Jump to content

focus4

LinkManiac
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by focus4

  1. oick

    16 Dec 2011 - 21:47

    @focus din pacate numai vdragos ar putea sa iti dea d/c din server, dar de ceva vreme nu mai activeaza. Cand v-a prelua IceMan atributiile lui vdragos trimitei lui un pm cu problema ta si sigur se va rezolva.

  2. Buna ziua, in data de 12 decembrie am luat d/c in Lot pe server 2 .De atunci cand incerc sa ma conectez imi afiseaza mesajul :your account has already connected.Rog daca se poate da un d/c de la server.Numele contului este: focus4, iar caracterul pe care eram in momentul d/c-ului este tot focus4. Multumesc si sarbatori fericite.

    Am postat aici deoarece asa am fost sfatuit:oick

    ...

  3. Buna ziua, in data de 12 decembrie am luat d/c in Lot pe server 2 .De atunci cand incerc sa ma conectez imi afiseaza mesajul :your account has already connected.Rog daca se poate da un d/c de la server.Numele contului este: focus4, iar caracterul pe care eram in momentul d/c-ului este tot focus4. Multumesc.

  4. Ok.multumesc frumos.

  5. Buna seara. am si eu o problema ,din data de 12 decembrie mi-a ramas contul conectat .Am luat d/c in Lot pe server2 . Cand incerc sa intru in joc imi da acelasi mesaj: your account has already connected. Rog daca se poate da un d/c de la server. Contul meu este focus4, iar caracterul pe care eram e tot focus4.Multumesc anticipat.

  6. Buna seara,in data de 12 decembrie am luat d/c pe server2 in Lot si mi-a ramas contul conectat. Am incercat de foarte multe ori sa intru dar de fiecare data imi spune ca este deja conectat.Numele contului este: focus4 ,iar caracterul pe care eram este tot focus4 .Rog daca se poate deconecta de la server. Multumesc.

  7. Buna seara, in data de 12 decembrie am luat d/c in Lot si mi-a ramas contul conectat la server.Numele contului este: focus4 ,iar caracterul pe care eram in momentul d/c-ului e tot focus4. Rog daca se poate sa fiu deconectat de la server. Multumesc.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...