Jump to content

D3strukt

Forumist
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by D3strukt

  1. Se vede clar ca erati mai multi acolo, daca nu ati fi avut wanted si tragea in voi din greseala, iar veneati cu plangerea

    Al1n nu primeste nimic

    Da... se vede clar ca eram 3 (doh minimap)... iar daca fugeam... cum se face ca individul din fatza mea are armura scazuta? Aaaa da... l-a trasnit Dumnezeu din ceruri

  2. Nick: The Star

    Level: 39

    Numele membrului pe care il reclam: Al1n..

    Dovezi: 8cJsR.jpg

    O scurta descriere: Vine asta cu Erick si alexifr, nu erau in inferioritate numerica, eram doar eu si aurica, ei erau 3, nu alegam in cercuri,iar el imi da /tazer,bazat baiatu

    am si eu unul! punem la colectie :D

    Nick: SupradozaH

    Level: 8

    Numele membrului pe care il reclam: Al1n..

    Dovezi: http://imageshack.us/photo/my-images/513/samp036ux.png/

    O scurta descriere: Same here, aceeasi indivizi, aceeasi poveste

  3. In poza asta este un Ballas si un Grove ( acel Ballas fiind tu, se vede si aici ca e acelasi skin ), nu incerca sa ne prostesti pe noi. Ai atacat, ai primit wanted conform Wanted List-ului. De omorat, te-a omorat cel din Armata.

    Clohard nu primeste nimic, in schimb tu primesti blacklist pentru vanatoare. Caz inchis.

    Celalalt nu mai este pentru ca e MORT, a fost OMORAT. Dar se observa pe chat ca 4ezee a fost prezent (verifica membrii ballas actuali te rog).

  4. Oiver: Ms pentru primul screen, se vede CLAR pe minimap ca e doar un grove in zona, iar la chat SE VEDE ce a spus 4ezee (colegul meu ballas care a fost omorat in fata voastra, de asta nu mai este nici un punct mov in afara de al meu).

    NG: Ma scuzati credeam ca sunteti pd din moment ce ati luat decizia de a ma omora. Credeam ca datoria voastra e sa ASISTATI pana la w4+. Am sa fac o reclamatie separata pentru voi.

    Superiori: Va rog aruncati o privire in special pe primul print al lui Oliver care ajuta in a-mi confirma cele spusele anterioare. Imi cer scuze pentru lipsa MEA de dovezi, dar pur si simplu, m-a surprins. Am facut niste print-uri cu speranta sa reiasa ceva din cele spuse de mine.

  5. Nick: Supradoza

    Level: 6

    Numele membrului pe care il reclam: CloHard + CoVaLeR

    Dovezi: http://img850.imageshack.us/img850/5003/samp021bns.png

    http://img528.imageshack.us/img528/9527/samp022ec.png

    http://img846.imageshack.us/img846/3928/samp025pl.png

    O scurta descriere: In timp ce domnii de mai sus stau langa noi, eu cu un coleg ne batem cu un grove. Ala imi omoara colegul, nu primeste nimic, iar eu iau wanted pentru civ atk?!?!?! WTF?!?!!! ala avea viatza plina si mai tragea si dupa mine in masina de politzie si nu a luat wanted?!?!?! ABUUUUUZZZZZZ ABUUUUUZZZZ + ca m-am predat si m-au omorat (in sectie). Asa se face? Sunt corectzi baietzii tai! asa-i perp? Atat de corectzi incat mai arunca si cu amenintzari.

  6. Salut nu stiu cu ce am gresit ! DUpa cum ai spus ai primit wanted pentru civil kill wanted 3 ceva normal . Te-am urmarit in timpul asta wantedul tau a scazut la 2 , pe aeroport te-am prins ai fost somat se vede chiar intr-o poza pusa de tine !( a doua cred) si dupa ai primit wanted 2 pentru somatie 2+2 =4 si dupa nu ai mai avut drept de predare ! si ai fost omora ceva neclar?

    Pai daca m-ai urmarit "de atunci", de ce mi-ai mai dat wanted pentru somatie? (nu esti obligat sa te predai si nu primesti wanted in plus daca nu o faci)

  7. Nick: Supradoza

    Level: 6

    Numele membrului pe care il reclam: nanoK

    Dovezi: http://img855.imageshack.us/img855/3640/samp012tm.png

    http://img832.imageshack.us/img832/7905/samp013xja.png

    http://imageshack.us/photo/my-images/217/samp014ss.png/

    http://img528.imageshack.us/img528/1518/samp015ph.png

    O scurta descriere: Omor un grove la cai. nanoK imi da wanted 3... oke, nici o problema. Ma plimb ( -1 wanted level)... urc in avion cu un coleg (el conduce), vine nanoK si imi zice "stop" (stop ce? eram pe loc, eram pasager) mai primesc + 2 wanted pe motivul... somatie? Apoi clasicul kill fara drept de predare chiar in timp ce scriam reclamatia asta. Asa se face in PD? Te someaza de 5 ori si iei w10 numai din somatzii?

  8. -Nick: SupradozaH

    - Factiuni precedente: -

    - Job curent: Carjacker

    - Level: 6

    - Sex(masculin/feminin): masculin

    - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: To have phwn!

    - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Drugs, Arme, Wars . etc

    - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : -

    - Intervalul orar in care jucati: difera

    - Poza cu stats : http://img818.imageshack.us/img818/923/samp008sa.png

    - Biografie(minim 10 de cuvinte): SupradozaH s-a nascut in Los Santos, candva cu mult timp in urma. Ajuns la o varsta decenta acesta a inceput sa-si caute o slujba, dar fiind criza, s-a decis sa ajute la afacerea familiei. Astfel s-a ajuns la un program zilnic de batut gogosari, sifonari, carpaci, soricari si boschetari. Nu din rea intentie, ci astea fiind masurile necesare pentru a aduce pace si armonie in San Andreas. Totul era prea bine ca sa se termine asa, iar datorita unui complot diabolic planuit de gogosari, SupradozaH a fost prins si trimis intr-o calatorie spre Sona. Acum, lucrurile s-au schimbat deoarece SupradozaH s-a intors la familie pentru a-i ajuta din nou in razboiul impotriva gogosarilor, sifonarilor, carpacilor, soricarilor si boschetarilor.

    -Nume si prenume:Herea Farid

    - Varsta:21

    - Orasul in care locuiti:Iasi

    - Sex (masculin/feminin):Masculin

  9. - Nick-ul tau in joc: White

    - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: SupradozaH

    - Factiunea din care face parte: Civil

    - O scurta descriere a situatiei: Ajuta ballasi la kill , adineauri m'a omorat , i-am explicat dar a continuat.

    - Dovada (screenshot):

    Ce mi-ai explicat tata? Blacklist me anyways i don't really care :)))

  10. Nick: SupradozaH

    -Level: 2

    -Factiune: -

    -Job secundar: CarJacker

    -Licenta pe care o solicitati: Fishing

    -Pretul licentei: 4.000

    -Motivul pentru care solicitati licenta: sa prind pesti

    -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: satana

  11. Salut! Lucrez la un website de muzica hip-hop si r&b. Am o mica problema cu acesta si sper ca cineva poate sa ma ajute cu o ideie. Muzica este in format mp3, iar limba este engleza (US). Nu am construit link-uri cu acces la download, doresc ca acesta sa fie ca un playlist online. Daca, intr-o buna zi, voi reusi sa-l populez, cum trebuie sa procedez astfel incat sa evit probleme legate de continut (melodiile).

  12. Am o problema oarecum asemanatoare :pumn: Cand selectez toate fisierele din partitzia D imi scrie ca ocupa 9.43 GB, iar cand dau click dreapta, properties pe drive-ul D imi scrie "Used space: 15.1 GB (...) Free Space 14.1 GB" , partitzia fiind de 29.3 GB. Ar putea sa ma ajute cineva cu aceasta problema? :comp1: :comp2:

    Am incercat "Click dreapta My Computer->Properties-System Restore Tab-> bifeaza Turn off System Restore->YES->OK." si am reusit sa recuperez doar 600 MB.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...