Jump to content

Daedalus

Inactive
  • Posts

    1,241
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Daedalus

  1. Prin acest post imi iau ramas-bun de la membrii acestui joc. DEX is no more for me. Imi pare rau sa va spun, dar oficial ma las de L2 din scopuri care tin de viata mea. Mi-am gasit un loc de munca unde trebuie, nu imi mai pot continua activitatea nici in joc si nici pe acest forum. Le multumesc tuturor pentru sprijinul acordat.

    Over and out. Forever...

  2. Justitia romana, ce sa zici. <_<

    Eu as lua o arma alba, deoarece majoritatea hotilor din Romania sunt atat de prosti incat nici nu stiu sa se bata in mod profestional. Ori pistolul cu aer comprimat pe care il am. Dar prefer cutitul.

  3. sunt posesor de AMD si sunt incantat pacat ca mobo'ul meu nu suporta OV la Athlon xp 2400+(2Ghz), si in plus dak ai un cooler bun la procesor la AMd nai probleme cu OV(dak'l faci in limite rezonabile).....si nu e la mintea copiilor,,, in 3-4 magazine am intrebat (cand mi'am luat comp meu acu 3 ani) si toti mi'au spus dak vreau joc AMD,dak vreau programe INTEL(si am mai cerut si sfaturi de la un prieten care se ocupa cu calc de prin '95)

    Bai. Tu ai auzit de un Core 2 Duo E6300 care de la 1.8 GHz care merge fara multe probleme la 3.4? Exact asta am facut la un coleg de lucru aseara care imi cerea ajutor cu oc. De la 3.5 in sus placa de baza facea probleme. Daca vrei joc AMD daca vrei programe INTEL? Asta ai auzit-o poate inainte sa apara Core 2 Duo. Ori cei la care au fost acolo, pe care i-ai intrebat nu erau sanatosi la cap.

    Btw: Afirmatiile tale sunt tampenii. AMD nu a stat niciodata bine la oc. Ca tu ii iei cine stie ce sistem da racire, gen freon, asta nu ne intereseaza, ca asa imi rup si eu procesorul in doua cu nitrogen lichid si o placa de baza buna.

  4. Prima mea intalnire serioasa a fost in a 8-a, cand mi-am petrecut o noapte intreaga cu o anumita fata... Desigur, o placeam de ceva timp, deci... Ma rog, mi-a placut si ei i-a placut. Dar 6 ani mai tarziu, in anul 2 la facultate am gasit prin lucrurile mele vechi o adresa. Guess what, era adresa ei. In ziua de azi inca este prietena mea and I think next year I'm getting married.

  5. Jesus! :mellow: Sincer imi spusese var-miu ca un coleg parca avea cam aceleasi temperaturi, dar pare cam ciudat. Ai incercat sa schimbi pasta termala? Auzi... Coolerul merge? Ca solutie temporara, tine carcasa deschisa. Apropo, poate si senzorul sa fie aiurit, pe Gigabyte mai vechi se intampla chestia asta. Ai cumva ceva gen 8IPE1000 sau mai slab?

  6. buahaha ... si eu zic ca te-ai uitat la prea multe filme, ai imaginatie bogata. (desi nu zic ca nu ar fi posibil)

    OT: ceva dovezi despre ozn-uri? majoritatea sunt "lucrate", poate are cineva o sursa credibila sa posteze si aici.

    Pai stai calm, am trecut de faza in care aveam imaginatie bogata. De aceea am decis sa merg la studii superioare pe baza matematicii.

    De altfel, Area 51 este o panarama scoasa de americani. Daca stam sa ne gandim mai bine, ei sunt atat de tari incat majoritar la ei apar alienii. Si wow, ia ghici, imi vine sa imi dau afara pranzul cand aud parerea "Maybe the government is making some tests on aliens". Grow up!

  7. ti-a dat devil un link, scrie acolo destul de bine si sunt mai multe tipuri de binduri ... just read it!

    ps: come ... dex is waiting for u :beer:

    o intrebaer, ce naiba faci la 73 in hot springs ? ce q trebe sa faci pt rb ala, si ce q trebe sa faci pt 3rd class ? pls lamuriti-ma

    ms

    nu cred ca se poate in l2. Incearca sa scoti "enter chat" din options.

    Nunu, bind din Windows. :mellow:

    Btw: Mi se pare mie sau in pvp un AW cam face un TH? Desi mi se pare imposibil, am vazut chestiile astea pe DEX. Experienta player-ului? Ma rog, sincer am incercat faza asta pe Echo si e adevarat. Desigur, cu hex.

  8. Foarte bine ca a pus taxa. Primaria Constanta nu mai are fonduri pentru toate chestiile astea de imbunatatire. Inainte sa vin eu aici, Mamaia era un jaf de statiune, apoi ma intorc peste 2 ani, ia ghici, Mamaia avansase dintre cele mai proaste statiuni la printre cele mai bune. Dar i-au taiat lui Mazare fondurile, nu stiu exact ce s-a intamplat. Ma rog nici n-o sa mai fie mult timp primar...

  9. Pai, in primul rand, nu stiu care este faza cu aceste downclock-uri, cred ca am mai avut vreo 2 cazuri. In mod normal procesorul tau ar cam trebui sa ruleze la 1.91 GHz. Nu cred ca sursa sa fi influientat. Ia vezi, voltajele sunt cum trebuie? In orice caz, ar cam trebui sa desfaci carcasa, vezi coolerul cam ce marca ar fi. Desi e posibil sa fie box. Apropo, verifica temperaturile cu SpeedFan: http://www.softpedia.com/get/System/System.../SpeedFan.shtml

  10. vorbesti serios???? recomanzi 128 mb pt xp??? :-O :D :D :D

    parerea mea e 512 mb sunt strictul necesar, iar ca pc-ul sa mearga ca uns 1 gb (2x512 in dual channel)

    Nu recomand mai. :D Dar merge foarte bine. Cu 256 la fel. Pentru jocurile in ziua de azi it's true, minim 512.

  11. Urmează una dintre cele mai absurde legi promulgate vreodată: în Indonezia, pedeapsa pentru masturbare este decapitarea!

    Pe bune asta e cea mai idioata lege. Eu stiu ca nu face bine, dar majoritatea adolescentilor in ziua de azi fac asta. In special cei cu probleme de sociabilitate.

  12. doh scoala'te and smell the reality 'in 2004 a fost cazul cu tsunami cum sa zici ca na fost nmk ?la fel a fost si la noi in oct 2004 cutremurul acela de 6 grade .

    na fost asa mare cum sa anuntzat dar SE INTIMPLA!

    stai calm no sa vezi niciodata pe NASA la tribunal :))sau orice organizatie gen NASA..mai bine precaut decat deloc

    Zicea ca o sa se resimta pe toata planeta. Tu ai simtit ceva? :D Btw a fost in 2005 daca imi amintesc eu bine.

    Daca in momentul asta ar fi sfarsitul lumii eu nu sunt aproape deloc implinit. M-am nascut enervat, mor suparat. Eu cred ca o sa mor secerat de acest gand decat de acel asteroid sau cutremur, sau ce naiba or mai inventa astia.

  13. You never know. Pana la urma va iesi ceva la iveala. Nu e Universul o chestie asa pentru a gazdui o planeta populata. Exista. Fii sigur ca acolo, undeva, este viata. Daca Universul ar fi fost creat de cineva, nu cred ca acel cineva l-a creat atat de mare, dar cu o singura planeta populata de viata chiar daca asta a fost pe parcurs. In cateva milioane de ani acel cineva si-ar fi dat seama ca suntem aici. Poate suntem doar un test de laborator, te-ai gandit la asta?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...