Jump to content

sebaTM

Inactive
  • Posts

    138
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sebaTM

  1. Va salut... in timp ce navigam pe net am gasit un site (apparelparty.com), la inceput am zis ca nu poate sa fie adevarat asa ca am incercat sa fac o comanda(de curiozitate), a intrat pe id-ul meu de messenger un tip cu care am tot vorbit si aproape ca m-a convins sa confirm comanda... voi ce credeti? oare e teapa sau nu? a mai dat cineva comanda?

  2. salut! as vrea sa aud cateva pareri, vreau sa imi cumpar o placa video pt jocuri pana in 400ron. Eu m-am gandit la un palit 8600gt sonic+ (625/1800), voi ce parere aveti?

  3. Salut. Am o mare problema cu un momo wheel de la logitech, indeplinesc toate cerintele volanului, urmaresc instructiunile din manual, dupa ce instalez softu, imi apare fereastra de calibrat... apas pedalele, intorc volanu si nimic... se comporta foarte ciudat... ledu este aprins(deci acumulatoru e in priza, totul e in regula). Volanul este nou si am mai incercat si pe un alt calculator acum 2 zile si o mers bine. Nu stiu ce sa fac, plz help.

  4. ...ok ms de sfat... o sa raman la PC :) , am vazut 8600 si am auzit ca pana in mai trebuie sa apara nu mai am rabdare :yum: ... pacat ca nu apar jocuri ca pe xbox :( singurul lucru de care tot imi pare rau... pana acum doar crysis e mai interesant :right:

  5. sal... am ajuns la faza in care chiar nu stiu ce sa fac... credeti ca mai are rost sa ne bagam banii in calculatoare sau sa ne luam xbox360??? am vazut ca e o avalansa de jocuri next-gen pt xbox360 si mi se pare ca au cam ramas in urma calculatoarele... ca sa avem parte de grafica buna ne trebuie o placa video 8800 cu care nu prea avem ce face ca nu is jocuri... ce ma sfatuiti sa fac cu banii... upgrade la comp sau xbox360... nu pot sa ma hotarasc :(

  6. Pai da am vazut ca faci pe smecheru ca le sti pe toate si numa ce spui tu e bine... inainte sa postezi ceva uitate mai bine despre ce este vorba si nu ii mai contrazice pe toti fara sa fi sigur ca e bine ce zici... si inca ceva, nu is manelar prost da nici rocketz dement...

  7. Doamne fereste!!! Ai probleme grave omule daca nu sti care este diferenta dintre un procesor si o placa video!!! Dumnezeule... nu mai zic nimic... (>MoB<Dot vorbea de procesor amd FX nu de placa video FX de la nVIDIA ) ... sti sa citesti "procesor" ... bine ca esti mare satanist slipknot rocker prost!!!

    cont suspendat

  8. am 1gb ram placa de baza gigabyte 8I915P duo si intel pentium 4 3000mhz dar cred ca imi iau alt procesor si imi trebe o placa de baza P5N32 si proc intel core 2 6400 2.13Ghz... cred ca se potriveste mai bine un nvidia decat ati... nu?

  9. As vrea si eu sa stiu aproximativ care este cea mai buna placa video pentru jocuri de 250-300(max) euro. As vrea sa vad mai multe pareri... eu am un 7600GS top silent de 512 si mam gandit sa fac un upgrade la un 7900GS... ce parere aveti?

  10. Stie cineva un program (pentru imprimanta si scaner ) care sa calculeze sa imi printeze o poza pe ambele parti a hartiei (odata pe fata odata pe spate in acelasi loc)... sper sa inteleaga cineva la ce ma refer... astept raspunsuri... ms :)

  11. la canion race cel mai bine merg muscle cars-urile, au acceleratie mare... exoticele nu is prea bune dacat la curse la care trebuie sa prinzi viteza mare si la drift, tuners-urile mi se par cele mai potrivite... imi plac drifturile la nebunie, parca iti dau mai multa adrenalina :P nu mai sunt asa plictisitoare...

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...