Jump to content

shy

Inactive
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by shy

  1. e cea mai mare prostie !!!

    ptr cei de cls a 8-a care au cam invatat tot din gramatica acum trebuie sa o ia de la inceput !!! doamneee ce idioti !!!

    ptr cei de clasele 1-2-3 care abia incep sa intr in lumea gramaticii nu vor fi probleme dar ptr cei mai mari va fi greu !!!

    cel mai greu va fi ptr cei care vor da examen anul asta !!! SARACII !!!

    bine ca am scapat !!! :D

    e prostie intradevar dar nu va fi foarte greu deoarece nu au fost modificate multe definitii si nici cuvinte , ne va lua cam un an sa ne obisnuim ...

    celor care dau examen anu asta : puneti-va pe noua gramatica ;) cine stie .. gresesti un cuvant la examen se duce toata propozitia sau who knows? :dontknow:

  2. Anul şcolar va începe cu un mare miting de protest şi fără profesori la catedră

    Profesorii din toata tara sunt hotarati sa boicoteze inceperea noului an scolar prin neprezentarea la catedra, in 15 septembrie. Liderii sindicatelor din invatamant au stabilit, ieri, ca profesorii vor face un miting de protest in Bucuresti, chiar in prima zi de scoala, iar pe 18 septembrie vor picheta sediul Guvernului. Sindicalistii sunt nemultumiti pentru ca premierul Tariceanu nu a respectat prevederile acordului semnat cu sindicatele din invatamant, in noiembrie 2005. Ei il acuza pe Tariceanu ca nu si-a respectat angajamentele si anunta ca este posibil sa inghete anul scolar. Liderii de sindicat i-au solicitat, ieri, sefului Guvernului sa se intalneasca pentru a discuta de ce nu au fost respectate prevederile acordului.

    sursa: Realitatea

    --------------------------------------------------------------------

    PSD CERE CAPUL MINISTRULUI HĂRDĂU

    IPB Image

    PSD cere demiterea urgentă a ministrului Educaţiei. Social-democraţii consideră că doar astfel pregătirea noului an şcolar se poate face în condiţiii decente. Potrivit formaţiunii aflate în opoziţie, semnalele din teritoriu demonstrează că cele mai multe şcoli nu sunt pregătite să facă faţă începerii anului, pentru că nu au fost terminate reparaţiile, lipsesc avizele medico-sanitare.

    Sindicatele din învăţământ ameninţă cu boicotarea începutului de an şcolar. Liderul Federaţiei Sindicale Spiru Haret, Marius Nistor, a anunţat că marile confederaţii îşi vor îndemna membrii, profesori şi învăţători, să nu participe la nici un fel de festivitate pe 15 septembrie.

    Anunţul vine chiar în ziua unei rectificări bugetare care aduce 11.000 de miliarde de lei Educaţiei. Dar nu banii sunt motivul de nemulţumire al sindicatelor, ci neadoptarea până acum a unei legi privind salarizarea bugetarilor, care ar stabili practic o ierarhie a salariilor bugetare printr-o relaţie de coordonare a domeniilor.

    Ministrul de Finanţe, Sebastian Vlădescu, a anunţat că Guvernul a decis o minirectificare bugetară. ?Avem bani şi vrem să îi cheltuim”, spune Vlădescu. Sumele excedentare provin din aplicarea cotei unice. 2,176 milioane de lei noi vor fi alocaţi în principal pentru educaţie. Măsura are drept scop respectarea protocolului semnat cu sindicatele din învăţământ. De asemeanea, vor fi atribuite sume de bani pentru asigurări şi asistenţă socială.

    sursa: Antena3

  3. hmm deja apar probleme...

    There appears to be an error with the database.

    You can try to refresh the page by clicking here.

    Error Returned

    mySQL query error: SELECT * FROM ibf_moderators WHERE forum_id= AND (member_id=842291 OR (is_group=1 AND group_id=3)) SQL error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND (member_id=842291 OR (is_group=1 AND group_id=3))' at line 1 SQL error code: Date: Thursday 31st of August 2006 12:45:07 PM 

    We apologise for any inconvenience

  4. ati auzit careva ceva despre asta pe la stiri, la TV? mie tare mi se pare o gluma proasta.....

    am auzit pe Pro Tv acum cateva zile

    O.T. - e total aiurea cu regulile astea noi de gramatica .. acum va trebuii sa ne dezobisnuim cu formele vechi si sa incercam sa ne integram la cele noi plus ca nu apar in nici un manual .. la scoala daca ti le explica ceva prof. le uiti pentru cu nu prea ai cum sa le exersezi dupa .. in manual daca ar fi sa le poti repeta acasa ... mda asta e Romania !!!:blink:

  5. moama asta da stadion !!! nu giulesti sau ghencea sau stefan cel mare cu cate 15.000-25.000 de locuri !!!! :( noi cand vom avea asa ceva ???

    te rog nu compara stadionu` ala cu ce avem noi aici in romania ... noi mai avem de asteptat mult si bine sau macar sa avem cat mai multe echipa uefa cl si uefa care sa se mentina macar .. depinde

  6. Mda... dupa cum ati zis si voi sunt si alte mancaruri delicioase fara sare...

    Oricum pe timpul asta de vara persoanele care mananca tot felu de porcarii care ingrasa si mai sunt si ele dolofane risca un infarct...

    Numai se vede ca restrictia cu mancarea seamana cu cazul tigarilor. Dar din cate observ multi prefera sa nu se abtina de la fumat (si eu printre altii crybaby2.gif); si aici este valabila alegerea : viata sau tigarile. Eu incerc sa fac un mic compromis... fumez mai putin, cat imi pica bine si totodata iau siropuri pt gat ca sa nu cumva sa se faca vreo tumoare (poate bat campii un pic acuma).

    Dar, daca sa zicem cineva sufera de o boala grava urmand sa dea coltu intr`un scurt timp si doctorul ii impune sa nu manance chestii nesanatoase pt ca i`ar scurta durata de viata... ce ziceti voi v`ati stradui sa traiti cat mai mult sau ati merge pe varianta "carpe diem" ?

    Ca si o concluzie: ce`i bun ii si scump (referire la sanatate). qleft1.gifhappy1.gif

    ce sa zic ... am patit si eu faza cu hamburgeru .. astia chiar se zgarcesc sa puna mai mult sau ce? la pretul pe care il are un hamburger la MC , ar trebui sa fie full ca sa te poti satura de el sa nu mai trebuiasca sa iei altu..

    io nu-i inteleg pe astia dontknow.gif

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...