Jump to content

Spiky2013

Inactive
  • Posts

    336
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Spiky2013

  1. Ho ho ho! :P N-am mai postat de ceva vreme p-aci.

    Vroiam sa dau un anunt de recrutare :P

    Circus - EU - Jaedenar - 4/13 25 HC - World 144 / EU 87 - http://www.wowprogress.com/guild/eu/jaedenar/Circus

    - Guida 100% romneasca

    - 5 raiduri / saptamana (duminica - joi)

    - pe progress 19:45 - 00:30

    recruteaza:

    DK Tank cu experienta - spot deschis (necesitate mare)

    Holy/Disc Priest - spot deschis (necesitate medie)

    Resto Shaman - spot deschis (necesitate mare)

    Retri Pala - spot deschis (necesitate mare) !!!

    Mag - spot deschis (necesitate medie)

    Aplicatiile sunt deschise pentru orice clasa daca aveti experienta si sunteti elitisti si dedicati; in special pentru DPSeri!

    http://www.circus-gaming.com/

  2. pai ghilda in care esti tu, nu e 100% ro =) ? cel putin dupa numele celor din ghilda .... pe Notsoeasy l-am intalnit de multe ori in BG :)

    Suntem absolut toti RO :P .

    Aveam, dupa ce ne transferasem, 3 strainezi, care venisera cu noi ptr Casual dar eu plecat ca nu puteau raida cu noi deloc - s-au dus prin alte guilde (Admored in Flare EU, un warlock in Eat More Cake, si Greatspirit printr-o guilda de bulgari). :P

  3. cineva ???? acum sunt cu un shaman si merge cam prost...

    zi-le lor ca nu merge bine disc priest/ frost mage:

    http://www.arenajunkies.com/team/2v2/US/Mal%27Ganis/Bilsteele/

    Si eu joc atm disc priest / frost mage. Eu sunt mai nub, mage-ul mai stie ceva. Sunt cateva combo-uri ffffff grele, gen orice e healer + warlock. Sau holy paladin + dk. la holy paladin cu dk tre dat dmg pe dk + CC apoi pe dk (un sheep de 10 secunde) si switchuit pe paladin. Purge grav, mass dispel instant la bula si assist din partea ta la dps.

    Vezi ca la mag / disci priest, disci-ul tre sa joace mai ofensiv + spec ofensiv pentru ca mag-ul poate sa-si poarte f bine si singur de grija (nu ca rogue-ul care e f fragil); iti dai PI si-i torni smite-uri in cap.

    Faza e ca daca nu reuseste primul burst... sa dai jos un comp de asta mai idiot, tre sa lungiti fightul pana isi face mag-ul cooldownurile la loc + e naspa si cu mana la disci / frost mage. Ambii au probleme de mana in general.

  4. QQ

    Are careva experienta cu solo tanking (eventual + solo healing ca disci) lk 10 hc? :P

    Adica ok, tre sa fie tankul aproape BiS geared. Am vazut ca majoritatea care fac asta sunt blood DKi... probabil ptr selft healing si AMS pe soul reaper.

    Dar ca fight... cum tankeaza si pe lk si un shambling... daca sare plaga de pe un ghoul mic pe lich king? :-s Se prespune ca cu un tank, nu apare mai mult de 1 shambling?

  5. God daca ce faceti voi nu se numeste flame....anyway bravo stalker ca iti faci treaba si le dai warn,

    Ontopic: acum 1 sapt am cumparat din greseala 1 primordial saronite pe EOF, well am facut ticket la gm sa imi returneze emblemele mi-a raspuns dupa vreo 4 zile cu "de obicei nu returnam emblemele dar datorita faptului ca este prima data si ai raportat greseala la timp o sa iti dau delete la saronite si iti trimit emblemele prin mail" bun, ma uit in mail aveam cateva mailuri de la AH + mailul de la gm prin care preciza ca am primit emblemele, dar in mailul respectiv in loc sa am emblemele mi-au trimis 28 de gold T_T, am facut ticket din nou si mi-a raspuns un gm destul de urat, ca mai au si ei probleme, stress etc. voi nu ati patit chestii de genu?

    Problema ta tbh. Daca eram GM, eram de ala rau. :P

    Nu as face ticket ptr asa ceva... doar /facepalm :))

  6. Spiky , parca aveai un rogue , ce ai facut cu el ? l-ai lasat pe fostul realm ?

    Initial il lasasem acolo dar l-am luat cu mine ca mi se facuse dor de el. :)) Acum l-am abandonat din nou ca am dat-o si pe PvP cu priestul.

  7. BAahahahaah de la 0 si 950 resi (furious cu relentless... nici macar full wrathful offset), in 3 zile am ajuns la 1650+ mmr in 2s si 2k mmr in 3s. In a 3-a zis am luat merciless dedicated. XD Cine a zis ca pvpul e greu? :))

    Am probleme la beastcleave cu gearul actual...ca nu am cum sa scap efectiv...doar sa pica si un dpser de la ei la cleave.

  8. @chowder: nah :P nu e stilul meu..

    Eram pe Ravencrest (Ravencrash) care a avut o periaoda de vreo 3 saptamani... cand pica 5 zile din 7, poate 6 uneori, la peak hours. Daca nu pica, era un lag infernal de nu puteai sa joci nimic... sau pica random...cate 5-10 minute la juma de ora si tot asa...

    Si am zis sa ne mutam... Si cum era un vis mai vechi al fostei guilde (Ashes of War) sa jucam hoarda din cauza racialelor faine... am zis ca mergem undeva.. hoarda... Guilde master-ul avea si el un vis... sa faca o guilda 100% romaneasca de top 100.... asa ca am ales ajedenar... unde sunt fffff multi romani. E acolo guilda Maat de are vreo 300 de romani...

    Am plecat core-ul de romani de pe Ravencrest acolo, ei ne-au platit faction change-ul, am facut merge cu vreo 15 alti romanasi mai bunicei... Au fost dubii... ptr ca in fosta guilda eram la 11/12 ICC25HC.. farmam... iar aici am merge-uit cu jucatori care aveau maxim full 264... Dar a mers fain, primul raid am dat 2 shots la LDW.. chiar a fost surprinzator... si putricide s-a dus dupa vreo 7-8 tryuri cred... cu vreo 10-15 oameni noi in raid...

    O ardem acum la Halion25HC.... Era grupul noi + cativa faileri; inca nu avem numai skilled players... s-au dat vreo ~100 de wipeuri + alte cateva zile cand erau pelcati unii pe la mare, etc. Dar e in regula; am avut best try pe la 20%, pica in curand. :P

    Bine...guilda numai de romani...pfft cate probleme pune si asta.... Fiecare are dreptate, fiecare comenteaza, plm e semn de punctuatie... aveam o fata + sotul ei in guilda... holy priest / mage... super buni oamenii. Au dat gquit tocmai pentru cum se vorbea pe vent (injuraturi, se tipa)... bine tipetele...suntem obisnuiti la cat de faileri sunt unii. :))

    Cam asa am ajuns eu pe Jaedenar. :P

  9. am vazut acum ca nu ai nici o glifa. poate careva care le are cu warriorii arms/fury iti recomanda ceva pentru levelul asta :P

    Si am mai vazut ca ai niste talente de PvP.. ceea ce e ok daca faci ceva mai multicele BGuri.

  10. Felicitari ptr kill. :)

    Am si eu filmulet cu kill la lk10hc de o guilda romaneasca. :) Nu sunt publice inca filmuletele ca nu sunt full editat, dar:

    LK 10 HC Part 1 -

    LK 10 HC Part 2 -

    (asta a fost acum vreo 2 saptamani)

    Halion 10 HC - http://www.xfire.com/video/301533/

    Saptamana asta pica Halion25HC 100%; iar la lich king 25 hc l-am dus ultima oara pe la 60% (dupa 5 tryuri or so). Guilda 100% romaneasca. :P

    Guilda este nou creeata. A fost un mix de vreo 3 guilde; cred ca avem o luna de la merge. E greu sa faci o guilda din aceeasi natie, mai ales daca nu esti in top 200 sa vin lumea xrealm, dar poti sa faci un grup chiar bun de 25man... si sa ajungi acolo, in top 200 sau mai sus. Speram sa reusim asta cu halion25hc. :P

  11. mie imi plac talentele... oricum atm

    TOTI combat rougii au acelasi spec

    TOTI muti rougii au acelasi spec

    TOTI disci priestii au acelasi spec

    JUMI-JUMA holy priestii au spec de renew/ sau greated heal

    80% din shadow priesti au acelasi spec (aici e o problema cu imp mind blast pe care unii il tin si nush de ce)

    de tanci... exista 2 variatiuni in principiu... dar tot asa, 80% au acelasi spec (paladin/warr); dk-ul e un cacat hibrid si op la care diferenta dintre dps frost si tank frost o fac 10-11 puncte de talente.

    Nu stiu celelalte clase ca nu am jucat :) Dar asta e... vorbesc doar de end-raiding... unde lumea citeste elitistjerks si alte surse de theorycrafting care efectic calculeaza ce spec e cel mai bun.

    Si nu vorbesc de PvP. Ma doare in 14 de pvp :) .

  12. Rejuv+Regrowth+3x Lifebloom. Folosesti Nourish daca ia hituri mari si HoT-urile nu fac fata. Swiftmend when you get in trouble.

    Wild Growth doar cand healuiesti raidul, sau a luat partyul damage. Nu se merita sa folosesti Wild Growth pentru tank healing.

    ptr raid healing la fighturi cu aoe dmg aura... am vazut ca se spameaza rejuv pe 2-3 grupuri + wild growth.

  13. din cate obserc magul arcane are nevoie de haste si spell power pentru dps in timp ce magul fire are nevoie de crit si hit rating.

    care se merita mai mult ? avand in vedere ca am iteme atat cu haste cat si cu crit....

    cat despre PVP tind spre frost dar revenind la fire mage, ce e mai bun in dps ? frostfire sau fireball ?

    ptr pve fire e mai bun, dar cu gear ff bun... adica trebuie sa fii hit capped (ptr fire hit cap-ul e destul de sus..pe la 400+ cred; in general), sa ai f mult crit, si sa ai si vreo 600 haste.

    Si se foloseste fireball. Fireball spam si pyro la proc. LB il tii sau nu il tii, nu stiu sa-ti zic sigur. Depinde de lupta; cat tre sa te misti.

  14. am incercat PP25heroic, chiar l-am dat jos acu vreo 3 sapt :)....si am facut comparatie intre dificultatea actuala,adica cu bufful de 25%on. pp25normal nu am avut ocazia sa il fac decat cu bufful de 5%(mai repede nu aveam cum ca ma bagasem recent pe blizz) si nu mi s`a parut nu stiu ce...insa RSheroic mi se pare mai challenging ca oricare dintre primii 11 bossi din icc25 heroic(repet, in conditiile actuale..adica cu acel buff on).

    RS heroic e LK heroic style. A descoperit Blizz tipul de mecanica "one fails = raid wipe". Bine, ea exista si in alte encountere, dar nu e neaparat wipe sau nu se greseste asa de usor.

  15. RS 25normal a fost desene animate, l-am batut din a 3 a incercare(heroic nu am incercat)....pe cand 10man heroic mi se pare mai greu decat PP25heroic :o

    pentru ca nu ai incercat PP25heroic. *waves*

    pp10hc e un fight incredibil de usor. Si da, bufful de 25% poate face mai usor DPS-ul in pp25hc pe cele 2 ooze-uri, dar nu stii ce vorbesti cand zici ca pp10hc e mai usor decat pp25hc.

    Iar de pp25normal, zici ca e usor; da, da-ti jos bufful si incearca dup-aia. De n-am luat acolo 90+ wipe-uri la inceput...........

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...