Jump to content

D3lfinu

Forumist
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by D3lfinu

  1. N-am avut rabdare sa citesc tot topicul ... eu joc de mai bine de 2 ani pe serverul american si va pot spune ca jocul nu e FREE asa cum se lauda chiar K2 Network ... 80 % din capacitatea serverelor e rezervat pentru platitoti si doar 20 % pentru cei care nu platesc ... asta pe de o parte ... pe de alta parte ma indoiesc asupra faptului ca se va face un server de Knight Linkmania ... si daca se va face nu cred ca se va ocupa cineva de el ... pana una alta razvan nu a schimbat inca nici versiunea de MU asa ca ... eu zic ca o sa mai aveti de asteptat pentru Knight Online ... in caz ca se face probabil ca o sa-l joc si eu ... dar tare ma tem ca va trebui cumparat de la K2 Network care dupa cunostintele mele detine drepturile asupra acestui joc ...

  2. Nick în joc : D3lfinu

    Nume real : Alin

    Vârsta : 31 (aproape 32)

    Oraşul : Resita

    Caracterul preferat : MG

    Skill-ul preferat : Evil spirits

    Setul preferat : Thunder+11+lk+hp+ref+add 16

    Arma preferată : Chaos Staff +11+lk+edr+2%+add 16

    Harta preferată : Oricare in care pot face xp

    Monstrul preferat : Toti cei care mor din prima ;)

    Guildul preferat : Sh@dowS

    Jucători preferaţi : :wub: Maytreyi :wub: , HocusPocu$, -arr0w-, tavytzu, Sentinel, ViK+Or, Galean ... si toti cei care-mi sunt apropiati (se stiu ei)

    Am început să joc MU începând cu : Luna mai-iunie (parca)

    Ce imi place cel mai mult pe server : Ca mi-am regasit multi prieteni vechi si mi-am facut si mai multi noi

    Ce urasc cel mai mult pe server : GM-ii analfabeti (si slava Domnului sunt destui ... eu zic ca ar trebui sa li se faca un test de gramatica limbii romane inainte sa fie numiti in functie)

  3. Sabine nu e treaba mea ca voi aveti un regulament intern ... eu am unul pe forum si dupa el ma ghidez. De unde stiu eu la ce te referi tu cu amenintarea aia (acu fie vorba intre noi nu e una pe care sa o asociez cu timpul trecut, ci mai degraba cu viitorul). Facem supozitii? Parca atunci cand e vorba de a da un suspend tu spui ceva de genul "eu nu am de unde sa stiu ca ...". Eu de unde sa stiu ca ... Cat despre exprimare nu pricep care a fost problema. Am crezut ca asta exprima cel mai corect ceea ce NU ma astept sa faca un moderator si asta pentru ca sincer NICI EU nu as face asa ceva... Bft si fi putin mai atent ca nu strica la ten

  4. MU Online

    Sa incepem cu inceputul. Am facut o plangere pentru limbaj . In aceasta privinta regulamentul e foarte clar si nu cred ca lasa loc de interpretari:

    1. Limbaj

    Insultele aduse jucatorilor se penalizeaza astfel:

    - Primul avertisment: suspend minim 5 zile

    - Al doilea avertisment: suspend minim 15 zile

    - Al treilea avertisment: contul blocat pe o perioada nelimitata

    Trebuie sa se vada toata discutia in screen shot-uri sa nu fie provocat limbajul, cu F4 pe tot ecranul.

    Limbajul indecent si injuraturile exprimate cu normal chat pot fi reclamate si de alte persoane decat cea careia ii sunt adresate. Insultele pot fi reclamate doar de catre persoana insultata.

    Pentru ca nu am fost de acord cu solutia data am cerut o reevaluare. Din punctul meu de vedere daca cer reevaluare inseamna ca vreau parerea altui moderator. Nu sunt tampit sa cred ca acelasi moderator isi fa da singur spitzuri in cur pentru ca a gresit (si asta se si observa prin felul in care a solutionat-o ... tot pe langa regulament). Putea sa-si exprime punctul de vedere si sa lase thread-ul deschis pentru a fi inchis de un alt mod. Hmmm ... de aici incepe tevatura. Nici dupa reevaluare nu s-a dat o solutie conforma cu regulamentul. Ba mai mult am fost amenintat

    Se pare ca ai profitat de bunatatea mea. Voi tine minte asta.

    Ce inseamna asta ??? De cand ameninta moderatorii playerii ??? Am pus si intrebarea asta moderatorului respectiv ... si ... surpriza ... iata raspunsul ... deci asadar si prin urmare regulamentul e degeaba ... moderatorii fac tot ce vor ei ... pai si atunci de ce mai facem regulamente ?????????
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...