Jump to content

ShadyMonto

Inactive
  • Posts

    740
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ShadyMonto

  1. Shady chiar ma intrebam cand ne vei lovi iar cu limbajul tau ala atat de bine pus la punct si atat de corect din toate punctele de vedere.

    Stii ce e amuzant? Ca la fel ca in topicul in care te certai ca oaia cu oldman nu ai facut diferenta intre ironie /autoironie/sarcasm..si probabil ca te simti si tu ca vreun Dan Diaconescu de iti prelungesti atat de mult plecarea asta care este regretata de multi :|

    PS sper ca ai observat ca nu am inchis forumul de cand ai anuntat tu ca nu mai postezi :)

    PPS ejti neboon frate?exista cuvnatul micutzule in dex? nu de alta dar chair as vrea sa ma pun la curent cu toate neologismele..Si sper ca stii..Bacovia scria poezii..adica niste propozitii scurte care se potriveau un pic una cu alta...dar ..na cu timpul cretsem invatam progresam..

    SI ca de obicei tu ai postat complect pe langa subiect si fara nicio legatura cu topicul :)) da domle e dictatura manciuriana pe aici (shady use google si de data asta ca sa vz ce si cum)

    Ma bucur ca ne impartasesti cum pe tine te loveste un limbaj bine pus la punct dpdv al limbii romane , lucru de care , cu putina atentie , ne putem da seama si in continuarea reply'ului tau cand (probabil din prea multa aroganta / nevoia de a iesi in evidenta) arunci cuvinte gen : cuvnatul , chair , cretsem .. iar asta exceptand unele semne ortografice neplasate pe unde trebuie , si un pic de englezo-romana.

    Bacovia a fost unul din cei mai de seama poeti ai simbolismului & modernismului romanesc . Asemanarea ta cu dansul nu a fost facuta pe baza propozitiilor care se potrivesc una cu alta din simplu motiv pt ca tu nu esti in stare sa legi trei cuvinte fara ca doua dintre ele sa fie prost scrise . Asemanarea ta cu el a fost facuta pe baza expresiei valori ramolite si metaforele acestui poet : aripi de plumb , funerar vestmint , scirtiiau coroanele etc..

    undefined

    PS sper ca ai observat ca nu am inchis forumul de cand ai anuntat tu ca nu mai postezi

    Probabil te asteptai pana si tu sa pici iar de prost si banuiai ca eu nu m-as putea abtine sa nu ma iau iarasi de greselile tale.

    SI ca de obicei tu ai postat complect pe langa subiect si fara nicio legatura cu topicul da domle e dictatura manciuriana pe aici (shady use google si de data asta ca sa vz ce si cum)

    Bai sincer la cat de tare incep sa ma plictiseasca impresiile tale cam atat de mare imi e si dezinteresul pentru dictatura ta manciuriana.

    Si nu am postat iarasi pe langa subiect , consider ca a fost prima oara cand am facut asta . Restul discutiilor au fost pe tema atitudinii unor moderatori si in special a ta , deci pe cat se poate de on topic.

    Daca oi mai avea ceva de spus lasa si tu un pm , m-am saturat de circu asta organizat de tine.

    da.trist :) esti trist..PS ai suspend permanent ptr aprecierile tale zootehniste de mare valoare. Sper ca asta iti va da mai mult timp sa te apleci spre munca campului. Cat despre Bacoiva..cred ca va trb sa il citesti mai atent ca sa nu pici bacul.Sau capacitatea..Dupa cum scrii nu am reusit sa te plasez inca in Liceu sau Scoala Generala.Probabil esti intre.

    Oricum cu timpul vei cretse si dupa ce vei inceta cu glumele tip vacanta mare..Cred ca va iesi din tine ceva bun.Cred.

    PS in afara de cei 2 tineri revolutionari care nu au altceva in cap decat sa faca atacuri la persoana..ceilalti au putu sa raspunda la subiect fara mari aere de vedete. Inchid topicul si il dau jos..pentru ca , as usual, unii dintre voi vad in libertatea de a scrie si vorbi o ocazie de a-si refula frustrarile zilnice legate de cum nu ii lasa parintii sa isi cheltuie banii de alocatie pe bandane si tatuaje a la Eminem si 2 pac :)

  2. ShadyMonto... tu il critici pe Lancelot, dar vad ca nici tu nu prea stii ce vorbesti. Tu spui ca aici moderatorii nu sunt sanctionati precum userii? Da, intr-adevar, sunt sanctionati mai aspru decat userii ! Iti pot da n exemple de moderatori care au fost sanctionati chiar pe motiv off-topic, suspendati pt jigniri, etc, dar hai sa n-o dam in off-topic. Vad ca iti place sa te certi.

    ps. in fiecare post ne tot minti ca te retragi :))

    ps2. vorbind de nesimtire... vad ca ai repus sig-ul si tot tu esti cel neindreptatit :(

    Sa incepem cu multumirile de rigoare fiindca ai afirmat indirect ca si tu esti unu din cei caruia Lancelot i-a lasat ca se "se baga ca musca in lapte" .

    Treaba cu moderatorii de pe alte forumuri a fost doar un exemplu ... daca e la fel si pe linkmania atunci aveti o grava problema cu transparenta .

    In rest un pic mai multa atentie la ce scriu macar in cazul cand ai de gand sa-mi dezminti unele spuse.

    Cum ziceam probabil ultimul meu post pe forum [...]

    PS: Semnatura a revenit si sper sa ramana asa .

    E de prin iunie reply'ul^^.

    Iar eu ma retrag a fost folosit cu sensul de a ma da la o parte , de a iesi din discutie etc.

    Asa ca cu un probabil si a iesi frumos dintr-o discutie cum ai dedus tu ca te mint iar? Iar postul meu a fost facut doar pt a remarca cateva greseli ale Sherifului Galactic & a intari afirmatia lui blk ca pe alte forumuri mentalitate difera foarte mult , unde e nedreptatea , care comform tie , eu o arat cu degetu?

    Cum ziceam Iceman , mai multa atentie m-am saturat sa tot dezmint afirmatiile tale lansate catre mine .(nu e prima ora cand citesc din partea ta lucruri surprinzatoare despre mine)

  3. Lancelot presupun ca nu sunt singurul caruia i-ai lasat impresia ca habar nu ai despre situatia lui blk dar cu toate astea vad ca te simti obligat , de statutul tau de moderator , sa postezi :-?? . Oricum nu asta e motivul pt care am postat , nu de alta , dar nu as vrea sa continui fiindca probabil s-ar reincepe vreun flame iar vreun alt moderator s-ar simti dator sa ma sanctioneze .

    Vroiam sa-ti amintesc pe ce motiv imi editai tu un reply in care aminteam unii useri care au parasit forumul din cauza atitudinii voastre.

    De blk habar nu ai ..ce si cum :)

    De asemenea micutzule Bacovia adjectivul decrepite se refera la o insusire fizica , asa ca data viitoare cand faci pe inteleptul intreaba si dex'ul sa vezi ce zice . Daca nu ai incredere in dictionare vezi ce zice si google , ma tem ca esti singurul roman de pe internet care a folosit expresia asta sau macar vreuna asemanatoare. Iarasi ai picat prost .

    Da intradevar situatia si mentalitatea (in special a moderatorilor) de pe alte forumuri straine (nu neaparat din strainatate) este cu totul diferita . Un mic exemplu : discutam ieri cu un moderator de pe un alt forum iar la capitolul user vs. mod. , mi-a raspuns : daca un moderator incalca vreo regula sufera consecintele la fel ca orice alt user .

    Si inca ceva : il mai lasati mult pe individu asta de mai sus sa o arda aiurea cu posturi inutile? e deja al 3-lea in care nu are nimic de zis.

    Cam atat . Eu ma retrag :tiphat:

  4. Probabil ultimul meu post pe forumul asta , si il scriu in dorinta de a da raspuns multimii de reply'uri care au aparut dupa suspendul meu .

    Beethoven lasi impresia ca nu sti ce inseamna sa fi cinic din moment ce te folosesti de acest cuvant in mod eronat.

    IceMan nu am nimic de castigat si nici de pierdut , pur si simplu a fost o cearta pe care aveam de gand sa o duc la un capat . (iar din cate stiu eu un conflict are loc intre cel putin 2 oameni... in cazul de fata eu si restul staffului ,se pare , insa numai eu am fost gasit vinovat pentru asta ;;) ) . Si chiar sunt curios unde s-a incercat aplanarea conflictului . Poate ca am pierdut eu partea asta dar eram prea aglomerat de jignirile si badjocurile unor ex/actuali membri ai staff linkmania : Lancelot , Thade si Oldman la inceput .

    Inca ceva , citatul cu cenzura nu a fost pus degeaba , postul tau aduce un pic a mentalitate comunista si poate nu am citit eu cum trebuie dar tot ce se citeste este : " Da, ești liber să-ți exprimi opinia[...]cu prietenii sau unde vrei, dar nu pe un forum public (cel puțin nu aici)." , al doilea lucru in legatura cu cenzura : oare chiar era necesara stergerea semnaturii? Hai sa urmarim alte exemple : si parazitii au fost des cenzurati , insa mentalitatea asta s-a schimbat chiar si in randul autoritatilor romanesti , iar acum sunt liberi sa lanseze melodii in care ataca diverse actiuni ale unor persoane juridice. In paralel , pe aici nu am voie nici sa-mi exprim regretul fata de impresia lasata de unii moderatori.

    Inca ceva : adu-mi aminte un am caracterizat linkmania ca fiind un loc unde se practica dictatura . La capitolul asta nu esti singurul care ma acuza gresit. Defapt daca caut un pic post'ul meu a fost cam asa :

    O sa ma refer strict la Linkmania . Dictatura nu este ... fiindca ar fi cam greu de realizat asa ceva prin intermediul unui forum . Cei drept libera exprimare o castigi de multe ori numai prin numarul posturilor sau mai rau in functie de gradul de asistent sau de moderator .

    Peste tot vedem topicuri inchise aiurea de Lancelot , caresi lasa impresiile de mic tiran ..... asistenti CS care nu stiu sa lege 2 cuvinte dar se inmultesc ca iepurii ... fosti moderatori/asistenti care jignesc in stanga si in dreapta fara a fi sanctionati si tot asa.. moderatori care posteaza 'gay porn' si sunt trecuti cu vederea de alti moderatori etc etc etc. O mana spala pe alta si multi devin resemnati.

    Insa toate astea le-as numi nimicuri in comparatia cu cireasa de pe tort , iar aici suprinzator sau nu o sa ma adresez lui Lancelot : care este motivul suspendului lui SilenR ? =)) Am tot recitit topicul si nu am gasit nimic care sa-l acuze . Deci suspend pentru ce? Ca i se rupe de parerea ta ? :lol: Iar postul in care i-ai dedicat suspendul a fost chiar patetic . Si cum ziceai ...citate din Tupac? :)) imi dai si mie un quote?

    Cum ziceam probabil ultimul meu post pe forum , a fost scris pentru a raspunde la unele lucruri care s-au spus dupa ss meu .

    PS: Semnatura a revenit si sper sa ramana asa .

  5. Shady: nu e vina nimanui ca tu ai fost un copil crescut in frigider, chiar nu e vina celor de pe forumul asta...

    Thade lasa figurile ca pici prost , critici unele chesti pe langa subiect la care gaseai raspuns daca citeai flame'ul de la inceput.

    Macar ai dreptate in ceva : e un forum wtf ma doare undeva de warn mai bine plec la o bere . :tiphat:

    So...Thade , tot vine canicula .. de ti-o fi sete si oi servi vreun pahar de apa sau altceva la vreo terasa sa ma chemi sa-ti scuip in cana ca sa te unga pe suflet , ca de... tot am fost crescut in frigider.

    Beethoven & Oldman sunteti mari cuaie ... la propiu .

    Lance , poate pana revin pe forum , poate se gandeste cineva sa te lase fara admin . Probabil ca forumul e singura jucarie a ta de la 1 an incoace ... dar vezi ca jucaria s-a cam plictisit de tine.

  6. Jezzz...nu este o plangere impotriva moderatorilor , iar tu ai trebui sa sti mai bine Beethoven ca plangere pentru un warn nu am unde sa fac decat prin niste discutii pe pm in care eu sa-mi cer scuze moderatorului de la care l-am primit . :blink:

    La treaba cu Oldman :

    el incepe flameul folosind cuvinte gen cuaie ----- eu il fac prost

    el ma face prost + cateva comentarii ----- eu ii zic ca mananca cacat

    el mi se adreseaza cu "persoane cu dizabilităţi intelectuale" ----- eu imi explic in mod civilizat postul

    Lancelot vine si imi da warn mie.

    Daca Old nu incerca decat sa parafrazeze un mod de exprimare luandu-ma peste picior , cam asta incercam sa fac eu :

    Am fost de o parere contrara majoritati in post'ul meu insa fara a jigni pe nimeni , am facut lucrul asta intr-un topic in care citesti din 2 in 2 randuri expresia "a baga mana in foc" , de aceea eu am incercat sa-mi exprim parerea folosindu-ma de alte sinonime si figuri de stil . Am ales ca tema situatia materiala si micile scandaluri fiindca acestea sunt cele mai des intalnite situatii critice la o astfel de varsta ...

    Faptul ca moderatorii se ocupa de disciplina pe link in timpul liber nu ma face sa le fiu invreun mod recunoscator . E alegerea lor , au beneficiile lor si o fac din placere.

    Apropo beethoven poti sa privesti semnatura mea cu ce ochi vrei , insa nu o voi schimba si nici nu ai ce face in privinta asta . Resemnarea fata de unele defecte ale unor moderatori este un "sentiment" care s-a instalat acum mult timp , motiv pentru care la un moment dat am avut o inactivitate pe forum mai mare de 4 -5 luni.

    @Multe multumiri lui SilenR ca ma sustine in unele privinte . Si de acord cu el in privinta atat a circului creat cat si asupra lui Lance.

    Vad ca o parte din moderatori au avut o probleme asupra opiniilor mele reflectate la unele actiuni ale lui Lance si Old ... motiv pentru care s-a ajuns la circ , cititi mai jos si si "give me a break"(asta ca sa nu folosesc expresia din lb romana)

    "Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile."

    "Cenzura de orice fel este interzisa."

    PS : la ce mama naibii trebuia sa fac fatza si am cedat? :blink: pur si simplu am zis ce am avut de zis.

    LE : eu , cu voia voastra , o sa ma retrag din discutie fiindca nu vad nicio iesire din cearta asta . O sa mai revin cu vreun replay in momentul in care cineva o sa ai altceva de adaugat (cu exceptia : tu meritai warn de 3x , de 6x...etc) iar interventia mea va fi in oarecare masura necesara.

  7. :tiphat:

    Palaria jos , de remarcat atitudinea ta .

    Stim cu toti ca circul asta nu avea nevoie de o asa amploare , si se mai stie ca atat eu cat si Oldman am incalcat unele "reguli" in egala masura , tot ce s-a cerut din partea mea a fost o judecata obiectiva intre mine si acesta , lucru care binenteles nu a avut loc . Si care in plus de asta , datorita lui Lancelot si puerilitatii de care da dovada (probabil din dorinta acetuia de a ne mai arata inca o data suvenaritatea lui asupra unor sectiuni) , un flame minor (in comparatie cu altele) a ajuns la categoria de pinned. :blink:

    Ma repet : de remarcat atitudinea de care dai dovada.

    ...Si sa lase cineva topicul jos , e pentru prima oara cand vad pe linkmania un circ facut pinned de dragul spectacolului.

    tu chair stai prost la capitolul ..inteles si interpretat subtiltiati iar in ceea ce priveste respectul pe care tu mi-l porti..lasa-ma sa ma gandesc cam cat de mult inseamna asta ptr mine...iti voi raspunde...

    In ceea ce priveste respectul si cat de mult inseamna pentru tine conteaza mai putin ... accentul a fost pus pe motivul pentru care nu o sa tac atata timp cat o sa am ceva de zis . Iar la capitolul asta tu iti dai prea multa importanta .

    PS o sa tin topicul aici atat timp cat consider eu..nu cat imi dai tu voie sa il tin

    Inca un exemplu negativ pentru activitatea ta ca moderator , citindu-l pe IceMan : moderatorii nu "își fac de cap după propriul plac" , iar in cazul de fata numai tu esti de parere ca un astfel de topic merita facut pinned .

    Al doilea lucru , pentru cearta iscata in topicul vecin , si eu mi-as da suspend/warn up dar i-as fi dat si lui Old , iar tie daca ai continua pe tonul asta ai primi si tu :P .

    Nu vreau sa ma inteleaga lumea gresit , nu fac gura pentru 10% warn , fiindca nu e prima oara cand creste/scade si poate nici ultima . Sunt "revoltat" pentru principiul in sine , si anume : moderatorii si asistenti sunt cu o treapta mai sus in orice situatie fata de un alt user (asta tinand cont ca suntem pe un forum general in care fiecare are opiniile si parerile lui iar discutiile se poarta de la egal la egal <--> insa urmarile sunt diferite) iar in cazul tau ... tu cam lasi impresia ca iti faci de cap dupa bunul plac .

  8. Ca sa-i dam si noi apa la moara lui Shady...care chair are tendinte grave sa se autovictimizeze...dar nu e nimic asa se nasc martirii..

    Il facem pinned for a while..aveti grija la limbaj..atat va zic :)

    Nu era nevoie sa te dai in spectacol , iar pinned'ul topicului asta era totul inutil .

    Nu ma victimizez insa nici nu am de gand sa plec capul in fata unor persoane care nu merita un strop de respect . Asa ca inceteaza cu prosteala si lasa topicul jos.

    Ehhh....tot ce vreau sa spun este ca mentalitatile trebuie sa se schimbe , forumul merge din rau in prost , useri tot mai putini si din ce in ce mai "slabi valorici" , iar reguli de prost gust se schimba doar cand sunt incalcate de un moderator (asemenea cazului de la Mu cand un Gm il facuse prost pe un jucator .. si brusc de atunci aceasta jignire nu s-a mai sactionat....vechii moderatori cunosc cazul).

    Btw Lancelot o caracterizare de tiran pentru un moderator este un defect iar atitudinea ta lasa de dorit in multe cazuri.

    LE : usurel elefantule cu subtilitatile sa nu spargi portelanurile ;)

  9. asa bine.

    IceMan nu au probleme cei care spun asa ceva. eu am fost de curand la psihiatru si sunt intreg la minte. chestia e ca in loc sa imi petrec timpul prin baruri si sa vin acasa mort de beat adus de prieteni in carca sau sa dorm pe mese in restaurante.. mai bine intru pe mu si ma destind.. nu ma deranjeaza nimeni, si nu sunt stresat. prieteni pot sa spun ca am foarte multi.. chiar foarte multi (in real ma refer) deci nici anti-social nu sunt :)

    Nu mi se pare iesit din normal sa indragesti pe cineva prin mess , poate chiar sa si sa te indragosteti insa sansele de reusita pentru o relatie de durata in carne si oase sunt micutze.

    @Ehh , eu raman la varianta clasica cu mort de beat carat spre casa la rasaritul soarelui de un fum si 2 sticle de alcool luate peste masura. :wub:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...