la psd,pnl.

  4. cand vorbiti de comunisti vorbiti si de pd-l si de basescu in acelasi timp.majoritatea au fost dupa revolutie in fsn sub conducerea 'taticului iliescu'.basescu a ocupat functia de subsecretar de stat in ministerul transporturilor in primul guvern Roman de dupa revolutie,ministru transporturilor in vremea lui Iliescu.toti au facut parte din Frontul Salvarii Nationale.cautati blaga,videanu,berceanu,boc,basescu si dupaia sa veniti sa tipati de comunisti,mineri si alte cele.pana atunci cand vorbiti de comunisti ii bagati pe toti in aceeasi oala.

  5. De unde esti tu atat de sigur ca ar fi fost mai bun? Eu zic ca noi toti cei care filozofam pe tema asta suntem habarnisti in ceea ce priveste politica acestei tari, si asta ar trebui sa recunoastem(cel putin eu recunosc). Adevarul crud e, ca meseria de politician este o meserie murdara, unde prima data trebuie sa inghiti rahat, sa-ti pierzi caracterul, si dupa aceea ai portile deschise spre bunastare financiara

    am spus ca probabil nu ar fi fost mai bun.nu scoate cuvinte din context.cred doar ca psd-ul sau pnl-ul au oameni mai competenti pentru sefia ministerelor.apropo de filozofare in privinta acestei teme,un forum presupune in primul rand o dezbatere,o expunere a ideilor,a parerilor.din pacate aici nu sunt numai analisti politici.

  6. tybork probabil ca geoana nu era mai bun ca basescu,nu ai de unde sa stii,dar mai mult ca sigur am fi avut un guvern cu oameni mai competenti,mai experimentati,nu atat de subordonati dictatorului.nu vreau sa iau in brate nicio culoare politica,ma deranjeaza mai mult decat presedintele, cabinetul sau, ca nu are rost sa zic cabinetul lui boc.

  7. daca s-ar fi luat masurile astea la inceputul crizei ,cand Romania mai avea o economie, altfel ar fi stat lucrurile.trebuia sa ne gandim la solutii la inceputul crizei,nu in apogeul ei

  8. exact ce ziceam mai sus.

    daca alea nu sunt masuri anticriza spune-ne tu cateva masuri anticriza eficiente si care sa se aplice in tara noastra. ca noi nu suntem america sa bagam 700 miliarde de $$ in banci (o masura care mie nu mi se pare anticriza, nu vad america sa o duca bine).

    nu poti sa spui ca alea nu sunt masuri anticriza fara sa spui niste masuri anticriza. altfel cum poate omul sa compare?

    scaderea cotei unice de impozitare ar fi redus cheltuielile fiscale ale intreprinderilor,astfel nu ar fi dat atat de multe firme faliment->multi someri ar fi avut de munca in continuare;reducerea tva-ului ar fi stimulat consumul,valorificarea resurselor din Rosia Montana,pomparea banilor primiti de la FMI in sistemul privat,in stimularea micillor intreprinzatori etc etc..tu nu intelegi ca decizia de a scadea salariile bugetarilor a fost o masura oarecum politica,aruncandu-se vina pe sistemul bugetar,perceput de basescu ca un gras care este carat in spate de un slab(sistemul privat)

  9. cresterea cotei unice si a tva-ului ar fi afectat toata populatia tarii,aducand un val mare de scumpiri.pe timp de criza,masuri de criza.noi avem mai multi functionari publici decat Germania.a fost o masura,mai intai de toate,politica.ar fi trebuit pompati bani in sistemul privat pentru ca el tine pensionarii si bugetarii in spate.

  10. Chiar nu am nimic cu ungurii mai putin cu marko bello care este in top 3 "curve politice".astept ziua sa vad si in guvernul ungurilor 5 romani.cand era vorba de iohannis basescu zicea ca sunt destui romani mai competenti sa preia functia de premier,de ce nu spune si acum acelasi lucru?poate mi's mai indignat de faptul ca in guvernul asta se regasesc inca persoane ca udrea,videanu,blaga etc.parerea mea este ca si-a cam batut baselu joc de toti alegatorii lui,mai ales prin faptul ca l-a desemnat ca si premier tot pe "purtatorul sau de cuvant"!Sa traiti bine inca 5 ani de acum inainte!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...