Jump to content

robert03

Inactive
  • Posts

    1,367
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by robert03

  1. Sunt de acord cu afirmatia lui Lucian

    Exista un rasism exacerbat la unii dintre cei care au postat si zau daca inteleg inversunarea asta.

    Ce importanta are acum, in 30 mai2007, ca Transilvania a facut parte din Imperiul Austro-Ungar? Eu sunt mai "suparat" pe faptul ca populatia de etnie maghiara din Ardeal vrea tot mai mult sa se departeze de deciziile de la centru. Consider ca atat timp cat au cetatenie romana, indiferent de etnie, locuitorii trebuie sa se conformeze regulilor jocului.

    P.S. Am fost inactiv destul timp pe forum dar nici prin cap nu mi-a trecut ca o sa postez din nou in topicul asta. :blink:

  2. Dar totusi, de ce NU alcool in scoala ? Ce are ? Putina distractie printre invatat strica ?

    Pt ca scoala e o institutie publica in primul rand. Tie ti-ar conveni sa te duci sa platesti impozitul, de exemplu, si sa fie beat functionarul public? Sa iti spuna: "vino domne' maine ca azi ma distrez si n-am timp"? Cam asa sta treaba si cu scoala..

    Eu unu prefer sa imbin "invatatu" cu placutu, sa ma distrez, nu sa imi irosesc copilaria stand in casa cu einshpe mii de carti in fatza. Nu refuz niciodata o iesire in orash, sau orice chestie care poate fi mai iesita din comun (cum ar fi sa bei la scoala).

    LOL.. :mellow: Bine ca ai pus verbul invatat intre ghilimele..

    Cei care se arata revoltati fata de interzicerea consumului de alcool in unitatile de invatamant, sa se gandeasca de doua ori la ceea ce spun. Ma refer la exemplarele in genul celui de mai jos..

    Daca bei o bere gata consumi alcool?Geesh!
  3. Daedalus fara suparare, nu crezi ca Gigabyte-ul acela e mult prea slab pt C2D Extreme? Ar trebui sa existe un echilibru; daca e o configuratie pt OC cu atat mai mult. O placa de baza DFI sau Abit ar fi mai rezonabil, cred eu.

  4. Prefer oricand Logitech G15 in locul acelei tastaturi. Chiar daca nici asta nu e prea ieftina, isi merita toti banii. In afara de display-urile OLED de pe butoane, n-are nimic in plus fata de G15; as putea spune ca ii lipsesc unele facilitati.

    Imagine IPB

    Pretul este de 350 de dolari

    Acum 1 an de zile, magazinele mari aveau cel mult 2 bucati de G15. Trebuie sa fii un pic nebun sa cheltui atat pe o tastatura..

  5. Cablul audio l-ai conectat? Tuner-ul a venit in cutie cu un cablu de cca 10cm care are la ambele capete un jack audio de 3.5mm. Un capat il conectezi in mufa corespunzatoare de pe tuner, iar celalalt in Line in-ul de pe placa de sunet (are culoare albastra de regula).

  6. Salut to all lome! Hai sa incep cu inceputu am 15-16 ani sunt inscris la liceul militar la alba-iulia o fak pt bani nu pt altceva )) si am niste probe de dat pshihologic sau cum se scrie care ma intreaba tot felu de intrebari stupide bla bla bla si sa stau drept si sa nu ma frek la cap si altele si dup aia vine interviu! Ala ma va intreba Dc ai ales liceul militar? si yo cum nu ma prea pricep la cuv va cer ajutoru! Si va rog cer si yo seriozitate sa nu posteze toti noobi!

    bine omule da nu o-i spune k pt bani ar fi lol yo abia astept sa ii ciuruiesc pe aia cu arma pe akolo dai naibii de bani sa mai astepte

    Dupa ce ca nici macar nu stii ce varsta ai (ori 15 ori 16), mai si vrei sa iti spuna altii cum sa raspunzi la intrebari. In plus, crezi ca acolo te duci sa "ciuruiesti". Ei bine, afla ca pana la 18-19 ani, nici c-o sa pui mana pe o arma cu munitie de razboi. ;)

    Sa ne anunti daca ai trecut de testele psihologice; pe urma mai vorbim..

    pshihologic sau cum se scrie

    LE Acum am observat ca nici cu scrisul nu stai prea bine..

  7. Downloadeaza RegCleaner, instaleaza-l si intra in el. Spune ce programe ruleaza in tab-ul Startup List (poti face si un print-screen).

    Y! Messenger si Winamp folosesc destula memorie. Consumul e normal, insa trebuie sa vedem ce poti optimiza pe acolo. :)

    lol , de cand avast e cel de mai incredere antivirus

    LOL.. :mellow: Nu conteaza antivirusul atat de mult cat conteaza ceea ce face utilizatorul. Poti sa consumi aiurea 100MB cu un antivirus "de incredere" (reliable) si tot sa apara virusi..

    Folosesti NOD32.. Crezi ca avast! e asa departe de el? ;)

  8. N-am incredere in aia.

    Cei care ei spun ca sunt nevinovati, eu ii consider vinovati (vezi SOV, Nastase, Iliescu).

    Cei care ei spun ca sunt vinovati (vezi Basescu) eu ii consider curati ca lacrima.

    Vezi tu.. am invatat sa nu am incredere in impartialitatea instantelor de judecata. Stiu prea bine ce se intampla.

    Stiu ce inseamna sa dai o persoana jos de pe o functie (mama mea) din motive politice (nu era PSD) si sa-l pui pe cutarescu care e un verishor de-al tau. Actionezi in judecata. Iti da cineva dreptate? Fii serios!

    Nepotismele sunt o realitate certa in Romania. Aici ai mare dreptate.. Insa crezi ca PD-istii n-ar fi procedat la fel ca PSD-ul? Sau PNL-ul? Sau PLD-ul?

    Hmm.. Eu nu-mi aduc aminte sa fi recunoscut T. Basescu vreodata ca este vinovat pt vanzarea flotei (acuzatie care i se aduce cel mai frecvent; posibil sa existe si altele dar majoritatea electoratului pe asta a tinut-o minte), asa ca nu stiu cat de "lacrima" este.

    Basescu spune ca a reusit sa faca Instantele Judecatoresti independente (magistrati, procurori, cu totii au fost schimbati). De ce n-ai incredere in ele? Te rog sa nu-mi raspunzi cu o afirmatie de genul: "N-a reusit inca pt ca l-au dat mafiotii jos." E adevarat ca nu in totalitate, dar la un nivel care este acceptat de UE.

    voi tot nu intelegeti ca mai rau de atat nu are cum sa ne mearga si ca nu conteaza cine e presedinte, pacat.

    Daca afirmatia ta se refera la unul din comentariile mele, mai explic inca o data ca eu sunt neutru. Pe mine ma intereseaza ca tara sa aiba o continuitate administrativa (Basesciana, PSD-ista, etc - putin important), sa poata fi duse la bun sfarsit proiectele incepute, sa putem schimba ceva.

    Parerea mea despre Basescu ca om (detasat de functie) este una nu foarte placuta.. Insa, il respect pt ca este Presedintele Romaniei si atat. Nu trebuie sa fiu de acord cu modalitatea lui de a rezolva treburile, cu modul in care isi face aparitia in public (baile de multime) sau cu stilul sau de scandalagiu. Trebuie sa-i acord increderea (poate nu e tocmai cel mai potrivit cuvant) ca sa vedem ca se "invarte" ceva in tara asta. Deci ma intereseaza mai putin numele Presedintelui, atat timp cat lucrurile incep sa mearga spre normal. Ca imi displace persoana, e problema mea si nu afecteaza cu nimic situatia.

    Se pare insa ca eu sunt printre putinii cetateni care n-au nevoie de lovituri de bici ca sa faca cea ce trebuie, si mai putin ceea ce le place. Alte cateva milioane de cetateni probabil au nevoie de un conducator care sa stea cu biciul in mana si sa mai pocneasca din cand in cand din el..

  9. cand a fost ieri meeting Anti Basescu am crezut ca o sa crap de ras =)) .. cum sa vorbeasca marioneta de Geoana? =)).. o papusa poate vorbi? =)) .. plus ca aduce niste acuzatii pe care nu le`a argumentat (faza cu flota).. n`am vazut dovada.. o vizionare video?.. un contract semnat de Basescu cu cei la care le`a vandut flota?.. n`am vazut nimic.. si nu cred pana nu vad cu ochii mei..

    Ciudata afirmatie pt un sustinator al indepartarii coruptilor din Parlament. :mellow: Eu stiam ca nu trebuie sa faci "discriminari" intre politicenii corupti..

    De unde stii tu ca Geoana, Tariceanu & Company sunt corupti, in lipsa unor dovezi clare si concise (hotarari ale instantelor de judecata)?

    Sincer, nu inteleg cum va puteti arunca cu capul inainte intr-o parte sau alta (in opozitie sau la putere).. Culmea e faptul ca intr-un topic mai vechi se laudau anumite persoane ca sunt foarte "deschisi la minte".. <_< Intradevar.. vad asta..

  10. Hmm.. eu stiam ca problema legata de el era faptul ca respectiva executabila continea un virus.

    Cum iti afla IP-ul cei de la MI? Programul se conecteaza la o BD online? Eu tin minte ca l-am folosit de cateva ori la o cunostinta si n-am primit niciun mesaj.. Nici atunci nici acum..

  11. ca o parere personala..fereste-te de programelul ala..altfel o sa primesti ceva f dragut de la departamentul IT al politiei... si nu sa te simti prea confortabil cand o sa citesti micul anunt

    Lancelot dezvolta, te rog. :)

  12. "Debarcarea Tradatorilor

    din Parlamentul Romaniei

    CETATENII ROMANIEI prezinta in asociere cu presedintele ales si alti reprezentanti de seama dorinta de debarcare a celor care tin cu dintii atat de mult la vechile indeletniciri comuniste, care inca traiesc intr-un timp trecut si care il loc sa reprezinte poporul isi satisfac propriile interese.

    REFERENDUM

    19MAI"

    Intradevar e amuzanta comparatia cu filmul 300. In aceiasi nota:

    Pt cei contra:

    Suspendarea unui Presedinte: 322 Voturi.

    Organizarea unui referendum: 18 milioane de euro.

    Invalidarea referendumului: Nepretuit!

    Pt cei pro:

    Suspendare unui Presedinte: 322 voturi.

    Organizarea unui referendum: 18 milioane de euro.

    Revenirea in functie si dizolvarea Parlamentului (azvarlirea coruptilor): Nepretuit!

    Partea si mai amuzanta e faptul ca se debarca si pe ei insisi (nu doar pe cei 322, ci vreo 410).. :lol:

  13. Blaze2k ce vrei sa spui? Procesoarele C2D sunt mai slabe decat AMD-urile X2? Ca sunt niste P4/PD-uri?

    Pune semnele de punctuatie data viitoare!

    Ma bucur ca se ieftinesc procesoarele C2D. Consumatorul are de castigat serios din treaba asta. E6300 e un adevarat chilipir.. :D

  14. Deci, numai fara circul asta nu cheltuiam nici un leu.

    BiNGO, Sabotor! Asta si vroiam sa subliniez.. cat au existat prioritati legate de aderarea in UE, s-au tot ciondanit. Acum ca s-a realizat treaba, de ce sa se mai aseze ei la masa sa discute ce fac mai departe.. Mai bine isi arunca sageti unii altora si se joaca cu banii publici.

    Dezamagirea mea e faptul ca NICIODATA (sau cel putin nu in viitorul apropiat) nu vor putea fi convinsi politicenii (PD, PNL, PSD, etc) ca se poate face treaba impreuna daca pun deoparte conflictele de suprafata dintre ei. E in joc viata noastra, a copiilor nostrii, a nepotilor, s.a.m.d.

    Ei fac afaceri impreuna (PD-isti cu PNL-isti, PSD-isti cu PD-isti, ... ) dar se lauda (cearta) ca unii sunt in opozitie si altii la putere. Astfel, poporului ii e distrasa atentia de la lucrurile evidente. Acelea ca Basescu, Geoana, Videanu, Tariceanu, ... SUNT toti "facuti" de aceiasi mama si vor sa-si vada interesele personale duse la bun sfarsit.

    Tariceanu a facut bani pt o viitoare campanie prin spagile pe care Renault si importatorii e posibil sa le fi dat, iar Basescu si-a platit campania din 2004 cu banii obtinuti "pe sub maneca" prin contractele de iluminare acordate firmei Luxten. ;)

    Eh.. hai ca m-am cam aprins si nu face bine la inima.. :D Ii las pe cei PRO Basescu si CONTRA Basescu sa se certe in continuare. Au si ei rostul lor.. Nu le pot deschide eu singur ochii..

  15. in primul rand nu s`a adus nici o dovada clara impotriva lui

    Total de acord! In aceiasi situatie se afla si Tariceanu, si Geoana, si Voiculescu... Nici in cazul lor nu s-a dovedit nimic din lipsa de dovezi. Daca il acuzam pe Tariceanu de coruptie trebuie acuzat si Basescu; reciproca e valabila. ;)

    Referendum de aproape 18.000.000 de euro

    Referendumul din 19 mai va costa statul roman in jur de 60.000.000 de lei, adica aproximativ 17.967.837 de euro. „Nu am ajuns inca la o suma finala.

    Potrivit estimarilor de pana acum costurile referendumului din 19 mai vor fi cuprinse intre 50 si 60.000.000 de lei. Credem ca mai mult spre 60.000.000”, ne-au declarat, ieri, surse din Ministerul Internelor si Reformei Administrative.

    Paragraful de mai sus e singurul care m-a socat. Suspendarea la infinit a lui T. Basescu nu e o miscare surprinzatoare pt ca pe ei duc lipsa de ocupatie de cand s-au terminat majoritatea proiectelor de aderare la structurile UE. Ca sa nu se plictiseasca mai declanseaza un scandal Guvern vs Presedintie ca romanului ii place..

    Revin la paragraful de mai sus.. 18 milioane de euro e o suma enorma! Vina o poarta ambele parti; daca Basescu demisiona se cheltuiau 18 milioane de euro pt alegeri. Acum se vor cheltui 18 milioane de euro doar pt referendum. Daca revine Basescu in functie, se vor mai cheltui inca cel putin pe atat pt sesiunea de alegeri (dupa dizolvarea Parlamentului). Cine plateste? Ei bine tot poporul.. De ce platim tot noi? Pt ca asa au vrut alesii (si Basescu si seful Guvernului).

    Ganditi-va de 2 ori inainte sa va aruncati orbeste intr-o tabara sau alta!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...