Jump to content

masklin

Inactive
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by masklin

  1. teoretic, este ideea conform careia toti sunt egali, toti primesc acelasi lucru,aceeasi educatie, aceeasi locuinta,inclusiv aceeasi mancare=adio pozitii sociale!

    practic, cei cu ceva intelect(mai mult sau mai putin...dar macar intelectul este prezent)au fost dati la o parte de la conducerea tarii(prin forta, cu ajutorul armatei rosii) si s-au pus la putere cei fara nici un fel de intelect--->tarani simpli, cizmari, oameni prosti pur si simplu. rezultatul a fost unul catastrofal si, din pacate, acesti oameni prosti inca mai sunt la putere(si nu ma refer la guvern, format din Base, Tariceanu si alti ministrii, pt ca ei de fapt nu au putere...ma refer la cei din parlament, care stau in fund si produc legi in timp ce dorm).

  2. gasest americanii ceva, precum ei au baze secrete de care nu stiu cetatii de rand ci doar soldatii... cum ca einstein a inventat teoria relativitatii(teorie cu care a putut teleporta un vas in alta parta, si chiar a mers, insa nu a fost facuta publica deoarece multi din acel vas(echipajul) au murit, cativa inebunit si erau doar vreo 3 supravietuitori) astfel si ei vor gasi cum sa opreasca asteroidul

    :blink: tuu..chiar nu stii ce este de fapt teoria relativitatii, nu?...n-are nimic cu teleportatul, ci cu timpul...cu time travel. si einstein doar a gandit si a elaborat teoria...there were no tests.

    si..daca meteoritul asta chiar se indreapta spre pamant...nu stiu voi, dar eu unul nu am de gand sa stau chill pe spate si sa astept sa faca americanii ceva. cred ca m-asi implica, asi ajuta cat de mult asi putea...doar sa fiu sigur ca vom mai exista ca specie si in urmatorii ...1000 de ani (asta daca nu se apuca astia sa dea cu bomba atomica in stanga si in dreapta)

  3. presedintele ar trebui sa fie cel care sa "impinga" poporul de la spate, prin vorbe si prin fapte. ar trebui sa fie cel care sa le explice oamenilor ce inseamna sa fii civilizat (incepand cu chestii marunte gen "nu arunca pe jos";"nu scuipa pe jos"), sa ii faca pe cei ce lucreaza ptr aceasta tara (gen..zidari sau mai stiu eu ce) sa lucreze cum trebuie si nu sa ma munceasca in dorul lenii sau chiar deloc.....sa ii faca pe oamenii din tara asta ca ei sunt cei care pot schimba aspectul tarii noastre si sa nu mai stea linistiti pe spate si sa critice organizatiile de guvernare ca nu fac nimic. ptr ca...totul depinde de oamenii din aceasta tara...si aceasta tara este in starea in care este tocmai din cauza oamenilor care locuiesc in ea.

  4. Crede-ma ca ar fi MULT, dar MULT mai bine ! :right:

    cum sa fie ma mai bine cu becali?...tu te auzi pe tine???!!!omu ala n-are scoala, habar n-are sa se comporte civilizat, sau sa vorbeasca....omul ala apare la tv doar ca divertisment...e prost de da in gropi, are lipsa bunului gust si lista poate continua....norocul lui este ca are bani si echipa steaua

  5. Yo zic.......Romania si-a atins cel mai mare nivel economic in timpul lui ceausesc....dupa caderea lui in Ramania sa instaurat saracia......sau distrus uzinele........si un guvern sau instaurat niste parlamentari corupti care ne comduc si ne fura........sincer....poporu asta a decazut atat de mult incat e sub orice critica.

    in guvern nu s-a instalat nici un parlamentar corupt care fura....aia erau acolo inca de pe vremea lui ceasca, nici macar nu au plecat din guvern si de la functia de conducere dupa revolutie.diferenta este ca atunci furau si mai mult, ptr ca era ceva "normal"(avand in vedere ca era comunism si ei erau marii zei ai tarii)...acuma fura mai putin, ca sta u.e.-ul cu ochii pe ei.

    uzinele nu s-au distrus...te asigur eu ca inca mai sunt acolo...doar ca sunt vechi, nefolosite si intr-o stare jalnica, pentru ca nu mai au proprietar.

  6. vorbea despre "dictatorii" pe care am ajuns sa ii vedem in actiune nu dupa spusele strabunicului pe jumate senil ...

    + de unde stii ca atunci "am" dus-o cel mai bine ? la toti ceilalti ai adus contra-argumente ... asa ca ai ajuns la Ferdinand prin eliminare? :blink: :error:

  7. pe vremea lui ceasca nu era viata.era chin. iliescu a fost alt comunist dar care a trebuit sa se supuna normelor impuse de occident....dar nici atunci nu ne-a fost bine. il admir pe constantinescu, pt ca el a fost cel care a inceput negocierile ptr u.e si nato(iliescu nu ar fi facut asta nici in ruptul capului...)

    cel mai bine, in ultimii 60 de ani este acum, pe vremea marinarului.dar, in toata istoria romaniei, cel mai bine am dus-o pe vremea lui Ferdinand.....so long live the king!

  8. ganditi-va la cazul celor doua germanii...imediat cum a picat comunismul, s-au si unit.si ei au fost despartiti tot atata timp ca si noi

    problema la noi, a fost ca dupa revolutie, la putere a venit iliescu, un alt comunist, care a considerat intodeauna moldova ca parte a uninuii sovietice.

    romania se poate uni de moldova...dar asta numai in momentul in care vom vrea noi....pt ca ei isi doresc.si daca ei isi doresc asta, nu mai conteaza influenta rusiei si bla bla bla.

    parerea mea este ca, pentru a se putea uni moldova cu romania, ar trebui luate anumite masuri de guvernul de la chisinau, gen:adoptarea aceleasi monede ca in romania, aceleasi constitutii.....si o economie care sa fie cat de cat asemanatoare cu a noastra, sa nu ne traga in jos in mom unirii. s-ar putea face toate astea si, desi procesul de unire ar dura cativa ani, eu zic ca ar merita.

  9. Jack The Ripper

    Stalin

    Adolf Hittler

    Mousolini

    te referi la Mussolini?ala ce-a facut?..nu a dat ordine sa se omoare oameni in prostie...nu a facut lagare de concentrare....tot ce-a facut rau, a fost sa fie nazist, sa intre in razboi alaturi de hitler, sa atace etipoia si libya.

    but, as i said before, this is the biggest criminal in history, with a death roll of 80 millions

  10. dupa parerea mea, Jack Spintecatorul nu a fost in nici un moment "mare criminal". a facut doar 5 victime in intreaga lui "cariera". in schimb, este cel mai cunoscut...asta pentru ca a fost primul criminal in serie din lumea moderna.

    de altfel, intrebarea pusa de tine("cine este cel mai mare criminal din istorie"), nu are logica cu variantele de raspuns. ma asteptam la nume de genu Hitler sau Stalin, persoane care au omorat oameni cu miile(ca tot veni vorba...persoana din ordinul caruia s-au omorat cei mai multi oameni de-a lungul istoriei este Mao...nu d'alta, dar el avea si de unde sa omoare oameni)

    dintre variantele puse de tine, il aleg pe boschetarul din Belarus.he really was clever

  11. Citeste pe wikipedia man

    vb de Transilvania .Nu ai cum sa negi ca Transilvania nu a apartinut Ungariei...pana in 1 decembrie 1918...

    A fost unita cu Romania de Mihai Viteazu in 1600, dar a durat cat ?Un an a durat sa fie asasinat pe 9 august iar ,in 1604 ,,Stefan"(adica Istvan) Boksay a pornit o revolutie si a fost recunoscut de catre imparat ca primul print al Transilvaniei.,,Domnia succesorilor săi, în special cea a lui Gabriel Bethlen şi cea a lui Gheorghe I R?k?czi a adus epoca de aur în Transilvania. Principatul a devenit centrul culturii ungare şi al umanismului, principalul bastion al Protestantismului în Europa de Est şi singura ţară europeană în care romano-catolicii, calviniştii, luteranii şi unitarienii se bucurau de libertate religioasă totală."(citat din wiki)

    Oricum ungurii erau la putere pe atunci...

    off topic: ba pardon! Transilvania nu a fost niciodata a ungariei. a apartinut, pe rand, Imperiului Habsburgic, iar apoi Imperiului Austro-Ungar. dar niciodata a Ungariei. daca e s-o luam asa, si austriecii si si cehii au aceleasi drepturi asupra Transilvaniei, nu?

  12. rusia e in mare datorii dupa caderea cortinei de fier si, chiar daca este mare(din punct de vedere al teritoriului si al populatiei), it's going down.incet, dar sigur.

    america...it's yesterday news. dolarul scade incontinuu, razboaiele din orientul mijlociu mananca resursele tarii, iar faptul ca inca nu au reusit sa puna capat conflictului armat, este o dovada clara ca puterea armata nu mai este ceea ce a fost in trecut.

    am votat china. uitati-va in jur: lucrurile din jurul vostru sunt facute in china.de la mouse-ul pe care-l tineti in mana acum si pana becul care va lumineaza camera, sunt facute in china. in proportie de 80% din lucrurile din jurul nostru sunt facute in china(daca nu, sunt facute in koreea sau taiwan). momentan, china detine puterea economica, iar la ora actuala asta inseamna foarte mult.

    (totusi, dupa parerea mea, marile puteri mondiale sunt tarile scandinave)

  13. off topic:

    Mda.... La toti va place sa-i corectati pe altii... Dar cand vine vorba sa va corecteze altii pe voi, faceti cu nervii! Fiecare cu romana lui si cu inteligenta lui... Atata va place sa va kkti pe voi cand omu mai greseste.... Ce uameni !!!

    de fapt...forma corecta este "tuturor va place".

  14. pe discovery sunt multe documentare despre luna..inclusiv pro si contra aselenizarii....(din pacate, aparent voi nu ati vazut decat cel contra)..

    nu mai stau sa-mi bat capu cu toate "dovezile" voastre..

    in schimb am sa va spun asa:

    1st of all...majoritatea v-ati legat in mod special de lumini si multi ati spus de lumina soarelui. sa va spun ceva: atmosfera din jurul pamantului nostru ne apara pe noi de radiatiile si caldura provenita de la soare.

    avand in vedere ca luna nu are atmosfera, americanii au fost nevoiti sa aselenizeze intr-un loc ferit de lumina soareui, ptr ca daca nu ar fi facut asta, they would have been killed. asadar, umbrele care se vad sunt de la lampa de aterizare a LEM-ului, reflectorul de pe camera si de la reflecorul aditional pus de neil armstrong(care, a coborat pe luna inaintea lui buzz aldrin...de fapt, scenele alea cu astronautul care coboara din LEM drept primul om pe luna sunt filmate de neil armstrong, care era deja pe luna)

    oricum, cea mai mare dovada ca au ajuns pe luna: in '69, america se afla in plin razboi rece. daca ar fi fost vorba de ceva fake, rusii ar fi sarit imediat cu gura pe ei. in schimb, nu! pana si rusii au recunoscut ca americanii au fost pe luna, rusi care, va dati seama, in momentul ala isi indreptasera toate antenele si telescoapele spre luna.

    dudes, get a life!daca ati ajuns sa credeti orice tampenie de la tv, inseamna ca lumea asta se duce de rapa rau de tot...este foarte trist sa vezi asa ceva....

    (dar oricum, voi uitati-va in continuare la discovery..sunt convins ca in curand o sa apara inclusiv o emisiune cu unu' care zice ca nagasaki si hiroshima au fost inscenate)

    faza este, ca nu tot ce apare pe discovery sunt adevarate..mainly because documentarele sunt facute de diferite persoane. de obicei, alea facute de americani sunt triste rau de tot(asta cu luna era facut de americani). in schimb, documentarele facute de englezi sunt foarte exacte si precise.

  15. (ciobanul Bucur a intemeiat orasul Bucuresti si nu l-a descoperit :P )

    de fapt, nimeni nu stie exact cand anume a fost intemeiat orasul Bucuresti. prima data a fost mentionat in istorie in anul 1459 (pe atunci cunoscut sub numele de "Cetatea Bucuresti"), dupa ce a devenit resedinta domnitorului Vlad al III-lea, cunoscut si sub numele de Vlad Tepes

    cand a avut loc atacul de la pearl harbor?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...