Jump to content

smokey

Inactive
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by smokey

  1. E o serie diferita asta, merita incercat si primul joc. Din pacate mi-a crapat ps3-ul cand eram aproape de final asa ca nu l-am mai terminat, dar am sa fac si asta curand. Am jucat doar demoul 2ului, dar imi place. Grafica e ciudatica, neffind nici cartoonish, dar nici fotorealista - e un efect interesant cel putin. Optimizat e, gameplay diferit si implementat ca la carte e, povestea decenta e, pret bun a avut pe greenmangaming recent, deci sariti pe el cat e cald si e frig afara :) Eu mi-l cumpar la salariu, ca asa se cuvine, mai ales ca se vinde destul de prost. Chestie ce nu ma mira deloc, pentru ca marea majoritate a gamerilor din ziua de azi nu sunt deschisi la nou. Vor doar call of duty, GTA, need for speed si fifa. Ah, si diablo 3, desi probabil nu au jucat primele 2.

  2. Vreau sa arunc si eu doi centi despre joculet.

    Desi n-ar trebui sa încep cu asta, grafica e exceptionala. Pacat de lip-syncul nereusit, dar peisajele, ceata, chiar si avatarul Alan sunt realizate bine de tot. Apoi, camera aia descentrata - singurul joc unde nu m-a deranjat a fost The Witcher, dar aici NU MERGE. Pe lânga faptul ca a trebui sa ma ridic de pe scaun si sa bag usb-ul de la controller în PC ca sa-l pot juca decent (cu mouse si tastatura e crima), personajul nu e centrat, si uneori tinde sa o ia spre dreapta, în sensul ca e aproape imposibil sa mergi drept fara sa împingi din când în când din analog-stick catre stânga sau dreapta, pentru a mentine directia. La capitolul control au dat-o-n bara maiestous, sa mai nu zic de dodge-ul absolut cretin (de multe ori ca sa te feresti trebuie sa te îndrepti catre inamic, lol).

    Mecanica de joc, ca idee în sine e ok - distrugi întunericul cu lumina si bei cafea ca sa nu o iei razna, dar acele termosuri care apar în mijlocul padurii pe o piatra de râu strica atmosfera mai ceva ca un râgâit în cinema.

    Per total îmi place, atmosfera e superba, grafica la fel si mi-ar placea sa vad ideea asta exploatata mai departe.

    Îmi merge excelent pe un i5 2500k si gtx 560, maxed out 1080p.

  3. Incepand de acum, cine nu vine cu cel putin 2 argumente care sa motiveze alegerile facute, are warn.

    Cand vad pe aici Civilization V, Tomb Raider sau The Suffering imi vine sa ma urc pe pereti.

    joc nasol? Reservoir Dogs - scurt, urat, repetitiv - daca nu ar fi existat filmul si implicit fanii, probabil ar fi ajuns in cosul cu reduceri la o saptamana dupa lansare.

  4. Are si 360ul exclusivitatile lui - halo, gears of war sau alan wake.

    Si eu am ales ps3-ul cand am cumparat consola, dar numai din cauza God of War, uncharted si demon's souls (cel mai dificil joc de pe consolele actuale)

    Avand in vedere ca preturile scad constant, eu zic sa iei ps3 acum si cand mai strangi ceva poti sa te arunci la un xbox second-hand. Ai grija totusi cu jocurile, daca vrei originale ai sa pierzi mult timp pe forumuri pt preturi bune.

  5. PS3 phat 80 gb. Imi place mai mult decat asta slim. Arata mai scump (chiar e, costurile de productie sunt mai ridicate la varianta phat), plus ca negrul ala lucios da bine spre deosebire de plasticul infect de pe slim.

    Si astept sa testez un 3DS, sa vad daca merita investitia,

    Si da, iPOD touch/iPAD/iPhone pot fi considerate console...cu aplicatii multiple :)) . Ati vazut, sa zicem, Epic Citadel? sau Rage for iphone? (street fighter 4, infinity blade etc)

    Atata timp cat se fac astfel de jocuri care arata aproape la fel de bine ca pe PC si mai bine decat majoritatea celor PSP, eu zic ca intra linistit la categoria console. Ca fac si alte lucruri, cu atat mai bine. Si pe PS3 se putea instala linux pana la un update de firmware recent, dar asta nu o face mai putin consola decat 360. ba chiar e un avantaj.

  6. Fiecare forum care se respecta are un astfel de topic.

    Avand in vedere ca in tara au aparut lanturi de magazine gen Real, Carrefour, Altex, Domo, Auchan si mai ales ca in ultima vreme se practica tot felul de reduceri valabile in intreg lantul, aici vom posta in cazul in care gasim jocuri la oferta.

    In Real am gasit NFS Underground, U2 si Most Wanted la 19 lei.

    Prin altex, Assassin's Creed 1 si Splinter Cell Conviction la 29 de lei

    Domo: Fallout 3 la 7.5 roni (lol). Hearts of Iron III - 29 roni si Bioshock 2 undeva la 25-30 de lei.

    Deocamdata atat, ca n-am mai umblat de ceva vreme prin magazine.

    • Upvote 1
  7. Bulletstorm:

    113492705-4.jpg

    113428564-4.jpg

    Medal of Honor 2011

    110306756-4.jpg

    110272339-4.jpg

    Force Unleashed 2

    108764718-4.jpg

    Just Cause 2 (cel mai bun engine grafic dupa parerea mea, peisaje IMENSE cu un detaliu de exceptie + ruleaza incredibil de fluent)

    108126694-4.jpg

    108054550-4.jpg

    108054527-4.jpg

    Sper sa nu se comenteze despre marime. Asa trebuie sa arate un screenshot frumos, în rezolutii cât mai mari. Preferabil detalii maxime. Sau macar medii.

  8. Mortal Kombat FTW

    Street Fighter e mai mult pt jucatorii hardcore, avand miscari foarte complexe pentru care e nevoie de zile intregi de practice. Si cine are vreme de pierdut cu asa ceva, n-are decat. MK in schimb, nu cere atat timp investit in miscari, se pot invata mai usor combinatiile.

    Grafic, jocurile noi (SF4 si MK 9) sunt cam la acelasi nivel, dar depinde gust. Mie imi place si cea cartoonish, daca e facuta bine, iar in SF e foarte faina. Mortal Kombat e pe unreal 3, engine foarte bun si arata pe masura.

    Personajele sunt mult mai misto in MK, (cred ca aproape oricine a auzit de scorpion sau sub-zero, pe cand mult mai putini de Ryu sau Bison), avem si filme, seriale, desene animate - MK e un univers ceva mai popular.

    Plus ca street fighter e aproape exclusiv pe partea de multiplayer, pe cand in MK, oricat de absurde sunt povestile din single, au totusi farmecul lor.

    Si evident, fatalitatile, tati :)

  9. aha ... poate nu am fost inteles bine : "sa-mi explice si mie unde e ascunza inteligenta asta superioara a baietasului asta" .

    Eu n-am spus asta, eu am spus nivel superior, which is quite different, şi mi-am argumentat afirmaţia mea, nu a ta.

    Cât despre underground, o grămadă de artişti primesc oferte babane, dar le refuză, pentru că vor să fie pe treaba lor. Dau exmplu ca să vedeţi ce se învârte pe la tv. Vinnie Paz, solistul de la Jedi Mind, povestea că i s-a oferit un contract baban. Şi şefu de la casa de discuri i-a spus, uite, pe tine te facem mafiot, că se vinde bine. Şi aşa eşti pe jumătate italian, tragem un costum şi am scos superstar. Ăsta l-a înjurat şi a ieşit.

    Ce spui tu de una ca asta? Aşa e cu toţi, voi vedeţi forma fără fond.

  10. Si acum rog pe cineva in special pe Smokey care a afirmat : " El e la un nivel de cunoaştere în hip-hop la care se ajunge mai greu " , sa-mi explice si mie unde e ascunza inteligenta asta superioara a baietasului asta . :whistle:

    A

    În primul rând, măcar a auzit de cei pe care i-a pus în top 10 şi în al doilea rând omul s-a chinuit să schimbe ceva aici pe forum, din convingeri personale şi nu că are chef de flame.

  11. Are dreptate mainstream. El e la un nivel de cunoaştere în hip-hop la care se ajunge mai greu, mai ales în România.

    Şi eu o ardeam cu comercial, pentru că nu ştiam că există altceva, şi când cineva îmi zicea KRS sau Kool G mă uitam la el şi ziceam bă, da de 50 n-ai auzit? Acum mi-e ruşine. Ca să vedeţi ce înseamna hip hopul, eu zic să vă înarmaţi cu chef de documentare şi filme, în primul rând. Aici sunt câteva care trebuie văzute, iar dupa ce le veţi vedea se va putea discuta concret şi în cunoştiinţă de cauză.

    Style Wars - graffiti

    WyldStyle - graffiti

    The Freshest Kids - dans

    Bomb the System - graffiti, film de Hollywood

    Beat Street - dans

    Quality of life - graffiti, film de Hollywood

    Scratch - dj

    Freestyle: The Art of Rhyme - rap

    Rhyme & Reason - rap

    Just to Get a Rep - graffiti

    Faceţi rost măcar de câteva, pentru a înţelege cu adevărat ce e hh, de ce aşa şi nu invers, de ce are dreptate MainStream şi de ce cei ce ascultă comercial şi reneaga oldschool sau undergound nu au dreptate. Şi dacă cineva se trezeşte să mă contrazică, e un încuiat. ;)

    Asculă frate rahat, dar nu critica pe cel ce ascultă ciocolată.

  12. Nu, procesor mai slab ca al meu, ram mai putin ca mine, placa video va fi ingenuncheata pe medium, iar pe low nu cred ca merita sa joci. Sfatul meu, nu`l juca, asteapta un upgrade si il joci apoi.

    Să nu vorbim fără să fi testat jocul pe un sistem asemănător. Îl joci pe med-max în 800x600 şi zboară.

  13. Ce top fraţilor? Nu există aşa ceva, şi dacă e, e subiectiv, pentru că, să fim serioşi, cel mai bun rapper nu există.

    Eminem vrobeşte repede şi se vaită, dar talent are şi merita respectat pentru asta. Când cânţi rap, nu ai un topic anume, Cap|De|Tank...de la mesaje anti-guvern la versuri în care fiecare se laudă cât e de bun la creaţii lirice despre cum a fost părăsit de nevastă şi acum cântă, toate intră în categoria subiecte abordabil într-o melodie hip-hop.

    Primii 10 artişti rap, în orine aleatorie, ar fi următorii,. după părerea mea de om care văzut declaraţii şi a citit istorie. Behold, lista: Rakim, Kool G Rap, 2Pac, Eminem, Masta Ace, KRS-One, Jeru The Damaja, Biggie, wu-tang că nu poţi să pui doar unul din trupă şi LL Cool J. Desigur n-ai cum să cuprinzi toată spuma în 10 oameni....ar mai fi Roxanne Shante, o legendă la ei, care făcea un freestyle de plecai cu coada într picioare plângând şi strigând după bunica şi mulţi alţii...Eazy-E era mai mult de imagine, nu e el atât de mare pe cât a fost făcut. Şi a se observa că toţi ăştia morţi sunt un pic exagerat de apreciaţi. Să fim serioşi.

    TUPAC NU E MORT REVINE IN 2014 =))

  14. Din regulamentul sectiunii muzica :

    5. Cei care jignesc anumite formatii/artisti cu scopul de a crea flame-uri vor fi avertizati verbal, iar la a doua abatere vor fi sanctionati cu warn/suspend in functie de gravitate.

    Şefu, observai că am primit warn. O fi el moca, da nu-mi convine. În primul rând am înţeles că am primit pentru chestia asta:

    "Băh lăsaţi-o încolo de treabă...ce respect păntru larva asta mă? că face bani? da, dar atât. Supravieţuitoru pacii....Sean John într-.adevăr, e o firma ok. Dar diddy doar a cumpărat-o acum ceva vreme, deci tot rahat. VAX!"

    Nimic din ce am scris acolo nu e o jignire directă, ci e interpretabil. Larva nu e neaparat un lucru rău, din larve se dezvoltă nişte chestii frumoase, de genul fluture. Deci indirect l-am făcut fluturaş, ceea ce nu-i atât de rău. Supravieţuitoprul păcii nu constituie o jignire. Rahat e ceva dulce ce se bagă în cozonaci, deci poate fi luat ca pe o laudă, iar vax nu înseamna nimic conform DEX. În concluzie cer anularea warn-ului. Şi încă ceva, am dat quote la ce ai spus "Cei care jignesc anumite formatii/artisti cu scopul de a crea flame-uri vor fi avertizati verbal", pentru că normal, trebuia să primesc avertisment verbal, which, my friend, didn't quite happen. Dar acum, după o analiză a ceea ce am scris, nici măcar avertisment nu merit. :nanana:

    În concluzie cer anularea warn-ului.

    Şi nu m-am plâns la omu de gheaţă, el mi-a spus ca am primit warn, eu nici n-am observat.

  15. Deşi nu-s fan D&B, ascult mult Pendulum, şi chiar dacă Prodigy îs mai mult electro-punk and god knows what else, îi ascult şi pe aia la fel de mult.

    Pref mea de la Pendulum e SPIRAL...odată dat play, nu o mai opreşti decât când ai închis compul. De la Prodigy Shoot Down, Spitfire, Smack ma Bitch Up şi Baby's Got a Temper.

    Am toată discografia de la ambele, plus câteva mp3.uri cântate live prin concerte. Nu-s fan D&B, da sunt fan Pendulum şi Prodigy. Plus, abia aştep următorul TMBase.

  16. KFC ftw!!1!!eleven!!one!!11

    Au twister, care-i cea mai bună mâncare ce se poate găsi într-un fast food. Plus că au Pepsi. Plus că e mai mişto moşu KFC decât Ronald Mcdonald. Cum ar fi să îţi apară clownu ala în spate noaptea...? o.O

  17. Sage Francis - Sea Lion

    Jedi Mind Tricks - Razorblade Salvation

    Jedi Mind Tricks - Genghis Khkan

    Jedi Mind Tricks - Heavy Metal Kings ft. Ill BIll

    Onyx - Slam Harder

    Afroman - She Won't Let Me Fuck

    Das EFX - They Want FX

    KRS-One - Rising to teh Top

    T.I. - Big Shit Poppin

    NWA - Gangsta Gangsta

    A Tribe Called Quest - Rap Promoter

    CunninLynguists - America Loves Gangsters

    Run-DMC - My Adidas

    Run-DMC - Praise My DJ

    :yum:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...