Jump to content

Mayhem

Inactive
  • Posts

    6,803
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mayhem

  1. Sunt unele zile in care calculatoru mi se aprinde singur in juru orei 3 jumate dimineata , ma si sperie cand aud ca porneste dupa ce ca mai scoate si un sunet de parca ar suna cineva la usa. Nu am umblat in bios , nu am umblat niciunde. Doar ma trezesc cu el dimineata pornit. Nu ii dau shutdown niciodata , il pun pe hibernate. Mai dau cate un restart cand isi face update-uri windowsu si shutdown doar cand plec din oras pentru o perioada mai lunga. Stau singur si nu am fantome in casa. Vreo idee ?

  2. Am vrut sa ma abtin sa nu postez , dar am o intrebare: sora lu dexter e posibil sa moara ? macar atat va rog sa-mi spuneti , deci de fiecare data cand e o scena , orice cu ea imi vine sa sterg episodu , nu suport cat este de urata si respingatoare fata ei. Cand era cu fratele lu dexter ma rugam non stop s-o omoare si uite ca a lasat-o in viata :/

    ps: genial serial , e si primu de care ma apuc si pot sa zic ca m-a captivat complet :| , doar sa nu vad capete taiete ca fac pe mine de frica =)))

  3. Eleodor e bengos

    Dar are par in dos

    Are muschi si-arata bine

    Dar nu la fel ca mine

    Eu sunt smecher barosan

    Si am un mare bulan

    Fetitele vin la mine

    Ca-s ca mierea de albine

    Eleodor are o freza barosana

    Ca p*** cand mi se scoala

    Zici ca-i un mare poponar

    Dar este Un mare gainar

    YO YO YO YO !!!

    ELEOOODOOOR !!!

    Put you`re hands up

    And now ...

    If you wanna be his friend

    Put your dick in his hand

    If u wanna have a lovely day

    You must be very gay

  4. Vi s-a intamplat sa aveti vise de tipul premonitiilor? Ceea ce visati sau ceva asemanator actiunii din vis sa se intample in decurs de cateva zile.

    De nu stiu cate zeci de ori , treceam pentru prima oara printr-un loc si brusc mi-a aparut o imagine ca si cand as mai fi trecut pe acolo :-??

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...