Jump to content

bloody_

LinkManiac
  • Posts

    460
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bloody_

  1. Nu trebuie sa fii mai puternic decat un afk-ist ca sa il omori. Nu cer decat echilibru atat. Stiti si voi foarte bine ca cei care cresc pe spoturile mari lasa afk si intra cu teamviewer.

    Corect ar fi sa putem si noi cei care cresc singuri pe harti mai low sa lasam afk fara sa fim mutati.

  2. Razie se facea si in trecut, inclusiv in safe zone. 

     

    Este normal sa facem razie pentru a ne asigura ca cei care chiar sunt on au unde sa se joace. Asta e valabil in toate hartile. 

    Intr-adevar in hartile foarte mici nu facem razii, sa nu incepem cu razie in noria. 

    Eu nu imi aduc aminte sa fi existat razii pe 97D in tarkan si in exile, dormeam acolo cu zilele, acum poate gresesc dar eu asa tin minte.

    Ok, vreti sa faceti loc pentru cei on. Nu isi pot face si singuri prin preluare/pk ?

  3. puLse, eu sunt caracter non rr, abia m-am apucat sa joc mu, caut si-mi gasesc intr-un final party ca si asa se cauta sa fie mereu full, daca cei din party care ma cresc sunt mutati eu ca non rr ce spanac fac pe spot singur?

    Da, ma apuc sa caut om sa tina cand eu bag qqqqq la greu, nu mai zic ca daca mor in k7 ajung in Devias, nu ca in arena unde raman pe spot de mor pana imi pica itemele de pe mine.

    Acuma intreabarea mea suna in felul urmator, asa incurajati voi party-ul si cresterea celor fara rr?

    si hai sa lasam k7 sa zicem ca incerci sa cresti si tu tarkan, pana si acolo au ajuns sa faca razii.

    lasati si voi hartile mai low macar, pentru afk-isti de meserie

  4. Dar tu ai citit ce am scris eu ? Nu am vorbit despre contor ci strict despre disconnect/mutat whatever

    vreau sa pot sa stau si eu noaptea linistit singur undeva la exp low fara sa fiu dat afara de pe server

    altii stau afk la 50k exp, ca intra cu teamviewer cineva din party/guild cand face adminul razie, sa existe macar un echilibru nu crezi?

     

     

    Unde mai pui ca e si contraproductiv. Cat timp pierde adminul ca sta sa curete harti precum icarus tarkan samd ? La fel de bine o pot face playerii prin preluare

    raziile in hartile low nu sunt necesare

  5. "Dupa ce s-a rezolvat acum mai bine de o luna problema floodului si conexiunile din extern erau stabile nu v-am vazut pe nici unul sa veniti sa spuneti 'Bravo, ma, ce bine merge'.

    In schimb, in momentul in care exista orice problema veniti sarind de distinsele poponete in sus plangandu-va ca nu va merge jucaria.

     

    Problemele serverului precum a dovedit istoria recenta vin si pleaca. La fel si jucatorii. Mai mult decat sa incercam sa va oferim o experienta placuta in timpul sederii voastre aici noi nu avem ce sa facem."  - Polestar

     

    Da, sunt de acord cu tot ce a zis polestar si apreciez ceea ce faceti, o singura problema. Frate, exagerati cu raziile astea. Joc de 10 ani pe server, si nu am vazut in viata mea atatea razii.

    Am inteles, nu promovati jocul afk ( DAR JOCUL ESTE DE AFK, de aia au integrat si ei clicker nu credeti?) , nu este normal ca cei care lasa afk cu zilele sa creasca la fel ca cei care stau toata ziua on, ok, dar deja se exagereaza. Razii in tarkan si icarus in mijlocul saptamanii la ora 2 noaptea? Ei bine, 24/7 nu poate sta NIMENI on cu atat mai mult cei care lucreaza a doua zi. Da, se face exp si in Icarus dar se poate compara cu alte harti precum kalima,la cleon, arena ? De ce nu e corect? Pentru ca in hartile respective 99% din playeri cresc in party. Vine adminul la razie ori isi dau beep intre ei, ori intra cu teamviewer si raspund de pe caracterul afk si voi stiti foarte bine asta. Ei au dreptul sa fie afk la exp 30k pentru ca "pacalesc" adminul. Eu de ce nu am dreptul sa fiu afk la exp 10k singur ? Sa vina cineva sa imi dea pk sa imi ia spotul dar de ce sa ma mute adminul ? :))

    Propun sa se faca razii doar in hartile pentru care se acorda contor.

  6. +1 cu raziile, cam exagerati uneori. am prins si 5 razii intr-o zi si chiar nu e normal. stiu ca nu incurajati afk-ul dar e server low exp si eu spre exemplu am si facultate si mai si lucrez, daca as creste doar cand as fi on as da 1 rr la 2 luni

    si sunt convins ca nu sunt singurul in situatia asta

    • Upvote 1
  7. Sunt sigur ca la meciul Chelsea nu vor fi gafe .

     

    Steaua o sa joace bine de tot .

    si uite ca iar latovlevici a fost depasit usor , iar slaba prestatie din partea unor jucatori foarte importanti : tanase , chipciu , bourceanu , pintilii.

    pacat . cel mai mult mi-a placut steaua ofensiva din meciul cu ajax 4-1-4-1 cu filip la mijloc.e clar daca joci sus e mai greu pentru adversari sa isi creeze ocazii , asa a facut si chelsea ieri in ultimele 20 minute.

  8. Am facut un meci bun la Piatra Neamt, dar in ritmul asta nu putem bate Chelsea, daca Ceahlaul ne-a dat 3 Chelsea cat ne mai da?

    A fost o victorie usoara, dar au fost si cateva gafe in aparare.

    de mult am observat la latovlevici ca este depasit usor , dar acum cred ca i s-au urcat laudele la cap de a jucat asa prost.din cauza lui a luat steaua 2 goluri.cred ca filip ar trebui sa joace in locul lui pintilii( da , a dat gol dar a pierdut multe mingi la mijloc) si tatu si rocha nu sunt de steaua...a lipsit viteza lui chipciu :D

  9. Sa speram ca bate acuma la noi acasa macar 1-0 sau hai un egal, la ei sigur o sa ne dea 5-0. :|

    De ce atata pesimism? Mingea e rotunda, sunt 11 contra 11, adevarat, Steaua joaca impotriva castigatoarei Champions League, dar jucatorii Stelei sunt mai montati la aceasta competitie decat jucatorii lui Chelsea, asa ca nu se stie, totul e posibil in fotbal.

     

    Eu chiar cred ca Steaua poate bate Chelsea :)

    chelsea a castigat champions league doar datorita jocului mizerabil , cu toti jucatorii pe linia portii.nu mi se pare o echipa atat de puternica , poate ca au jucatori extrem de valorosi individual dar in rest chelsea e intr-o forma extrem de slaba.s-a chinuit cu praga , s-a chinuit sa scoata si un 1-0 cu WBA si urmeaza si meciu cu manchester.eu cred ca steaua va invinge pe national.

    • Upvote 2
  10. parerea mea ca Steaua a jucat chiar bine , cel putin in a 2-a repriza . au lipsit tanase si szukala iar steaua a mai avut si dezavantajul de a veni direct din amicale , pe cand  ajax vine din campionat . sanse chiar sunt , steaua joaca foarte bine acasa .sper doar sa nu il mai vedem pe nikolic in atac

    • Upvote 1
  11. Râpă e genu de fotbalist care joacă bine 1 meci din 3.

     

    E bine daca e asa, doar daca meciul ala e cu o echipa puternica :))  Oricum e prea devreme sa vorbim de evolutiile lui la Steaua. Dupa cateva luni putem sa tragem linie si analiza prestatia sa. 

    dupa cateva luni? cine mai are nevoie de el cand revine georgievski? rapa mai are 1 saptamana sa isi revina ,a fost adus in special pentru dubla cu ajax

    cum e posibil sa refuzi un jucator care a jucat modest dar macar fara greseala dupa 50 min de joc , ca sa iei un obosit d-asta..

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...