Jump to content

koila

Inactive
  • Posts

    1,641
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by koila

  1. Foarte rar vedeam și eu party-uri pentru chinezi și asta și la Degree 10. In schimb, mă miră ce spune koila despre Force tree. Cel puțin până la Degree 10 am crezut ca oamenii care investesc în tree-ul ăsta o fac degeaba, dar e interesant dacă s-a schimbat treaba la capitolul ăsta.

    cei care vor avea force vor putea da buff de defense phy and mag.. ress la tot party-ul si vor avea skill aseamantor cu Holy spell. plus division si decay parca vor fi pe acelasi skill si parry - cu atack ratting reduce la fel

  2. Am o intrebare : am cumparat in luna 7 2011 1 account. Nu am jucat pe el din anumite motive. Saptamana trecuta persoana respectiva a incercat sa modifice parola dar am fost atentionat pe hotmail si am reusit sa pastrez siguranta accountului. El acuma ma ameninta ca va da chargeback si ca o sa fiu banat. Se mai poate da chargeback daca ultima data cand a bagat a fost sa zicem luna 7 2011 si acuma e luna 4 2012. deci o diferenta de 9 luni ? Va rog daca se poate sa imi spuneti cat mai repede. A cumparat silkul prin paypal ( daca ajuta la ceva ) .

    Va multumesc.

    Nu din cat stiam eu limita era de 3 luni

  3. Deci... cine afla cum se face trade sa imi zica si mie pt ca am intreb cateva pers in joc si nu stiau ori nu aveau chef de explicat :D

    Nu se mai face trade pentru gold.E un sistem nou de joburi.Si sunt sigur ca si in R e acest sistem.Nu te lua dupa mesajul cu "succesful hunter,trader or thief " ce iti apare cand intrii in joc.Carnatii astia,Joymax au facut R-ul intr-o noapte,asa ca nu te astepta la nimic.

    Gica te astept in GoldCompany :-)

    Zx am intrat in TechArmy a vecinului de sus.Te astept acolo.

    PUFF nu mai vb cu tine gata :-( dezamagire totala :(( you brake my heart... i`m gona stay alone whit out you. Go where you want but never come back!!! :-)

    Hai cine e serios sa ne ardem si noi putin in share de la 70+ :-)) careva? sunt dispus sa fac powerlevel dar cu mentiunea Serios si fara bullshituri de genul : aa Nu acceptam Bladeri glavieri si cacaturi. Nu mai vreau nonstop botting ca deja mam plictisit :((

    Mbot

  4. Deci... cine afla cum se face trade sa imi zica si mie pt ca am intreb cateva pers in joc si nu stiau ori nu aveau chef de explicat :D

    Nu se mai face trade pentru gold.E un sistem nou de joburi.Si sunt sigur ca si in R e acest sistem.Nu te lua dupa mesajul cu "succesful hunter,trader or thief " ce iti apare cand intrii in joc.Carnatii astia,Joymax au facut R-ul intr-o noapte,asa ca nu te astepta la nimic.

    Gica te astept in GoldCompany :-)

  5. daca te duci la fw cum m-am dus eu, la 35-60-uri am fost cam odata la 5 -6 ore faceam un fgw , sunt ff 65 si mai am cam 51k sp.

    Da-mi voie sa-ti zic LUCKY MOTHER FUCKER avand in vedere ca iti merge botul :(

    +1 :))

    eu trebuie sa bat manual...cand termin fw is tot terminat...trebuie sa iau o pauza buna...mai ales la ultimu boss ... imi ia jumate de ora/o ora sa bat la el ...

    Nu rezista nukerul in fgw? =)) doah.. eu am gold de guild .. dar daca il fac nu o sa va placa numele :P

  6. romania mare , esti prost . esti tot ce as ura eu in copilul meu , si sper sa nu ajunga ca tine , ca mi-l bat de-l rup in doua , sau il alung de acasa. oricum tu clar ai si o baza de prostie in tine , impamantenita de la parintii tai probabil.

    faza : era ana mea la pc , juca legit , si imi spune ca e un idiot care ii scrie . nu l-a bagat in seama, si nu i-a scris nimic. si idiotul ii spune anei dupa cam 10 minute de ignorare : iti dadeam 50k daca raspundeai :)))) asta ca sa vedeti ce musteste de prostie.

    1.Nu am spus asta.

    2. Ana nu stiu cine e.. poate esti gay :-?

    Si app ala cu copilu sa ii rupi o mana si sa ii bagi mana in cur:|

    Bitch, please!

    Iti ofer eu un bici sa te auto flagelezi.... ala zice ana (gen feminin, tu il faci gay )

  7. ala spusa pana la 8d esti prost de dai in gropi...

    8d max sosun/sos/som in sro-r.

    9d cu academyia si drop iti poti lua sosun....

    Arata smechere mie o arma sosun de 8d...

    PS: am facut 16 bile de sp = 12.000 sp cel mai mult :X si 80% am lvl 52 ff nuker s/s. SI am batut singur tot camp... ii bine?

    eu am zis ca poti primi sun 8d fara talismane si aveam dreptate.

    tu ai zis

    Nu, nu poti...

    mai bine taceai, ca acum esti mai prost ca inainte.

    PS: am facut 16 bile de sp = 12.000 sp cel mai mult :X si 80% am lvl 52 ff nuker s/s. SI am batut singur tot camp... ii bine?

    nu e bine, eu am facut tot campul cu wizard de 35. [][][][], mi-a cazut din 2 cufere toate 8 talismane. dintr-un dimension hole am facut toata colectia.

    Am spus 51-60 ;) la lvl 52 singur...

    Nu [][][][] cu full party ;)

    Esti Praf =)) [] [] [] [] nu estem pe sro-r doar [] [] si []

    Astia is bat ciuma de tine

  8. break , koila , kidu .. si inca 1 sau 2 de pe sro (normal) poate ne unim si facem ceva putin mai serios , fara avortoni gen patriotul asta. lume care poate sa tina un bot platit , si care nu are aspiratii de mare conducator , dar nu stie sa lege 2 cuvinte.

    Zx4 ing eu am un amic deja Soto :x cu care ma distrez pe sro-r si care sper sa imi aduca brigada de pe aege inca 2 playeri buni : Tao_June si GicaBooya

  9. big egos comin out , mai calmativa copii si nu puneti la suflet ce spune toata lumea ca unii dintre ei chiar nu merita (romaniamare TROLOLOLLOLOLOLOLLOLOLOL)

    m-as apuca si eu ca imi e dor de sro cu rate normale.. dar no sbot no deal :(

    No sbot but Mbot ...

    cat despre Sbot dupa data de 17ianuarie cred ca vor lansa si ei o versiune pentru Sro-R....

  10. poor people can't afford Sbot?

    ROmaniaMare e 1-01-2012 unii is beti altii dorm

    Da nu e inspectie

    Vinovat la amandoua :P

    Anywhore, cati dintre voi ati patit se vi se blocheze un mob in fgw si sa nu puteti sa ii faceti nimic, dar absolut nimic?

    Am patit asta odata si a trebuit sa renunt ca puteam sa fac nimic... :|

    La multi ani!

    EU.. dar nu mam lasat pana nu am ajuns acolo :-) de vreo 2 ori am patito...

    La multi ani!

  11. poor people can't afford Sbot?

    ofc we can but sbot dont work whit sro-r :-) but Mbot ofc is working wery well

    ROmaniaMare e 1-01-2012 unii is beti altii dorm

    Da nu e inspectie

  12. Ma puteti ajuta ?

    Nu ma pot loga mereu spune use agament si nush ce are?

    dau nu merge sa fac alt id dau sa primesc mail sa dau confirmarea nu merge, imi vine sa ma arunc pe geam!

    Un guild cu romani B?TU?I ÎN CAP ori plin de COPII s-ar duce dracului si s-ar dezbina. Asa ca nu mai manca tu gogosi recomandand sa nu se faca guild de romani pe motiv de certuri si dezbinari.

    Logheaza-te pe Joymax.com si accepta User Agrement sau cum se numeste exact. Dupa ce ai facut pasul asta si ai inclus SRO-R in lista respectiva te vei putea juca

    Buy Mbot...easy and faster....

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...