Jump to content

Zizuu

Inactive
  • Posts

    99
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Zizuu

  1. salut! am si eu o problema cu un router si anume dlink dir 615. l-am cumparat azi de la pc garage, mi-a venit acasa am incercat sa il instalez. eu am net de la rds cu pppoe, user si pass. am incercat sa il instalez de pe calculatorul meu si pur si simplu cand bagam cablul de retea din router in placa de retea din calculator, nu se aprindea niciun led. precizez ca am incercat sa bag pe direct cablul de net si s-a aprins imediat ledul! intr-un final am configurat routerul de pe laptop, merge impecabil routerul pe 2 laptopuri si un PC, numai ca la mine pe calculator nu merge. cei de la rds mi-au dat userul si parola ptr macul de la calculatorul pe care nu se aprinde niciun led cand bag cablul de retea. ce pot sa fac in cazul asta? stie cineva? multumesc anticipat!

  2. salut! am un buget de 500 Ron sa imi achizitionez o placa video noua. eu am ales 2 care mi s-au parut mie a fi cat de cat bune dpdv al caracteristicilor, si anume:

    1) Radeon HD 3870 -> http://www.mediadot.ro/placi-video/placa-v...3870-512mb-ddr4

    2) GeForce 9800 GT -> http://www.mediadot.ro/placi-video/placa-v...geforce-9800-gt

    intrebarea mea este urmatoarea: care dintre ele are performante mai mari? daca gasiti voi alta placa video mai buna decat astea 2 pana in 500 Ron, astept link. Multumesc!! :beer:

  3. un joc dezastros dupa parerea mea. control mai prost nu cred ca exista la niciun joc de racing la ora actuala. pe mine personal nu m-a incantat colaborarea cu black box aia :-? . au stricat-o astia de la EA. scot jocurile doar ptr nume, ca sa cumpere lumea #-o

    jocul la mine merge ok la 1024*768 cu 4GB Ram, 8600GT si dualcore e2180

  4. am si eu hdd samsung si nu am probleme. incearca cu un alt windows, exemplu vista sau 2000. am avut o data problema asta, nu ma lasa sa instalez OS. a trebuit sa scot o placuta de rami. spor la treaba :beer:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...