Jump to content

Z3r0

Inactive
  • Posts

    361
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Z3r0

  1. Un mic ajutor pentru cei cu probleme la Jerusalem.

    Save game pentru Memory Block 4 aici

    Save game pentru Memory Block 5 aici

    Save-urile in XP se copiaza in folderu de mai jos.

    C:\Documents and Settings\Admin\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games

    si pentru VISTA:

    C:\Users\"Your_username_here"\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games

    Poate ca stiati poate ca nu, sper ca e de ajutor.

  2. Am pus si eu mana pe el, dar am aceasi problema ca restu...cu Jerusalem. In fine trecand peste asta, mi se pare super jocul, grafica, feeling, mod de joc. Trebuie sa recunosc ca am fost foarte surpins la inceputul jocului...cand m-am vazut pe acea masa si totul asa foarte hi tech. Cred ca e cam usor jocul in sine, sa scapi de oameni, si sa ii omori, cel putin pana aici... Mie imi merge perfect pe sistemul din semnatura.

  3. nu e vorba de scump, toate monitoarele de mai sus sunt cam in aceasi gama de pret.Am sa incerc sa fiu mai atent la faza cu China. Intre timp daca mai are cineva ceva sfaturi va rog, sa le ziceti.

  4. Prima oara am avut monitorul Acer X221WA 22" Widescreen, a avut niste culori si luminozitate groaznica, in filme era teribil ... unde era putina umbra, e negru complet.

    Am dus monitorul inapoi si am luat monitorul asta LG L226WTQ. Din descriptii si review-uri era super, dar cand mi-a ajuns acasa si l-am pornit am ramas gura cascata cum un monitor 2ms, poate sa mearga asa de urat.

    Culorile sunt dragute in el dar nu excelente, in jocuri, gen NFSC are un bleeding, shadow groaznic, e jale. La filme face la fel, defapt peste tot unde un obiect este mai intunecat si chiar langa este o nuanta mai deschisa.

    Sunt total dezamagit de aceste doua monitoare si acum sincer vreau sa ma scap si de asta (LG L226WTQ) si sa imi cumpar altul, dar deja nu mai stiu ce sa mai cumpar. Ma gandeam intre HP W2207 widescreen si DELL E228WFP.

    Va rog cine se pricepe sau a avut tangenta cu mai multe monitoare tft sa ma ajute cu un sfat etc.

    Monitorul sa fie de 22" wide si bineinteles bun pt jocuri si filme. Multumesc anticipat.

  5. L-am luat, l-am instalat si am inceput sa il joc. jocu este superb din toate punctele de vedere. Grafica, coloana sonora, actiunea, feelingu. Tocmai mi-am facut un upgrade la monitor de la 17 la 22, si jucand pe widescreen e super. Inainte nu suportam wide, dar acum nu l-as mai schimba inapoi.

    Imi merge ft bine jocu, totusi are momente cand e mai laggy(fff rar). De cand am jucat Double Agent, am fost placut surprins de grafica si de puterea de la unreal engine 3, si nici aici nu face exceptie. Jocu asta chiar trebuie incercat de toata lumea... Am citit pe undeva ca jocu nu merita jucat pe low, ca nu mai are farmec, si de curiozitate l-am incercat si eu ... parca ar fi alt joc cu toate pe low.

  6. @ moldamin: poate ca tia mers pe fx5200 dar ai avut foarte multe din optiuni dezactivate implicit, care de altfel nici nu le puteai activa. oricum ma indoiesc de placa aia, e naspa rau.

    De ce tot pomeniti de Carbon? e thread pentru Pro Street, si ar fi bine sa terminat cu speculatiile pentru ca cei care nu stiu, vor fi indusi in eroare si va ajunge thread de spam...cum a devenit deja.

  7. De ce sunt spammer?ca mi-am dat cu parerea despre ce cerinte o sa ceara urmatorul nfs?

    Si poate chiar sunt mare cunoascator in hardware.Daca tu nu sti sa iti dai cu parerea si sa analizezi cam ce cerinte o sa ceara atunci nu mai critica pe altii.

    Ideea e ca prin speculatiile tale, induci lumea in eroare, evident prin informatii gresite, pentru ca NFS asta nou sigur va avea cerinte peste Carbon. De ce? Efectele lor minune de fum, si alte prostii ce se mai implementeaza, plus grafica mai realista.(banuiesc ca iti dai seama ca nu este acelasi engine grafic vechi ca la carbon, asta ar trebui sa fie punctul de pornire cand iti dai cu parerea) Carbon deja era la limita pe calculatoru meu, cu toate la maxim, in fine.

  8. Nu este nimic oficial .Cerintele care cred eu ca trebuiesc pentru nfs asta

    Minim: 1,8 GhZ

    512 DDR

    Video de 64 sau 128....64 nu cred

    Recomandat

    2,0 GhZ

    1024 RAM

    Video de 256

    Eu nu cred ca va cere mai mult de atat...in orice caz poate mai mult ram dar procesor nu.

    Acolo sunt cerinte ENORME pentru un com dar unii le au de ex yo am 4 gb ram proc am dar nu de 3,6...de 3,0

    Daca unui preten i-am instalat carbon pe 1,4 GhZ 256 ram si ATI Radeon 64 si i-a mers pe detalii minime cat de cat bine atunci nu vad de ce nfs asta nou ar cere mai mult de 512 ddr.

    Fara suparare, dar mi se pare ca ai devenit un mare spammer pe forum... oriunde ma uit, peste tot te vad.Acum te dai si mare cunoscator in hardware si chestii de genu, eu zic nu te baga la avione ca vorbesti aiureli. No offence.

    Parerea mea despre joc nu sa schimbat, grafica faina si cam atat, nu imi place ideea jocului,ramane de vazut cand apare .. cine stie.

  9. exista apa pe fund la fiecare pahar. daca va uitati, nu toarna de sus(sa sara apa deja existenta in pahar), ci toarna pe marginea paharului. asta e toata explicatia.

    p.s.: sper ca va dati seama ca apa din pahare e incolora ;)

    Corect, in fiecare pahar este apa, puteti vedea culoarea substantei din primul pahar, si apoi la ultimul pahar, este mult mai transparent....iluzie optica, thats all...

  10. TDU e 50% simulator, 50% arcade. Nu e un simultaor complet. Daca vrei simulator, compara cu NFS Porsche, cu seria ToCA, sau cu GTR...

    La inceput parea sim, dar acum... :crybaby:

    Sunt de acord cu Angel of Darkness, legat de storyline. Eu m-am plictisit de TDU dupa ce am facut majoritatea curselor si am umblat peste tot...a devenit ff boring. Ce ma tinut in fata pcului, era curiozitatea de a vedea fiecare strada de pe insula, si toate masinile.

  11. SC2 are cea mai frumoasa grafica pe care am vazuto la un RTS vreodata :cool2:

    Se pare ca cei de la Blizzard sunt unici in ceea ce priveste grafica jocurilor pe care le-au facut.

    Cand o sa apara SC2 o sa fie declarat RTS-ul anului !

    Cea mai frumoasa grafica? Tu ai vazut cum arata Tiberium Wars?

  12. Ce ar fi daca am fi de partea raului in D3 . Asta ca o adevarata continuare. IN rest eu joc si in ziua de azi Strarcraft singurul lucru super care o sa fie la 2 este a 4-a rasa :D Starcraft Gost - mare porcarie WOW e ceva de caul lui dar merge in linie dreapta .... Sanatate si rabdare maxima baieti si fete . v-am pupat pe toti de la blizzard pe portofele :tiphat:

    a4a rasa ? asta de unde ai mai scos-o? peste tot sa anuntat ca vor ramane tot 3 :blink: mai citeste pe net...

  13. se tine 25-29 (30) iulie, eu stau la 2 minute de locul unde se tine festivalul! Festivalul anul asta face 5 ani (in fiecare an am fost printre primii care si-au cumparat bilet) :)

    mersi de raspuns. nasol ca nu ajung pana atunci acolo... :hair:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...