Jump to content

magnatu3

Forumist
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by magnatu3

  1. Asadar si prin urmare intr-un final m-am decis si eu sa ma retrag, pe zi ce trece vad ca acest server se duce tot mai mult in jos, asta e.Nu mai e ce a fost odata, toti manelarii si smecherii care citez acum pe Lycan(real, nu asta cu d/c) "retardati sau fraieri in viata reala care stau toata ziua in casa cu muci la nas si se dau mari smecheri pe mu, dupa ce au luat capace de la toti colegii..." si se apuca pe toate forumurile sa caute hackuri si sunt mari smecheri,oare asa sunteti si in rl?as vrea sa va vad oameni de 2 bani!.

    Ce sa va zik eu voua la adevaratii jucatori de MU, ma faceti cv si scapati de retardatii astia,am incredere ca se vor lua masuri, ca in trecut(de catre bunny si cRs) care fara frica a blocat cateva conturi si a facut foarte bine, sa revenim...ce sa va zik, distrati-va ba, e un joc in care sa iti faci prieteni si sa comunici nu sa te certi si alea alea, imi pare rau daca am suparat pe cineva, desi nu prea cred :>

    Mii de multumiri guildei Thunder(de dinainte),lui Thunder-MG in special! cristi=un adevarat tovaras,desi e mult mai in varsta decat mine ne-am inteles de minune, doamna vio :-* de asemenea ca o mama :) si lui jo cel mai tare :) tine-o tot asa bro :>

    In al 2-lea rand multumiri guildei UniteD, in special RamonaMG(care impreuna cu Thunder-MG m-ati ajutat sa dau rr),Neamtu_BK, sa traiesti gaby, AlbanezuSM, rupe-le mufa tala!

    Nu in ultimul rand tuturor prietenilor, se stiu ei, va doresc sanatate si cat mai multe rr-uri :), mai trec si eu din cand in cand sa va salut!

    Pe contul meu va juca un amic..sper sa va intelegeti bine cu el :)

    Bft la toti, mai vb pe mess si poate pe la gathere :)

    ADIO!

    Esti un exemplu si cred ca vei fi urmat si de altii!

  2. Am si eu una buna!

    Lasasem afk in exil si ma trezesc pe la 4-5 si incep cu no ks dar erau si multi pe langa mine .Coincidentza si un "amic "de-al meu era acolo il omoram si aparea tot acolo in acel loc ,dupa ce m-am facut fono mi-am dat seama ca-s in cimitir. :nanana:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...