Jump to content

darkside

LinkManiac
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by darkside

  1. Multumesc pentru raspuns Dan.

    Ma pricep destul de bine in ceea ce priveste hardware dar nu m-am lovit de asa ceva pana acum.

    Tin in OC si placa de baza in 1333 ca nu stia decat 1066 fara OC, placa video e un 5750 foarte overcloackabila si clar ddr-ul 2 la 667 ma tine rau de tot.

    Ma intrebam daca merita sa iau memoriile la 1600 sau la 1333. Din pacate fondurile pentru i5 inca nu sunt disponibile :P deci o vad ca pe un upgrade totusi care se va resimtii.

  2. Salut,

    Am in momentul de fata un PC , iar ca proc am un core2duo e8400 care are FSB-ul 1333 iar placutele de ram sunt ddr2 la 667.

    Intrebarea mea este mi-ar putea afecta performata sau chiar sa nu booteze sistemul daca imi schimb placa de baza si trec pe ddr3 la 1600 Mhz?

    Adica fsb-ul proc-ului daca este mai mic ca frecventa placutelor RAM este vreo problema?

    Multumesc anticipat.

  3. daca ar fi proc-ul poti sa intrii in bios sa te uiti la temperaturi dar nu cred ca este de la el , personal am patit-o cu o sursa no-name si am avut ghinionul sa se arda si placa de baza....schimba sursa eu asta cred ca este problema :)

  4. exact software-ul nu prea are treaba cu aceasta incalzire...daca zici ca o periodata totul a fost ok inseamna ca coolerul procesorului s-a decalibrat ...caz in care trebuie dus la o firma care se pricepe ...nu te sftauiesc sa umblii tu in el :).....majoritatea laptopurilor au niste picioruse pe care i le pui ca sa poata face aerisirea cum trebuie in cazul in care tu l-ai tinut pe birou si in camera erau 25 de grade s-a decalibrat mai mult ca sigur coolerul :whistle:

  5. Salut.

    Caut si eu niste boxe la in pret de maxim 2 milioane.

    Vreau sa aiba si bass si calitate.

    Prefer 2.1 sau 5.1 dar ma intereseaza si 2.0.

    Si as vrea sa stiu si eu care e treaba cu boxele de podea.

    Multumesc mult.

    la 2,2 mil gasesti x530 logitech 5.1 are si calitate si bass :) :right:

  6. problema e ca nu mai am garantie, tre sa ma interesez cat costa o diagnosticare ....

    da stiu ce zici tu dar am formatat tot, nu cred ca e posibil sa ramana registri dupa format :-??

    si in legatura cu procesorul nu ma va limita asa de mult ca o sa ii fac oc (am racire bunicica pe el) dar acum e la frecventa initiala tocmai ca mi-a fost frica sa nu pateasca ceva

    dap corect...dupa format nu mai ramane nimic.....iar daca ai racire buna si ii faci oc o sa fie totul ok:)....daca mai ai garantie du-te cu el sa iti faca un test de integritate

  7. daca nu ti-ai refacut windows-ul in momentul in care ti-ai schimbat placa video exista sansa ca registri sa fi ramas de la vechea placa video si d-aia sa ai probleme (dupa cate sti ati si nvidia se cam bat cap in cap ) , oricum dupa ce vei rezolva aceasta problema o sa vezi ca procesorul te va limita.

  8. poate sa fie de la impamantarea din prize, incearca sa ii scoti cablul de alimentare si sa apesi butonul de power vezi daca se aprinde vreun beculet pe placa de baza, e posibil sa tina tensiune in componente dupa ce il opresti, partea cea mai proasta e sa fie de la procesor sau placa de baza, si eu am patit la fel si se arsesera pini de pe socketul procesorului.

    am avut aceeasi problema acum multi ani cand avem un pc ceva mai vechi si i-am updatat bios-ul...exista sansa ca placa ta de baza sa se fi dus ...cat despre fatpul ca il bagi in priza si porneste este normal se poate seta din bios ca in momentul in care da de tensiune sa porneasca automat. Du-te cu el la "doctor" ca s-ar putea ca placa ta de baza sa fie dusa.(cel mult reseteaza tu bios-ul sa fi sigur ca nu e el de vina) spor :tiphat:

  9. mi-e greu sa cred ca un asemnea pc avea la vremea aia USB :) totusi daca ai avut acest noroc sa vezi pe un asemnea calculator o asemenea minune e clar ca adaptorul USB nu se pupa cu placa de baza....sau stick stricat...

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...