Jump to content

VladMajik

Inactive
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by VladMajik

  1.  

    Killerm..vad ca esti serios pe treaba cu lasatu. Nu ii dai rr si faci ccuri pt tsu? Sau fac eu? :-" o saptamana pana plec.

    dar ce vrajeala de inginer ai :ceuameni:

     

    ce mai faci boss tsu ? tot cu mu dupa 10 ani. ZECE ANI !!!!1111111111IIIIIIII!!!!!

     

     

    ps. de vladmajik imi aduc aminte de cand era in guilda 2PAC al lui co2tel ( pt cine stie cunoaste :->  )

     

    ello ulise  :-*

  2.  

    ehh exita POE acum e mult mai fain :))) pacat ca , nu se prea intregreaza comunitatea Romana in el. Ba parca mi dor de 97b . Darapanat si vai de ia relicva da ne distram pe vremea aia. Aveai cu cine sa stai la un pahar de vorba :P. Si acum tin minte cum pazeam monitoru pe spot in arena ca altceva nu puteai sa faci :)) da aveam cu cine vb o noapte intreaga. Nu prea exista AFK  acu creca e AFK tot serveru :))).

     

    Ghadere se mai fac sau si alea is istorie :)))?

     

    de scotch ai uitat ? :)))

     

    Fury :)) ce faci mai traiesti !?

  3. Dupa cum prea bine stiti ,  cei din garda veche (daca mai sunt) odata pe an intru sa vad ce mai face lumea pe aici :))). si in special ce fac baieti mei din Heaven si HH daca mai exista guildele :)

     

    Ce mai e nou? si salutari la toata lumea

    worf... sa cam ales praful , au jucat la inceput de db rudy , teo(thora) , gunit , elite, redemption si inca cativa de pe vechiul linkmania, dar cum db`ul dureaza deja de aproape 3 ani sau cam lasat toti, au aparut jucatori necunoscuti care nu se prea integreaza si nu incearca sa refaca din linkmania comunitatea care era odata :)...

  4. Iphone 5s este o versiune imbunatatita a iphoneului 5  iar ca performante este putin peste Samsung Galaxy S3 asa ca Samsung Note 3 este cu mult superior iphonului 5s. Tin sa mentionez ca pana acum ceva timp am fost fan Apple .. dar produsele Apple in ultimii ani cam lasa de dorit cand vine vorba de performanta , am iPhone 5 si Galaxy S4 ... nici nu se pot compara, diferenta dintre ele este ca de la cer la pamant. Apple in ultimul timp nu face decat sa dezamageasca clienti si asteptrarile acestora . O firma cu potentialul pe care il are Apple ar putea face mult mai mult .

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...