Jump to content

trAANCe

Inactive
  • Posts

    713
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by trAANCe

  1. Este foarte tare, cel mai bun serial de acest gen. Captureaza perfect perioada prohibitiei, perioada pre Al Capone, mafia, cum erau tratati eroii de razboi, etc. genial.

    Nucky cel putin isi joaca perfect rolul

    Steve Buscemi

    on topic: asta + game of thrones, cred ca sunt cele mai bune productii hbo all time

    in legatura cu actorul care-l joaca pe al capone, sincer nu l-am mai vazut prin alte filme sau seriale, decat in gangs of new york (2002) dar joaca al naibii de bine personajul

  2. Ce le face atata placere sa sparga site'uri nu inteleg. Ei cu spargerile sunt ca tiganii nostri cu bataile. Daca 100 bat 3 oameni , sunt smecheri. Asa si astia. Sparg un site si sunt sefi.

    crek ai impresia ca ei "sparg" site-uri doar asa for fun :)

    dar defapt prin asta isi spun punctul de vedere, ca sunt(em) liberi si nicio lege nu-i poate opri sau guvern din nici un stat.

  3. Pe oricine ar pune la putere tot corupti vor fi, aveti prea multe sperante pentru Romania... Acelasi ca**t de ani buni, doar ca folosesc parfum diferit.

    singuru' reply destept si realist de aici :)))

    in rest, ragaie prostia in unii, care arunca cu cuvinte pe care habar n-au nici sa le desparta in silabe ;)

  4. Uitati ce spune alt iluzionist, despre Cristian Gog.

    Declaratia celui mai bun iluzionist roman despre numarul lui Cristian Gog de la "Romanii au talent"

    Unul dintre cei mai buni iluzionisti romani a vorbit pentru ProTV despre numarul care i-a adus lui Cristian Gog marele premiu de la "Romanii au talent".

    Johannes il descrie pe Cristian Gog ca pe un om sincer si foarte pasionat de arta mentalismului, un perfectionist, adica o persoana preocupata de cele mai mici detalii care de cele mai multe ori inseamna extraordinar de mult.

    "Un mentalist trebuie sa fie un foarte bun orator si prin diferite gesturi, cuvinte si tonalitati ale vocii in momente cheie sa faca in asa fel incat liberul arbitru sa fie doar o iluzie, adica sa te faca sa crezi ca alegerile tale sunt libere, cand de fapt e vorba de manipulare psihologica. Cristian Gog a reusit sa capteze juriul si publicul in asa fel incat sa nu plictiseasca prin lungirea prezentarii sau sa faca momentul de neinteles prin scurtarea ilogica a trucului", a declarat Johannes

    "Faptul ca a aparut in fata a milioane de telespectatori l-a facut pe Gog sa aleaga niste trucuri pe care le-as incadra la o dificultate medie si cu care a avut o siguranta in a le duce la bun sfarsit, sub presiunea psihologica a televiziunii. Sunt trucuri pe care le poti vedea la multi alti mentalisti celebri care au aparitii in centrele distractiei gen Monte Carlo sau Las Vegas", adauga el.

    "Oricine poate face asa ceva? Raspunsul meu este ca nu. Nu oricine poate manipula mase intregi de persoane doar daca invata teorie. Cu siguranta nu! E nevoie de o mare pasiune, de foarte mare rabdare in a invata si a te antrena mereu cu mintea celor din jur, cu natura umana in asa fel incat sa detii cu adevarat puterea de a schimba alegerile sau deciziile unor persoane pe usa din dos a creierului", a mai spus acesta.

    Sursa citatului:

    Dupa parerea mea [si din ce am citit], Cristian Gog, e un bun manipulator, cum am spus mai sus, a stiut sa isi scoata in evidenta talentul. A muncit mult pana sa ajunga sa manipuleze o masa de oameni, deci in principu merita acest premiu. Dar eu tot imi mentin parerea ca au fost altii pe alta ramura, mult mai buni, daca publicul Roman l-a preferat pe Cristian Gog, asta e partea a doua. Poate ne ajuta domnul Gog, manipulaind si politicienii, ca e de rapa tara asta si nimeni nu face nimic.

    nu vezi ca si andi moisescu si johannes asta "lucreaza" ( sau au lucrat, in cazul lui johannes ) pentru pro tv ? normal ca-ti aperi produsul, doar nu-l distrugi la cateva zile dupa ce i-ai dat 120k euro si ti-ai batut joc de n oameni...

  5. Salut,

    am pus win xp pe 1 sistem sa zicem nou, toate ok dupa ce am instalat drivere pentru placa de baza etc etc..

    Ideea e ca am o placa video 7300 gt in el, la care nu am driver pe cd. Driver care l-am luat de pe site, (nvidia) toate bune.. reboot dupa instalare

    Acum partea nasoala, cu tot cu driver instalat, nu ma lasa nici cum sa schimb culorile, de fapt nici nu am optiuni.. maxim ma lasa 32 colors, am incercat mai multe drivere pentru 7300gt, acelasi rezultat

    idei ?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...