Jump to content

Cenzurat

Inactive
  • Posts

    431
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Cenzurat

  1. Daca raspunsurile , deciziile , concluziile celor ce raspund de problemele , nemultumirile , plangerile voastre nu va satisfac judecata (in plan obiectiv) , va puteti adresa prin mijloacele pe care le aveti administratorul acestui forum. Daca nu vi se raspunde , inseamna ca :

    - mesajele voastre nu au fost receptionate sau au fost ignorate ;

    - lipsa de timp si lasarea solutionarii problemelor acelorasi persoane sau altele din echipa moderatoare ;

    - incredere in discernamantul echipei raspunzatoare , cerere respinsa ;

    - aceeasi parere asupra problemei , cerere respinsa ;

    - vor fi facute schimbari , pe care le veti vedea ulterior daca vor aparea ;

    Daca vi se va raspunde , veti vedea singuri rezultatul , desi pasivitatea (motivele acesteia nu are nimeni dreptul sa le comenteze) consiliului de administratori (din cate stiu sunt doi ) face ca aceasta posibilitate foarte improbabila .

    ---

    Doru : Singura persoana careia ii poti flutura Constitutia in fata (si aici in mod figurat) este aceluiasi domn vRazvan , care este singura persoana 'oficiala' de pe Linkmania si singura care poate impune alte norme conduitei echipei moderatoare sau parte a acesteia .

    ---

    Daca nici o metoda nu merge sa opreasa asuprirea voastra (in viziune personala) cea mai inteleapta metoda este sa plecati intr-un loc acomodat persoanei voastre , in acest caz alt forum , daca mai doriti , sau sa ramaneti sub conditiile date , cu sau fara schimbari in actiunile / pozitia / comportamentul din viitor . Sau puteti sa acceptati realitatea data si sa va caiti pentru greselile admise .

    \

    Casa de nebuni

  2. As dori va rog schimbarea nickului in : _

    Relativ cea mai scurta lungime posibila a caracterului : _ , __ , ___ , ____ ,..

    (daca se poate doar cu "space" in fieldul nickului e si mai bine)

    Am un singur warn a carui natura este irelevanta , iar majoritatea posturilor adunate de mine sunt de asistenta pe forum in diverse domenii . Desi este un nick abstract , sper ca am dreptul de a mi se respecta dorinta .

    Daca nu .., orice altceva din Character Map

    Toate cele bune .

  3. Mi-a iesit mai ieftin ca am scos software . Si nu am spus ca Mac este ieftin in Romania , deabea are piata aici , normal ca este foarte scump . Si eu am pus mana pe un SuperDrive odata si mi-a mers mult mai bine ca un Phillips scump , de care am avut placerea sa-l testez deasemenea .

    Da , si eu as alege un Razer sau Logitech pentru periferice .

    Eu nu voi stii cum e un Mac vreodata , nu imi place decat ideea de Pro Mac , care la configuratia de baza este un sistem bun oricat am tranchani noi aici (cNet 8/10) , pretul , cine stie cum e .

  4. Ok . Am refacut si eu , doar fara software .

    Acum se rezuma la 16,500$

    2 x Quad Core / Dual Core Xeon 3 GHz 64 bits

    16 Gb 667MHz ECC buffered DIMM Memory (256-bit-wide memory architecture)

    4 x NVIDIA FX 4500 Quadro (512MB of GDDR3 SDRAM)

    4 x 750GB Serial ATA 3Gb/s, 7200 rpm, 16MB cache ( 3 TB)

    2 x 16x SuperDrives

    2 x Apple Cinema HD Display (30" flat panel) care legate impreuna prin noua tehnologie au niste optiuni foarte .. "dragute" .

    Quad-channel 4Gb Fibre Channel PCI Express card

    Bluetooth 2.0+EDR and AirPort Extreme

    Bun , sa comparam acum ce este mai sus , cu asta .

    Configuratia ta are Quad-Core , 1U la 2.66GHz , a mea este la 3GHz . Memoria mea este buffered la maxim si ECC , pe sloturi FB-DIMM . Tu ai trei placi video , eu am patru . Unitatea ta optica nu se compara cu doua superdrive-uri . La monitoare iar nu comentez , nu as schimba touch-pad pe asa ceva . La mine sunt incluse : tastatura , mouse (performante) , PCI de ultima generatie , accesorii wireless super.

    Singurele lucruri pe care nu le putem compara sunt placile de baza si sursele .

    Si mie imi raman 1000$ sa imi iau un scuter ^_^ .

  5. Spune exact ce model ai , sa vedem .

    LE: de 18000 $ imi fac un PC la fel de performant si imi raman si bani de o masina.

    Demonstreaza , fa un config on-line la fel ca un Mac Pro la configuratie maxima si spune-mi la ce suma ajungi .

    Daca doresti iti arat niste modele IBM care sar de 100,000$ usor , chit ca sunt de dimensiuni aproape normale , nu mai pot fi considerate "personal computers"

  6. Eu nu vorbesc de Mac in general (desi pentru designeri/artisti tot este cea mai buna alegere ) , vorbeam de Mac Pro , care a primit aplauze de la multe companii si societati de talie mondiala , cat si la setare hardware , si la software , singurul bug este ca nu poti modifica dupa bunul plac configuratia hardware .

    Are un pret acceptabil pentru ce ofera , e puternic , solid , stabil si performant . In plus accepta orice sistem de operare si orice aplicatii .

    Nici mie nu imi plac restul modelelor de Mac , in afara de Mini-Mac , mi se pare amuzant .

  7. Edit : 4 x NVIDIA FX 4500 (de unde vine Quadro , imaginati-va ce inseamna 2 x Quad Core Xeon la procesoare)

    La optiuni monitor exista o tehnologia dual , in care doua monitoare Mac de ultima generatie (24") pot fi legate impreuna , formand aceasi imagine .

    Cel mai performant sistem Mac in viata este : $18,371.00 , circa 500,000,000 lei vechi .

  8. Nu . Mac . Fiecare sistem din gama sa vine cu un pachet de software de ultima generatie , din care si Mac OS X , care este cel mai avansat sistem de operare din lume , pe langa publicitatea Vista de la Microsoft . Are un antivirus incorporat , care se menajeaza singur si fiind considerat printre cele mai eficiente AV-uri din lume .

    Nu vei avea nevoie de drivere , totul se updateaza automat . Sistemul are cele mai mari performante la procesoare , optim . Multe alte aplicatii foarte simple si practice la cel mai inalt nivel tehnologic . Este fapt stiut ca majoritatea designerilor de top lucreaza pe Mac .

    Vorbim de Hardware , sa vedem cum arata noul Mac Pro la maxim :

    2 x Quad Core / Dual Core Xeon 3 GHz 64 bits

    16 Gb 667MHz ECC buffered DIMM Memory (256-bit-wide memory architecture)

    3 x NVIDIA Quadro FX 4500 (512MB of GDDR3 SDRAM)

    4 x 750GB Serial ATA 3Gb/s, 7200 rpm, 16MB cache ( 3 TB)

    Asta sunt doar principalele parti , detaliile tehnice ale sistemului si upgrade-urile / modificarile posibile depasesc orice nevoi si dorinte , inclusiv noi tehnologii de imagine & monitoare , unice in lume .

    Data viitoare cand cumperi un sistem , alege un Mac .

    Sursa : Apple

    Mai multe informatii pe www.apple.com/getamac

  9. hooray. acum hotii online nu vor fura numai de la striani ci si de la noi. again, hooray.

    Cred ca glumesti , Romania este inamicul public numarul 1 al lui Pay-Pal si E-bay . E vai de ei nu vai de noi .

  10. "Imi iubesc tara, daca nu ma uit la televizor si nu ies pe strada". Aceasta fraza aduna starea sufleteasca in care l-a gasit moartea pe Octavian Paler. Citita cu atentie, ea le arata celor care l-au redus adesea cu ura pe scriitorul si ziaristul de inalta tinuta intelectuala Octavian Paler la un antiBasescu cat de ingusti la minte si la suflet sunt. Spirit hranit cu lumina Greciei vechi si rationalismul sceptic al Occidentului european, dar intemeiat pe chibzuinta unui taran roman de la munte, Octavian Paler a trait un cosmar in Romania ultimilor ani. Intelectual de moda veche, in cel mai bun sens al cuvantului, domnului Paler i-au facut sila intotdeauna vulgaritatea, neamprostia, prostul gust, raul simt, zbieretul si invectiva tinand loc de argumente, flasnetele si caterincile care canta acum in politica romaneasca, kitschul monstruos care ne invadeaza de peste tot.

    Polemist redutabil, a ramas insa totdeauna in limitele infruntarii in spirit - n-ar fi spus niciodata despre un adversar de idei ca "face spume la gura", asa cum s-a exprimat Gabriel Liiceanu la adresa lui Octavian Paler. Ceea ce detesta in primul rand autorul "Apararii lui Galilei" si privitorul pasionat al marilor panze si statui ale lumii era nu greseala, nu slabiciunea, nici macar contrazicerea de sine, ci contrafacerea, falsul. In ciuda sau poate tocmai datorita polemicilor uneori aspre pe care le-am purtat cu domnia-sa, pastrez ca pe unul dintre marile premii ale vietii mele de gazetar aprecierea lui Octavian Paler de acum cativa ani, cand mi-a inmanat premiul "Cuvantul": "Te ascult si te citesc de ani de zile si n-am gasit la dumneata vreo nota de falsitate". Or, viata politica romaneasca a ajuns un monument de falsitate, de teatru scump si prost, de cabotinism frizand patologicul, in varful caruia se afla, firesc, cel mai performant histrion al momentului, Traian Basescu.

    Nu obiectivele clamate de dl. Basescu, multe esentiale pentru Romania, le-a criticat Octavian Paler, ci fatarnicia cu care acesta incearca sa ascunda propriile plagi purulente din biografia sa, lacrimile varsate

    de plangociul profesionist de la Cotroceni ca sa mai smulga un vot, cinismul cu care confisca idei pe care pana mai ieri nu dadea doi bani, transformandu-se peste noapte in unicul lor gardian.

    Octavian Paler respingea un tip uman, nu un om, pe care, de altfel, l-a sustinut si l-a votat in 2004. N-am observat ca domnul Paler sa fi agreat, in schimb, vreun politician al zilei de azi.

    Octavian Paler este fondator al Grupului de Dialog Social. Si totusi, numele sau nu a aparut pe Apelurile din ultima vreme ale autointitulatilor "reprezentanti ai societatii civile" in care este sustinut fara discernamant si patetic pana la jenant Basescu ca Mesia. Intelegand adanc sensul devizei comuniste "Cine nu e cu noi, e impotriva noastra", domnul Paler a respins si parafraza ei, dupa care am inteles ca se conduc "intelighentii" gata de adulatie: "Cine e cu noi, n-are importanta impotriva cui este".

    Ma uit la noile jocuri mitocane de suma nula de pe ecranele si strazile patriei la care lui Octavian Paler ii era tot mai greu sa se uite.

    La acel "kto kavo", "care pe care", teoretizat de asasinul politic V.I. Lenin: coalitia anti vrea sa-l impiedice prin orice mijloace pe Basescu sa revina la Cotroceni, Basescu indeamna, pentru toamna lui 2008, la aruncarea peste balustrada a celor 322. Ceva lipseste: vocea intensa, profund serioasa, incapatanata a celui care in loc de ura punea cultura. Si va lipsi tuturor: pana si cei care i-au fost dusmani vor intelege ca fara Octavian Paler sunt mai imputinati si mai chinuiti in fata raului si uratului din ei insisi.

    Cristian Tudor Popescu

    -------

    Daca nu aveti nimic inteligent de spus mai bine nu spuneti nimic , din respect pentru domnul Paler cat si pentru editorialul de mai sus

    Nota personala : nu conteaza daca ati fi votat cu Basescu sau cu Parlamentul , conteaza ce campanie patetica , ignoranta , de neamprost si de profil-comunist a scos la iveala adevarata minte a romanilor la nivel national , in special tanara generatie , superficialitate si lipsa de ratiune acoperite de pamflete colorate , propagandate vertiginos si cu mandrie. "Ceva lipseste: vocea intensa, profund serioasa, incapatanata a celui care in loc de ura punea cultura" - Domnul Octavian Paler - scriitor si ziarist de exceptie.

  11. Translator de blocuri intregi de text nu o sa gasesti , si daca sunt nu vor fi eficiente 100% si cu siguranta nu le gasesti gratis . Cauta ajutor de la o persoana care are cunostinte solide in limba engleza .

  12. Jocul il astept de mult , cel putin de incercat ca de joc constant nu pot . Va spun eu din surse destul de sigure ca va fi demential , cerintele nu sunt degeaba , citez pe cineva:

    It will blow your mind away

    Dar cine stie , poate va fi un esec . Oricum engine-ul Crytek va pune destule jocuri in top , asta e sigur .

  13. In acest topic puteti scrie , in fiecare Duminica (sau Sambata cu o nota despre ultima zi , sau fara) , intamplarile , evenimentele , rutina zilelor din saptamana curenta . Este permis doar un post pe saptamana , topicul avand posibilitatea de a fi optional inchis pe durata saptamanii lucratoare . Mesajele de 10 cuvinte fara rost sau facute in batjocura vor fi sterse . Nu vor fi comentarii in acest topic , este doar un mod ca utilizatorii Linkmania sa se cunoasca mai bine reciproc din diverse puncte de vedere, intr-un mod indirect , avand multiple beneficii:

    - relationare mai buna intre membri .

    - cunoasterea diverselor stari ale unui membru pe o anumita perioada .

    - apreciere mai buna a membrilor cat si a mesajelor acestora intr-un subiect .

    - caracter , personalitate , ganduri , viata , le aflam aici (cel putin minim sau posibil) .

    propun pinned , daca se doreste se poate adauga un topic pentru comentarii , in masura in care mesajele au un continut serios si acceptabil din punct de vedere subiectiv . daca se accepta aceasta idee posturile facute pana la aplicarea topicului sa fie sterse asemenea acestei fraze , daca nu Recycle-Bin

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...