Jump to content

Drops

LinkManiac
  • Posts

    1,833
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Drops

  1. Sal'tare.

    @AngeL, nope, nu-i bun...macar nu acum!

    La carne nu mai asocia branza (alta proteina de origine animala) si baga in proportie de 80% legume (in cazul tau, inabusite).

    Mamaliga are nevoie de anumite enzime si un ph mai ridicat, diferit fata de carne si branza. Se vor incurca la digestie, vor sta mult mai mult in stomac.

    Branza cu carne...e gresit, pentru ca in digestia lactatelor, foarte lenta, carnea sta in stomac ore intregi.

    Apoi, carne crocanta? Ai bagat acrilamida la greu. Carnea de pasare trebuie sa ramana alba, nu maronie.

    Usturoi? Cu hrean? Nope! O sa-ti provoci o criza. Usturoi poti, dar doar preparat termic (fiert mai indicat). Nu mai ramane efectul de antibiotic natural, dar ramane seleniu tot.

    Sfecla rosie, daca ai preparat-o corect (link), e singura care te ajuta in problema ta!

     

    Compromisul? Alege ori carnea cu sfecla rosie (indeparteaza partea crocanta) ori branza cu mamaliga si sfecla rosie.

    Mancarea gustoasa nu inseamna obligatoriu ca este si sanatoasa! Pana nu te faci bine cu stomacul, trebuie sa eviti "bombele alea".

     

    Te mai astept si cu altele :)).

     

    Cu stima,

    Io, Drops

  2. Sal'tare.wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==

    3 hours ago, AngeL said:

    De nevoie am s-o fac și pe asta.

    @AngeL, e doar inceputul, un prim pas. De nevoie, de ambitie, fa-ti un plan si du-l pana la capat!

    In primul post scrii ca "te-ai saturat" de medici si medicamente. Te cred, niciun medicament nu te va face bine, ci doar stilul de viata si un mod echilibrat de alimentatie.

    Te intrebi care ar putea fi motivele pentru care ai vomitat sange...e un mesaj pe care ti-l trimite corpul ca asa nu prea mai poate.

    Iti este greu sa renunti la ele: tigari, cafea. Mai lasa-i si pe altii, tu le-ai consumat suficient.

    Baga-te in "revizie tehnica" si arata-ti ca poti mai mult de atat.

     

    Cu stima,

    Io, Drops

  3. Sal'tare.

    @AngeL, iti impartasesc retinerea de a intra pe mana medicilor, dar ai nevoie de un diagnostic clar, pentru a sti cu ce te lupti si stabili cea mai buna strategie. Acum, fiind in criza, nu prea ai cum fara medicamente...dar trebuie sa-ti schimbi radical modul de viata (hrana, hidratare, somn si miscare).

    Eu nu fumez, nu beau alcool deloc (spirtoase, vin, inclusiv bere...de vreo 16 ani), nu beau nimic acidulat, nu beau cafea/cacao (pe scurt beau doar apa si nu orice fel de apa, ci doar cu ph peste 7.5, maxim 8) nu mananc nimic prajit, nu mananc anumite alimente (fastfood, margarina, smantana, carnati, salam, parizer, lapte, zahar, sare etc. pot continua pana maine), nu combin anumite alimente (ex. cartofi cu carne, proteinele animale intre ele etc.), anumite alimente le mananc foarte rar (carne rosie o data la 3/4 saptamani, telemea o data/2 ori pe an, cas de la tara o data pe saptamana). La orice este de origine animala, regula mea este 20% cu 80% de origine vegetala. Nu iau niciun fel de pastila (decat in caz de boala), nu iau suplimente.

    Fac sport 6 zile din 7, 4 zile antrenamente de 1.5h, 2 zile antrenamente de 30 minute.

    Am 5 mese zilnic cu accent pe: respectarea programului (nu sar mese), plant base diet, hidratarea cu 30-45 minute inainte de masa si la 2 ore dupa masa, portii mici (nu ma ridic satul de la masa, nu mananc 2 feluri la aceeasi masa), nu cu 2 ore inainte de somn, ultima masa nu contine nimic de origine animala, nu mananc faina prajita (gogosi, clatite, papanasi...cozonac, prajituri poate de 2 ori pe an).

    Cum arata o zi la mine:

    6.30 trezirea

    6.45 hidratare - 500 ml apa

    7.15 mic dejun - urda, oua fierte moi, o data pe luna putina pastrama (dar doar una dintre astea, nu toate la aceeasi masa), avocado, ardei, andive, salata, 1 rosie, putina paine din faina integrala

    11.30 - 12.30 - 500 ml apa

    13.00 - 100 grame de ovaz fiert in apa (fulgi de ovaz cu apa!!!!!), 100g de zmeura, 25 grame de mure, 25 grame de afine, 30g alune de padure, 20g caju, 10g nuci romanesti, 20g nuci de brazilia cu: 3 clementine sau 1 banana bio sau 1 lingurita de miere de salcam

    15.30 - 16.00 - 250 ml apa

    16.30 - 450g de legume inabusite 30 de minute (morcov, telina, pastarnac, radacina patrunjel, ardei, putina ceapa, fenicul, linte verde, naut, fasole pastai, mazare, cartof dulce, ulei de masline, foarte putin suc de rosii bio), 250 de grame brocoli fiert 3/4 minute cu 200 grame de peste (cu 2 catei de usturoi) sau 200 grame de pasare (la asta - link, nu intra in contact carnea cu flacara). Cand am carne de pasare, nu pun cartof dulce in mancare. Cand mananc pastrama dimineata, nu mai mananc alta carne in ziua respectiva. Cand mananc peste, nu mai mananc alt fel de carne in ziua respectiva. Am o zi in saptamana, in functie de intensitatea antrenamentului cand nu mai mananc carne. Apoi, orice aliment oricat de sanatos ar fi, preparat incorect, devine toxic.

    18.30 - 19.30 antrenament (cu inca 500 ml apa)

    20.00 - 2 iaurturi cu 2% grasime (300 ml au 24g proteina) cu seminte decorticate de canepa (50g), chia, in, susan 

    21.00 - 500 de grame de mancare din asta: orez brun, linte negra, fasole neagra, hrisca, telina, pastarnac, radacina de patrunjel, ardei, putina ceapa cu 200g de brocoli sau o sfecla rosie fiarta in coaja.

    23.00 - somn

    Dupa cum observi sunt destul de strict cu programul, nu mi se pare deloc greu pentru ca il tin de ani de zile asa. Si cu toate astea, eu nu am suportat hreanul dat prin razatoare (la micul dejun :)) ). Mi-a provocat arsuri la stomac, in secunda urmatoare am fost la medicul de unitate, a doua zi eram cu trimiterea la Bucuresti la spital, facut endoscopie (fara anestezie, am cerut expres fara...nu-mi plac medicamentele si evit cat pot de mult asta)...am gasit helicobacter pylori. Doua luni am incercat din alimentatie sa-l domolesc, nu am reusit, am discutat cu inca 2 medici, am luat tratament pana la urma 10 zile (urasc pastilele si faptul ca specialistii au pareri diferite fata de tratament). Dupa o luna, am repetat analiza "antigen din scaun", gasit iar (atunci abia m-am enervat), luat a doua runda de medicamente inca 10 zile. In ultima zi le-am strans pe toate (ce mai aveam) si le-am dus la farmacie, ca sa nu le arunc la cos. 2 luni am luat Gastrorem (eu cred ca este singurul care a avut efect...si mi-a "reparat" stomacul) si am facut gargara cu apa cu bicarbonat, nu am baut-o (nu sunt convins ca e bine sa bei fara supravegherea unui specialist).  

    Deci, sa beau cafea, energizante sau sa fumez....niciodata! Tin mult prea mult la sanatatea mea, imi place enorm sa fac sport si am nevoie sa fiu sanatos. Urasc medicamentele, dar cred ca in situatii de criza trebuie sa ajungi la medic ca sa stii ce se intampla cu corpul tau. De mancat, oricum trebuie sa mananci...pai nu mai bine casc ochii la ce bag in mine, decat sa bag medicamente? Si chiar de da maine unul cu masina peste mine si mor dracului, macar stiu ca ce a depins de mine sa fac, am facut. Dar, intr-o societate in care nu prea pot sa-mi aleg ce apa beau (e poluata), ce aer respir (e poluat), ce mancare mananc (poluata si asta), macar nu mai bag in mine si alte porcarii care stiu de la inceput ca-s daunatoare. Daca trebuie sa par ciudat pentru ceilalti ca nu beau decat apa (si uneori sucuri de legume...nu de fructe, astea se mananca, nu se beau), e foarte bine. Suntem un grup de vreo 5 prieteni care facem sport de ani de zile si ne simtim bine asa, nu fumand, consumand alcool/energizante etc.

    Tu te-ai stricat putin, dar te poti repara. Faptul ca apare in simptomatologie si sangele...mai @AngeL, tu mai stai pe ganduri? Vezi ce spun medicii, ia diagnosticul, urmeaza tratamentul, iesi din criza ca apoi iti spun eu ca gasesti ajutor cu alimentatia. Tine minte...ovazul fiert in apa (terciul) este un foarte bun pansament gastric. Decat sa bag toate porcariile de inhibitori ai pompei cu protoni, nu mai bine bag o tona de ovaz fiert pe an? Si cand mai pui si fructe de padure (regula pentru fructe - cat mai mici si mai inchise la culoare!) si 2 pumni de alune de padure/caju/nuci...pai am 1000 de calorii acolo. Pleci tras din tun de la masa. Energizante, cafea, alcool? Ai nevoie de resveratrol? Pai mananc struguri "pana crap" decat sa-l beau din vin (parerea mea).

    Imi pare rau sa stiu ca suporti asta, dar tine de tine sa te mobilizezi sa te faci bine. Ai nevoie de un diagnostic, trebuie sa te vada un medic specialist.

     

    Sa te faci bine,

    Io, Drops

    • Upvote 7
  4. Sal'tare.

    @Aditzu, tu nu ai fost "facut asa" de un membru din stafful LinkMania!

    Daca tu crezi ca n-o sa pot dormi la noapte din cauza ca m-ai facut tu raton si laketar, te inseli :)).

    Sa nu uiti ca ii doar un joc, in viata ar trebui sa conteze mai mult alte lucruri...de exemplu, la tine, sa inveti sa scrii corect romaneste!

    Closed.

    Cu stima,

    Io, Drops

    • Upvote 3
  5. Sal'tare.

    @Aditzu, daca era pe un server de CS unde aveam admin, ii dadeam gag o runda/10 minute maxim. Insa, daca erau amici si stiam asta, nu le faceam nimic.

    Nu cred ca-l putem acuza pe @Polestar ca-i favorizeaza in detrimentul tau, doar in baza acestui print.

     

    Scrii in primul post ca adminul o arde pe fata, ca isi bate joc de voi jucatorii, ca se fac diferente pe server, toate acestea culminand cu decizia ta de a nu mai activa pe serverul LinkMania. Eu inteleg ca te deranjeaza, dar in baza acelui print, nu se justifica. E un server public, mai apar si momente din acestea, iar adminii actioneaza cum cred ei de cuviinta, in limita regulamentului.

    La CS, pentru situatii de acest gen, erau putini admini care ar fi dat cel mult kick. Daca doresti sa-l prindem pe @Polestar (eu il urmaresc de ceva ani, dar tot-mi scapa) si sa-l dam "afara", am nevoie de ceva mai consistent.

    De aceea, vis-a-vis de decizia ta de a nu mai activa pe serverul LinkMania, eu te rog sa te razgandesti. Ramai la fel de activ si stai si cu ochii pe ce face @Polestar...simt eu ca tu poti sa-l prinzi, ca stii mai multe decat poti dovedi acum si cu ajutorul tau eu il pot sanctiona serios.

    Asadar, @Polestar sa te aranjezi frumos cand intri pe server, sa zambesti mai des, ca urmeaza niste printuri cu tine!

     

    Cu stima,

    Io, Drops

     

    • Upvote 8
    • Downvote 1
  6. Sal'tare.

    @Aditzu, pana intervine @Polestar, ca sa ma dumiresc...tu ai reclamat initial ca ti-a spus un jucator pe server "bai ratonule", corect?

    Daca poti, te rog sa-mi indici o alta situatie similara cu aceasta (la acelasi nivel) si cu alta sanctiune din partea lui @Polestar.

     

    Apoi, cred ca in asertiunea aceasta, facuta de catre tine "Regulamentu este pentru totii, nu doar pentru cine are pile si relatii" ai dorit sa scrii "Regulamentu este pentru totii, nu doar pentru cine NU are pile si relatii". Ca daca @Polestar ii sanctioneaza doar pe cei care au pile si relatii, ma supar rau :)!

     

    Apoi, in timpul liber, iti propun sa vezi care este semnificatia urmatoarelor: cunostinta, constiinta si constienta! Am impresia ca le cam incurci "Sper ca se va face ceva in legatura cu diferentele astea care se fac pe servar si care se iau numai pe constinte si relatii".

    Cu stima,

    Io, Drops

    • Upvote 6
  7. Sal'tare.

    Pentru a fi mai clar.

    @Tocăniță (aind) nu se opune niciunui proiect din partea noastra, nu este in "tabara cealalta". Insa, este de datoria noastra (si a lui in special, in calitate de Administrator al comunitatii LinkMania) sa ne asiguram ca proiectele noastre nu aduc atingere comunitatii in ansamblu, prin incalcarea legislatiei. Nu dezvolt, dar sa stiti ca nu este "placut" cand primesti PM-uri in care ti se atrage atentia ca nu stiu care utilizator al comunitatii a incalcat legislatia cu privire la drepturile de autor, de exemplu.

    Si nu "placut" pentru noi personal, dar pentru intreaga comunitate. Eu nu-mi doresc ca cei care ne sprijina sa ajunga sa fie nevoiti sa ne inchida comunitatea pentru ca n-am stiu sa ne gestionam proiectele si ca am incalcat legislatia.

     

    Acum, serverul va permite tuturor celor care au cumparat jocul CS corect sa joace. Eu cand am facut serverul de surf, cu toate ca ma jucam singur pe el (da stiu, e cel mai tare proiect al meu :)) ), am fost atent la acest lucru.

    Deci, ne canalizam atentia si resursele pe construirea serverului (eu ma pricep sa il fac fun, ar trebui cineva care a mai facut clasice), pe construirea echipei si nu mai punem in discutie cele stabilite de @Tocăniță (va spun ca in caz de ceva, el este singurul raspunzator!).

     

    Din partea mea aveti tot sprijinul!

     

    Cu stima,

    Io, Drops

    • Upvote 6
  8. Sal'tare.

    Cunosc amandoua propunerile actuale pentru deschiderea serverelor CS si le sprijin pe amandoua.

    @Garfield04b, ai experienta in adminat, moderat si coordonat echipe. Stii foarte bine cu ce se mananca CS-ul clasic (mult mai bine decat mine, eu is mai atras de serverele fun) si chiar ma bucur sa te stiu inapoi in comunitate.

    Chiar daca vei reusi sau nu (eu sper ca da), pentru mine conteaza ca doresti sa revii.

    Acum, pentru a putea coordona mai bine proiectul, pentru "a-ti actualiza" modul de lucru actual, procedurile noastre interne, iti setez Moderator CS.

    Tot ce ai nevoie din partea mea (pe partea de forum), iti stau la dispozitie.

     

    M-as bucura sa fie chiar doua servere de CS...

    Cu stima,

    Io, Drops 

     

    • Upvote 3
  9. Sal'tare.
     
    , ai luat ban permanent pe forum dupa ce ai postat in acest thread - 

    Postul tau a primit hide iar sanctiunea a fost acordata de catre Administratorul comunitatii pentru ca nu ai respectat (cred) acest post:

     

    Se pare că nici warn-ul și nici pedeapsa cu "disable posting" nu par să aibe efect asupra unora dintre utilizatori. O să încerc butonul de ban dacă peste câteva minute bune de lecturat primul post rescris mai jos mai apar Forumiști ori utilizatori cu warn-uri la activ.

    Așadar vă rog să citiți cu atenție:

     

    Topicul ăsta e dedicat pentru problemele de conectare întâmpinate de jucătorii MU din afara rețelei rdsnet (care nu sunt clienți ai serviciilor de Internet oferite de RCS&RDS) și încurajez colegii moderatori să lipească aici orice alt topic deschis de jucători care se referă tot la probleme de conectare.

     

    Reguli de postare pentru cei care vor să reclame probleme de conectare la joc:

    1. Dacă postați o reclamație și primiți răspuns la ea din partea staff-ului ne așteptăm să fiți disponibili pe forum pentru eventuale lămuriri cel puțin o jumătate de oră după reply-ul nostru la problema voastră !
    2. Dacă reclamați o problemă și nu răspundeți la cererea de confirmare a rezolvării din partea staff-ului atunci data viitoare când mai aveți ceva de reclamat va fi mai greu să găsiți pe cineva disponibil să vă ajute..
    3. Apreciem informațiile oferite gen: adresele serverelor DNS pe care le folosiți, numele providerului de servicii Internet și țara unde sunteți conectat(ă). Dacă nu folosiți un proxy pentru accesarea forumului atunci ar trebui ca adresa voastră ip să fie văzută de către moderatori și nu mai e nevoie s-o divulgați explicit în reclamație.
    4. Nu oferim suport tehnic decât pentru un singur cont conectat în joc (folosirea mai multor conturi simultan reprezintă luxul vostru și vi-l asumați cu toate posibilele probleme). Din păcate regula se aplică și celor care "ies" spre Internet prin același ip public (NAT prin același router).
    5. Nu permitem reply-uri care nu aduc nici o informație utilă staff-ului sau răspunsuri agresive (moderatorii vor oferi warn și hide la reply iar managerii pot acorda chiar d.p. o perioadă mai mare în funcție de reply).

     

    Pentru jucătorii din extern cu vechime pe forum (din grupul LinkManiac) putem să le adăugăm adresa lor de ip în sistem pentru a le facilita o conectare mai ușoară/sigură la server dar nu garantăm 100% rezolvarea problemelor de conectare pentru că nefiind client RCS&RDS nu avem acces la rețeaua lor să optimizăm mai departe. NU oferim facilitatea celor cu warn activ !

    Așadar dacă știți adresa ip de unde vă jucați și nu v-o schimbați mai des de o săptămână ne puteți solicita prin reply la topic să v-o introducem în sistem pentru o posibilă conectare mai rapidă la joc. Nu e nevoie s-o precizați efectiv - e vizibilă moderatorilor la orice post făcut de voi presupunând că faceți solicitarea pe forum de pe computerul de joc. Va fi nevoie să așteptați cu răbdare răspunsul meu la fiecare solicitare de ip "whitelist-ing".

     

     

    Daca nu iti este clar ce ai incalcat, lasa-mi reply si investigam in continuare!

     

    Cu stima,

    Io, Drops

    • Upvote 2
  10. Sal'tare.

     

    Ca sa ne intelegem.

     

    a. Serverul clasic a fost modificat pentru ca era mai tot timpul gol. Eu am intrat de 2 ori pe el si cred ca am fost maxim 3, 4 jucatori. Sa-l fac inapoi cum era, clasic, nu-mi ia mai mult de 5 minute. Dezactivez 4 pluginuri, setez hartile la mapcycle, modific 2 setari (sv_airaccelerate)...si-i gata. Nu trebuie sa mai instalez ceva...cand activez pluginurile ii de surf, cand le dezactivez, ii clasic.

    Insa, clasic a fost si nu cred ca rezolvam ceva daca il facem la loc.

     

    Pentru alt mod, trebuie sa avem jucatori "pasionati" (daca modul e mai greu) sau sa-l prinzi repede. Pentru mine, astea de surf "sunt in top", dar este mai greu pana inveti cum anume se face surful. Insa, daca nu are priza, il schimbam...si ii clar ca nu prinde asta de acum.

     

    b. Pe server este un plugin care verifica ping-ul jucatorilor. Eu n-am setat ping-ul ci valoarea acestuia de la care plugin-ul te da afara. Mie imi merge foarte bine si cum era, avand ping foarte mic.

     

    Pe partea tehnica ma ocup eu, am acces, m-am tot documentat despre CS 1.6 si sunt dispus sa incercam mai multe moduri. Nu merge unul, incercam altul...si tot asa.

     

    O alta idee (de la un coleg), care mie imi place foarte mult, este sa facem un server HL.

     

    Cu stima,

    Io, Drops

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...