Jump to content

HoRRoRisT

LinkManiac
  • Posts

    695
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by HoRRoRisT

  1. ia uite aici un film...5 ore ce-i drept dar extrem de captivant si motivant ... cel mai tare film, ar trebui sa-l vada fiecare locuitor al Planetei! ce ne fac astia cu acordu` nostru....very scary!

    http://www.youtube.com/watch?v=gAcxGD6-c-E

    Stargate nu ma fi asa de pesimist :P nu subestima puterea noastra si iti garantez ca o sa vina vremea cand o sa ne luam puterea inapoi! dar trebuie sa deschidem ochii putin ca se luminam....si nu uita ca noi le-am dat putere, fara noi sunt zero! :)

  2. eu tind sa cred ca mai toti stiti sau ati inteles ca in atentantele de la 911 n-a fost implicat nici un terorist si asta are o mare implicare asupra libertatii personale a fiecaruia si ce ni se pregateste ca si solutie a acestui haos creat intentionat -> New World Order (adica un singur guvern mondial si o singura banca care sa-l controleze, puteti gasi lucrurile astea si-n documentarul Zeitgeist sau in multe altele...nu e important de unde le luati, IMPORTANT e sa va dati seama de ce se intampla in relitate si cat de tare suntem controlati si manipulati de un grup enorm de restrans de oameni ) iar noi...populatia de rand suntem pe cale de a primi drept cadou un CIP menit sa ne controleze total (asta in caz ca n-ati auzit deja s-a implementat in State si testat)....va invit sa cercetati lucrurile astea, chiar va rog frumos ...i really chalenge YOU to THINK!

    e interesant dar tre rabdare

    e mai mult decat interesant, chiar va rog mult sa va uitati la ce se discuta si sa vedeti ca o mare parte din lucruri deja se introduc incet incet si pana sa ne dam seama o sa cadem toti in capcana care ne e intinsa....trebuie doar sa ne trezim si sa ne uitam in jurul nostru!

  3. :-?

    asta , cred eu , este un scriitor in cautare de bani , faci un video drama si spera sa scoata bani

    vai ce prostioare vorbesti, nici macar nu te-ai uitat despre ce e vorba si-ti dai cu presupusu`...tipic...asa am fost invatati sau mai bine zis manipulati sa gandim! iar daca te-ai uita la film ai vedea ca ABSOLUT TOT despre ce vorbeste e adevarat si face parte din viata noastra deja....david icke e printre putinii care vorbeste despre asa ceva si e printre putinii care a prezis inca din anii 90 atentatele de la WTC dar atunci toti l-au crezut nebun....iar acu` daca-ti deschizi ochii si mintea ai vedea si tu adevarata realitate din jurul tau!

    va recomand un alt film probabil vi se va parea mai interesant dar e in principiu despre acelasi lucru

    http://www.youtube.com/watch?v=gAcxGD6-c-E

    e vremea sa va DESCHIDETI OCHII SI MINTEA si sa GANDITI voi si sa incetati sa-i lasati pe altii s-o faca in locul vostru! doar uitati-va din curiozitate despre ce e vorba si formati-va singuri o opinie, NU-i mai lasati pe altii sa gandeasca in locu` vostru!

  4. nu o sa prinda la public din 2 motive

    1. nu are subtitrare si multi nu stiu engleza

    2. tine cat titanic...

    e despre viata noastra, a ta..a mea...a tuturor...si uita-te ca merita...wake UP!

  5. Sesshomaru

    BUN: e tare imaginea din avatar, daca era putin mai mare (incearca 150x150) wink.gif

    RAU: roscata aia ce clipeste e super freaky hiding.gif

    Off-Topic

    @ Radu

    1. Thnx biggrin.gif

    2. Am iesit demult dar nu am stat sa postez, doar citeam topicurile cool.gif

  6. erm nu stiu ce sa spun dar tare is curios sa te vad fata in fata cu un "animal" fioros sa vezi poate te-ai mai gandi sa dai cu cutitu ( dai odata daca apuci ) si peorma e calare pe tine si iti cara pumni si mai multi ca ai avut tupeu sa-i tai fashu cu brishca ( asta in cazul in care nu te tine sa il termini )

    Ca o paranteza vreau sa povestesc o chestie care a patit-o un fost coleg de liceu care avea cu el mereu un briceag ( swis knife de ala cu furculitza ). A iesit cu ceva prieten dintr-un bar destul de bautzi dar fara sa faca galagie si scandal au mers sa manance ceva si sa mearga spre casa, in drum spre ceva fast food s-au legat 2 sau mai multi nu stiu cu sigurantza printre ei era un italian, au inceput aia sa le care la pumni colegu asta al meu a incasat-o vitejeste dar dupa o vreme de pumni si picioare a scos omu la disperare cutitu si l-a impluntat in italian de cateva ori, italianu a crapat si colegul meu e la puscarie pt ca a avut curaju sa se apere de un becisnic care il putea nenorocii.

    Tin sa mentionez ca, colegul asta al meu era un om linistit il cunosc bine de tot am facut din clasa 1 pana in clasa 12 impreuna scoala ( in aceiasi clasa) greu de tot se putea supara pe ceva toti il salutau, vorbea frumos cu toata lumea chiar daca era baut nu cauta hartza ba atunci parca era si mai sufletist. Faza s-a intamplat acu vreo 1~1,5 ani in CJ, probabil se va rejudecat cazul si sper sa ii dea drumu eusa_pray.gif

    Deci va sugerez ca luati cu voi un spray lacrimogen lasati cutzitele in bucatarie si pistoalele in CS, daca ai norocu sa il prapadesti pe unu bagi vreo 7 ani de cantonament pe degeaba

    Eram si eu student la Cj cand s-au intamplat toate acestea, chiar eram prin fata pe la Kharma putin mai devreme de acest incident de care am auzit a 2-a zi la stiri, desigur ca aia de la stiri au relatat cu totul altfel...ca romanul s-a luat de "italian" vezi Doamne ca el e italian.....oricum era mare forfota atunci la Cj caci il cautau pe respectivul, nimeni nu stia cine a fost......dupa cateva zile, 2-3 din cate imi amintesc....respectivul s-a predat la politie...nefericita intamplare intr-adevar...cel mai bine e sa incerci sa eviti pe cat posibil orice altercatie sau posibila alteractie wink.gif

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...