Jump to content

Unicul

Inactive
  • Posts

    217
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Unicul

  1. M-am reapucat :D, azi am downloadat jocul si vad ca sunt Earl, dar din pacate nu mai am orase. Mi-am construit din nou unul si am 2300 puncte.Doresc sa stiu daca mai activati pe World 1.

    m-am reapucat si eu,sunt prince pe W1 si am doua sate in SV extrem al Angliei,mai joaca careva?

    Da, joc pe W1 si W4, Duce :D. in ce factiune esti?

    n-am inca faction, Xerxes90 imi e nickul in joc

  2. M-am reapucat :D, azi am downloadat jocul si vad ca sunt Earl, dar din pacate nu mai am orase. Mi-am construit din nou unul si am 2300 puncte.Doresc sa stiu daca mai activati pe World 1.

    m-am reapucat si eu,sunt prince pe W1 si am doua sate in SV extrem al Angliei,mai joaca careva?

  3. va salut ,

    acum 2-3 zile am dat si eu de jocul asta si cum jocurile stronghold mi-au placut foarte mult m-am apucat si aici

    pana acum am ajuns Freeman (8) , sunt undeva in nordul scotie - Dunnet . Pana acum sa zicem ca m-am descurcat desi nu stiu cat de "ca la carte" am jucat ... problema este ca am ajuns steward si nu stiu ce sa fac la persih acolo .... deocamdata am un atac care vine de la 24 de ore , ziduirle sunt incomplete dar nu pot face zid de piatra asa ca nu ma agit , trupe am mai multe eu decat sunt acolo.

    Daca cineva care stie ce e de facut peacolo ma ajuta cu ceva sfaturi raman recunoscator .

    Multumesc !

    Am acelasi nume ca aici si pe joc .

    Pentru inceput fa cladirile de productie(alea care au steag de ex lemn sau mere),dupa ce tii se construiesc donezi resurse la ele si in functie de cat donezi iti da increase la production la toate satele din parish-ul respectiv.E ceva de genul research la productivitate,ca sa vezi fiecare cladire ce face da pe ea sa o construiesti si apoi pe semnul intrebarii mic,acolo iti explica despre fiecarepe indelete;acuma pentru inceput o sa ai multe atacuri de genul pentru multi vor sa iti fure steagurile(le folosesti la constructie),asa ca trebuie sa te grabesti sa ajungi la rankul de page pentru a intra intr-un faction,si sa nu mai ai atatia inamici,galbenii pentru parish ii faci prin parish tithe,o taxa impusa fiecarui player din acel comitat,daca mai ai altceva de intrebat fao cu increde,sunt aici sa te ajut in continuare cu nelamuriri :D O seara buna in continuare !

  4. Asa ma gandeam si eu. Desi ar fi fost frumos sa primesti macar 50% din honor-ul pe care l-ai fi putut castiga doar pentru faptul ca ai rezolvat conflictul pe calea diplomatica.

    eu zic ca e o risipa research-ul acela deoarece asa pierzi multa onoare din atacuri,totodata am observat ca daca iti pui intediction,nu numai ca nu te mai poate ataca nimeni dar nu te poate ataca nici siege campul.

  5. mai este o eroare,care iti arata ca ai nr dublu de comercianti desi nu ai;de exemplu tu ai 20 de comercinati si iti apare 20/40,chiar daca tu ai numai 20,sa stiti ca si aia va ocupa locuri,nu va stresati dispare la un reconnect :D

  6. nu destre coroane e vorba mai

    pe harta aveti acolo locu unde cand faci ceva misiune iti da o carte free

    am primit pana acum vro 8 carti ,dar acolo unde iti arta misiunile nam reusit sa fac pe a 4

    @nu cred ca are rost sa se bage bani in joc

    sunt de acord cu Dumnezeu, nu are rost sa bagi banii intr-un joc, de care sigur peste ceva timp te vei plictisi si vei regreta acest lucru :)

    Ai dreptate eu am bagat 30 lei si acuma nu mai joc... :|

    cat timp ai jucat?

  7. de 15 lei ai nevoie

    Cred ca are nevoie de o cartela de 4 euro,pentru ca daca vrea coroane cat sa-si ia premium token pentru 7 zile are nevoie de 3,70 euro cred .

    5$ sunt 60 de coroane,cu ele iti poti lua carduri si premium token ce costa 30 de coroane pe 7 zile,eu asa am facut si zic ca merita,primesc un card la 12 ore acuma,pentru 30 de lei (3 pachete de tigari...)

  8. Ai si tu dreptate,dar eu nu mi-am pus niciodata hovelu' langa Town Hall pentru ca pastram spatiul ala pentru cladirile de honour,pentru incepatori e bine sa aiba un exemplu.

    Multe sate am capturat si aveau hovelul in fata hall-ului...

  9. Nu trebuie neaparat sa vezi cum au facut altii,o constructie cu cat o pui mai aproape de Stockpile,Granary sau Town Hall iti da mai mult din resursa resoectuva si cu cat te departezi scade,si pe baza acestui fapt poti sa-ti faci tu satul dupa cum consideri.

    Dar asa scapi de bataie de cap si nu mai faci greseli,eu de exemplu la primul sat am avut alandala,dar dupa ce am activat tokenul o le-am rearanjat calumea,sau cu statuile e destul de greu sa tii le pui in asa fel incat sa iti maxim multiplier pe fiecare..cum zici tu poate fi uneori ineficient cum este la o adica daca iti pui hovelul langa "Town Hall" iti da 12 oameni dar nu este eficient deoarce acolo iti va fi cu mult mai mare folos daca iti pui cladirile cu onoare,sau sa stii cum sa iti lasi loc pentru catedrala care ocupa foarte mult spatiu etc..

  10. Pai da dar mie nu imi apare sa construiesc acea "moara"...de asta zic. Ca de ex cand am cercetat branza, mi-a aparut sa construiesc ferma, dar la paine nu.

    @Forbidden

    Ms pt info, am sa ma uit pe wiki.

    depinde de sate,nu poti construi in orice sat Bakery sau alte cladiri,cum zicea si cel de mai sus uitete pe wiki la help,si scrie la search "village table",acolo iti apar toate tipurile de sate si cu ce poti construi in fiecare.

  11. inseamna ca ai prea multi oameni si iti mananca mancarea,dai acolo la popularity in dreapta sus cu verde si da click pe mancare,acolo iti arata ca produci si cata mancare iti mananca oamenii pe zi,daca le dai mai multe ratii pe zi iti mai multa popularitatea si deci mai multe coroane pe zi.

  12. Nu pe pietre....langa. De ex: eu am fost atacat, si mi-a fost distrusa o parte din zid, acum vreau sa o reconstruesc, insa cand pun zidul imi apare pe albastru si nu pot face nik... Asa e la toate. In schimb in celalalt castel nu am problema asta.

    Iti apare cu albastru fiindca nu ai acces la castel,ti-ai blocat accesul undeva si acuma jocul considera acolo unde vrei sa pui tu,turnul ca ai accesul si de aia nu te lasa.

  13. Cum vi se pare ideea mea? http://img577.imageshack.us/i/66984438.jpg/ Si o sa umplu tot de turnuri mari, in fine ,tre sa ramana si case pt omuleti si pt oale incinse :D

    asa am si eu si e cel mai eficient dupa parerea mea,numa sa iti bagi la construction maxim,mie imi face un grea tower in 9 ore jumate,normal mi`l facea in 24 de ore si muream incet pana era gata fortareata

  14. Sa fii Alderman(12), sa faci research la Leadership si la Captains.. si normal, dupa ce iti faci toate astea, iti faci un capitan si ceva armata si poti sa ataci :)

    haha pe liege lordul tau l-am capturat,nu-i bai acuma iti sunt eu liege lord :P

  15. cand te ataca cineva ,cum vezi cine a fost?pe harta

    la raport ii vezi numele si satul de pe care te-o atacat,intri pe Rankings(sus dreapta Cercul),apoi ii scrii numele,dupa ce iti apare dai click pe el si iti apar satele lui dupa care selectezi satul de pe care te-o atacat si te da pe harta automat.:D

    @Uzur mersi,sper ca in 2 saptamani maxim daca nu imi captureaza careva satele,ca mai patesc din cand in cand sa iau si cate un raze sau un capture,dar asta e farmecul jocului => razboiul,

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...