Jump to content

DivinE

Inactive
  • Posts

    3,764
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DivinE

  1. Din cauza asta nu sunt pe site-ul companiei .. fiindca ar induce lumea in eroare.

    Sunt oferte Regionale si atat.

     

    De aici incep speculatiile iar cea mai plauzibila ar fi "testing" si daca merge ... sa se extinda pe National.

     

    testing de 1 an de zile, e imposibil ca aceste telefoane sa nu se vanda si in alte orase.. N-ar strica sa fie un nr mic de telefoane in fiecare oras

    • Upvote 1
  2. Salut !

    Am reusit sa-l fac cu SPOTMAU power suite..problema era de BOOT. Cand ii dadeam sa boot-eze de pe un CD cu Windows..imi aparea press any key, apasam si degeaba..se oprea si ramanea Black Screen. Daca mai sunt oameni care intampina aceasta problema sa urmeze urmatorii pasi :

    1. Luati SPOTMAU power suite

    2. Creati un CD de boot de la aceasta aplicatie. (de pe un alt PC bineinteles)

    3. Boot-ati dupa cd-ul facut

    4. Daca nu reusiti sa faceti partea de boot cu acest program, puteti sigur sa formatati partitia de Windows

    5. BOOT-ati dupa un CD cu Windows si instalati Windows-ul, acum sigur va merge

    Va multumesc mult pt ajutor, va sunt recunoscator :beer:

  3. Nu imi dau seama ce ar putea sa aiba. In mod normal combinatia de taste ar fi trebuit sa rezolve problema. Scoate laptopul din priza, scoate-i bateria, si tine apasat timp de 20 secunde pe butonul de pornire pentru a scoate tensiunea din el. Nu spun ca ar rezolva ceva, dar macar sa incerci si varianta asta.

    Edit: Cu Fn+F8 ai incercat si nu se intampla nimic? Conform site-ului oficial cele doua combinatii fac urmatorul lucru:

    Fn+F7 LCD on/off

    Fn+F8 LCD/CRT switch display

    Edit 2: Dupa ce ai conectat laptopul la TV ai spus ca nu afisa imagine.. ai facut asta in timp ce era pornit sau ai incercat sa dai si un reset in timp ce era conectat la TV?

    Daca apesi tasta Num Lock reactioneaza led-ul specific?

    Da, stiam de faza cu bateria..i-am scos tensiunea din el..

    Fn+F7 monitorul laptopului se stinge..daca apas din nou se aprinde dar afiseaza tot negru

    Fn+F8 schimba din normal pe wide..sau ceva de genul, nu-mi dau seama exact pt ca afiseaza tot negru..se stinge si se aprinde imediat monitorul..

    Legat de tastat Num Lock, cred ca nici inainte nu-mi afisa nici un led, am vazut ca e o singura tasta INS/Num LK.. Deci o apas dar nu se aprinde nici un LED.. Oricum, led-ul n-ar trebui sa se aprinda dupa ce trece de secventa de BIOS?

    Am conectat laptop ul la TV si nu afiseaza imagine, i-am dat rr si se schimba automat pe display ul laptopului.. Aveam si inainte problema asta cu conectarea la TV, trebuia sa misc putin de mufa S-video..si apoi din windows sa-l vada cand dadeam click dreapta Display options sau ceva de genu..Asa conectam TV-ul la laptop..nu stiam de combinatia de taste

    In BIOS poti intra? HDD-ul si ramii se pot testa din BIOS in cazul in are suspectezi ca ai avea probleme hardware. Sau scoti HDD-ul si conectezi la PC si il testezi asa.

    In BIOS pot intra, i-am facut si update, am crezut ca rezolv problema asta.. Cum pot testa fara sa scot HDD-ul ca e destul de complicat?

  4. Am incercat..nu-mi afiseaza nimic nici pe TV..combinatiile de taste sunt bune, Fn+F7 comuta pe TV..se stinge monitorul de tot, dar tot nu-mi afiseaza pe TV

    Am inteles ca e posibil sa fie si de la rami, am 2 placute de 1GB, le-am scos pe rand si la fel face.. Poate sa fie de la HDD?

  5. Salut, mai demult pateam si eu o faza de genul, doar ca eu conectam TV-ul prin TV-out de la placa video. Tot timpul setam pe primary TV-ul ca monitorul sa ramana negru, mai uitam sa setez inapoi si mai ramaneam cu ecran negru la PC, reconectam la TV, refaceam setarile ca monitorul sa fie principal si imi mergea. TV-ul merge daca il conectezi la laptop?

    N-ai shortcut key la tastatura ca sa faci setari privind display-urile? Daca ai poate reusesti sa setezi fara sa mai conectezi la vreun display extern.

    Si eu m-am gandit ca a ramas conectat la TV, dar degeaba il bag acum..nu-mi afiseaza nimic pe TV..cu update ul de BIOS ar fi trebuit sa-si revina nu? Poate sunt ceva combinatii de taste sa-mi afiseze pe monitor..dar n-am idee, daca stiti vreuna va raman recunoscator..daca asta e problema :P

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...