Jump to content

BomB777

Inactive
  • Posts

    1,988
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BomB777

  1. Am citit post-ul tau acum 2 zile, dar eram la un prieten si nu puteam raspunde. Iti multumesc pentru sfat, am fost cu el la service, unde mi-au zis clar ca nici nu sunt siguri ca il pot face sa mearga bine, si ca doar incercarea in sine ar costa destul de mult. Asa ca mi-am indreptat atentia catre ceva mai nou, si ajunge in dupa-amiaza aceasta.

    Iti multumesc mult pentru raspuns. Se poate da close :).

  2. Buna dimineata!

    Am si eu o mica(ceva mai mare) problema cu monitorul meu. In dimineata asta, cand m-am trezit (lasasem calculatorul pornit peste noapte), am intrat in Chrome, i-am dat 2 comenzi si ecranul s-a facut negru. I-am dat restart, am incercat sa intru in BIOS, dar nici macar inainte de POST ecranul nu se "lumina".

    Dupa aceea, l-am lasat sa intre in Windows, si am observat ca daca ma uit atent pot sa vad ferestrele si iconitele de pe desktop, asa ca am umblat la brightness dar nimic...

    Am incercat sa il conectez la un alt calculator si la fel face, deci nu cred ca ar fi placa video de vina sau ceva din calculator. Cu toate astea am scos placutele de RAM si i-am dat cu spray, la fel si cu placa de baza si placa video.

    Acum eu caut un alt cablu VGA, ma gandesc ca si de la el ar putea fi o "buba". Daca aveti alte solutii, orice sugestie e bine-venita.

    Multumesc, o zi buna!

  3. Din cate stiam eu cand creierul ramane fara flux de sange constant apare inflamarea creierului, iar atunci cand ramane cu sange fara oxigen se produc hemoragii in lobul temporal stang, care pana acum era explicatia acelui moment de "luminita de la capatul tunelului".

    Creierul omului are mereu ceva de ascuns, sa nu credeti ca ideea din topic-ul asta o sa ramana prea mult in picioare.

    Si mie personal imi place sa cred in viata de dupa moarte... Nu cred ca atunci cand esti "PA" esti pur si simplu "PA", imi place ideea ca orice sfarsit e doar alt inceput.

  4. Sure, m-am hotarat sa postez si eu niste articole de ale mele mai vechi, vroiam pareri mai publice :D. Sunt blogger de un an si cateva zile, cu pauze din cauza liceului si chiar am in plan de viitor sa scriu la o revista, de copii de preferat, daca o sa am posibilitatea ^_^.

    Vise si visuri

    Diferenta? Una gramaticala la baza. Visele le visezi noaptea si visurile sunt idealurile in viata bla-bla.

    Incep cu inceputul. De ce “Visuri”? Pentru ca in urma cu 1-2 luni Sorin m-a pus sa fac o lista cu cel putin 10 visuri de viitor. Ok, am luat-o incet incet. Ma gandeam?bai chiar n-am niciun vis? Nu vreau sa fac nimic important in viata?Aiurea. In 2 saptamani scrisesem peste 50.

    Bine inteles, toti avem idealurile noastre in viata. Fie ca se refera la “Vreau sa ma catar pe un munte mai mare ca Everestul”, fie ca “Vreau sa fiu doctor de PC-uri” toti ne luptam mai mult sau mai putin pentru ca ceea ce vrem sa devina realitate. Nu o sa va insir acum lista cu cele mai importante visuri ale mele, dar o sa vi-l zic pe unul dintre ele, care mi l-am “setat” cam in clasa a 5-a cand am avut un proiect de la franceza cu Champs Elysees. Cautand printre poze pe gogule am gasit o poza cu rasaritul cu principalul bulevard din Paris, de aici rezultand visul de a lua micul dejun pe Champs Elysees la rasarit. Pare o imagine superba, in mintea mea.

    Ok, dar ca visul tau sa se realizeze cate si cate mai ai de facut. Da, dar cand il realizezi in cele din urma, uiti de toate durerile, de toate noptile nedormite, de toate sacrificiile facute. Exemplu? Clasa a 8-a a fost de nedescris pentru mine. Am avut meditatii in 5 din 7 zile, aveam teme la greu, mai ieseam si pe afara, distractii, alea alea. In momentul cand am citit ca am intrat la Moisil am tipat de nedescris in casa de bucurie, uitand de tot si de toate. Cu toate ca eram sigur ca o sa intru, pana nu mi-am vazut numele scris acolo, nu am putut sa stau calm.

    Cand eram mici toti aveam visuri sa mergem in spatiu, sa conducem masini de curse, sa zburam impreuna cu Superman din desene sau sa fim ca Peter Parker. Unii stiu ca inca au genul asta de vise(nu sa fie Spider-Man) ci sa fie astronauti sau alte chestii de genul, si dupa o anumita varsta este de admirat ca te lupti pentru un lucru atat de greu, avand deja cunostinte despre chestii de genul, nu numai sa-l vezi pe Tom Hanks cum salveaza naveta Apollo 13 intr-un film de cand eram mici.

    Da, sunt multi care spun ca daca te gandesti prea mult la un anumit vis si daca ti-l imaginezi deja facut in capul tau, daca te gandesti prea mult la el nu se va mai indeplinii deloc. Nu este adevarat! Dimpotriva. O persoana inteleapta mi-a spus? de mai multe ori, nu numai odata ca daca nu tintesti mai sus mereu, niciodata nu vei realiza nimica.

    Visele de noapte? Sau cosmaruri daca vreti voi. Multi spun ca aceste vise iti prezic viitorul, altii iti spun ca iti arata ce iti doresti cu adevarat. Sunt toate adevarate si nu prea. Personal cred in amandoua si ca de asemenea visele iti arata ce imaginatie ai. Ca doar daca visezi ca te mananca cineva nu inseamna ca asta iti doresti sau ca asta se va intampla, inseamna doar ca esti putin sadic.

    Sa ai vise iti influenteaza de asemenea si ziua urmtoare si starea de spirit pe care o vei avea. Ca daca visezi un ponei cu coada de pamatuf o sa fii vesel toata ziua, daca o sa visezi o secventa din “Thirller” o sa fii PUTIN morocanos intreaga zi. Asta o zic din proprie experienta.

    Cam ciudat, am scris in titlu “Vise si visuri” si am scris in articol invers.

  5. Germania a luat primul loc de tipa aia care pe scena statea de parca mai avea putin si facea pe ea.Am inteles ca avea 17 ani, nu? Concurs dominat de politica si foste aliante de razboi.

    Nu-mi vine sa cred insa ca am luat o singura data 12 puncte si totusi am ajuns pe 3, cand danezii au luat de vreo 4-5 ori 12 puncte. Felicitari Paula si Ovi, nu credeam ca o sa egalam asa repede performanta Luminitei. Acum ideea e sa nu scadem.

    Serbia nu-mi dau seama ce a cautat in finala, Moldova merita in primii 10 si Turcia probabil sa castige.

    btw: Israel de ce a fost in concurs?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...