Jump to content

gb_sibiu

Forumist
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gb_sibiu

  1. Ok, pace voua:) Nu imi sta in fire sa incep si cu atat mai putin sa intretin polemici, insa nu inteleg de unde atata frecus intre clasic si uo...

    A fost cupa de uo si s-au inscris echipe care sunt obisnuite pe clasic deoarece asa au avut chef:P cu alte cuvinte cine are chef se inscrie cine nu.. nu si basta.

    Ce am zis eu colateral (punctul principal fiind totusi nr de jucatori disponibil), a fost ca cei de pe uo nu au ratat iar ocazia sa arunce ceva intepaturi la adresa clasicului cel mort... :( - atitudine pe care nu o inteleg - e o simpla chestiune de preferinte personale nu o evolutie cum adesea se zice.

    E ceva concurenta pe resurse intre clasic si uo sau ce? De ce vesnic trebuie sa se spuna ca ala e mai cu dichis, cu miscari speciale etc etc - btw... miscari speciale... cam de cate gloante credeti ca mai aveti nevoie pe clasic baietii pt un kill?;)

    Legat strict de competitie...

    La cupa de hq a curs multa cerneala pana am vazut produs un regulament si ce mai trebuia acolo... pentru o chestie similara pe clasic e spatiu limitat pe hard sau cum?

    Forumul acesta e un loc de intalnire pt jucatorii de cod de pe serverele LM; corect? Se discuta subiecte legate de acest fenomen etc etc... S-a schimbat ceva si nu am vazut eu? Mea culpa daca mi-a scapat.

    Inteleg ca aceasta e o faza in care pur si simplu se ia pulsul comunitatii de cod in legatura cu oportunitatea unei competitii de clasic.

    Am citit cred de n ori pe acest forum cat de dificila e organizarea unui asa eveniment. Nu am experienta asta si deci va cred 100% (nu veti fi toti nebuni...) dar apare o contradictie... asteptati acum ca intr-o oarecare dimineata sa apara un post mare si gras care sa contina regulament, echipe inscrise, programari de meciuri etc ca apoi - dupa munca dificila prestata - sa apara reply-uri gen... lol... pai servere aveti dragilor? unde va jucati voi... in curtea scolii?

    Nu era mai frumos sa dati un raspuns fara echivoc gen .... ok, faceti, LM va/nu va ajuta cu resursele pe care considera sa le aloce etc... deci purcedeti la inscrieri etc etc pt ca aveti de la noi serverele cutare in cutare conditii etc

    Nu va fie cu suparare dar la ora actuala clanurile de clasic de la noi au toate forumuri care chiar sunt pline... deci daca nu se dorea implicarea LM in aceasta competitie... acest topic era pe oricare din acele forumuri si nu aici.

    Asadar nu cred ca discutiile legate de o cupa de clasic - in sensul negocierilor de inceput - sunt nepotrivite, ci mai degraba atitudinea intepatoare si destul de pesimista a unor admini:(

    Restul parerilor din acest topic (forum) au tot dreptul sa afiseze ce au chef, insa administratorii au teoretic alt statut.

    Din pacate eu unul nu vad asta:(

    Simplu, eu personal astept sa vad negru pe alb gradul de implicare LM in asa o cupa, de aceasta depinzand in cea mai mare masura strategia de organizare.

    Scuze multe daca am adus atingeri cuiva prin cele spuse, nu am nimic personal cu absolut nimeni.

    PS: cimitirele sunt pline de oameni "indispensabili", organizarea unei astfel de competitii nu e chiar singurul lucru greu pe lumea asta si unii dintre noi am ajuns la varsta la care nu cumparam lesne orice ...coada de pruna:(

    respecte voua

  2. la o deosebita prima si grosiera numaratoare avem cam asa:

    jucatori de clasic pe serverele LM "in-clanuiti" si destul de activi zic eu:

    fubar - cam 15

    rapizii - cam 20

    insanneMG42 - cam 15

    a6 - cam 30?:)

    deci probabil undeva la 70-80 oameni ... intr-adevar o "lipsa de jucatori..." asa e mr. Silk? - pe UO or fi de ordinul sutelor nu?;)

    echipe de 4-6 oameni ... impartiti si vedeti ca ar iesi undeva la 15 team-uri ceea ce, interesant, ar cam permite organizarea unei competitii cu acceasi participare ca la cupa de UO HQ recent incheiata:P

    care ar fi in definitiv problema ca vor fi mai multe echipe dintr-un clan intr-o grupa?? e ceva premiu de 1 milion de dolari de chiar conteaza amanunte de genul asta? hai sa fim seriosi, e un joc mai...

    nota: cele 4 clanuri de clasic (ca baza) au alcatuit ca numar o grupa in cupa de UO HQ... sunt curios, in afara de remarci acide comunitatea de UO cate grupe va produce pe o cupa de clasic....

    pace si prietenie....

  3. aha... intr-o democratie au loc multe pareri mereu...

    D-man e un tip mult prea elegant ca sa nu iti accepte aceste scuze publice, sa cam ai acest aspect in vedere inainte sa te culci pe ureachea constiintei impacate.

    In planul tau maret de maturizare sa fi cu bagare de seama la o chestie:

    asa cum cei mai ...putini tineri... suporta apucaturile celor ca tine pe servere impunandu-si rezerva diferentei de varsta in fata impulsului de moment, asa si voi cei din generatiile "pro" bagati la cap ca ne cam ies deja pe ochi aprecierei gen "stf mai..." cutare de 30-40 de ani (aprecieri pt care majoritatea angajatilor/colegilor unora dintre acestia ar capata ... ban-uri prelungi).

    Din pacate am mai zis asta - si sunt sigur ca nu am pus eu coada prunei - pe serverele de joc sunt multi oameni de varsta tatalui tau. Cu alte cuvinte, sunt curios daca tot asa il f... si pe el cand ia o decizie pe care nu o intelegi tu sau iti iei bash-u de rigoare fara prea multe comentarii inutile, venind apoi sa refulezi pe bucuresti1.

    Era o chestie daca veneai si spuneai ca din motive "intemeiate" nu neintemeiate asa cum sustii, ai facut ce ai facut. Puteau fi eronate dar si tu aveai dreptul la o viziune, la greseli etc. Dar asa senin vi si zici...mai, scuze, habar nu am de ce am zis/facut aia... asa mi-a venit mie la distractie si acum imi cer scuze si gata e ok, luna viitoare daca ma plictisesc iara... mai punem de un val...

    Si a propos de scuze... ai insirat cam tot ce misca sub soare pe serverele LM de clasic la pomelnicu' impaciuitor... uitand insa postura cel putin jenanta pe care ai pus-o pe Dgirl intrand cu penibilitatea aia de nickname in lipsa lui Dman.

    Inutil sa aduc ceva comentarii aplicarii regulamentului in cazul asta... oricum Romania ea insasi e o tara rupta din context, ar fi chiar culmea ca LM sa faca exceptie:(

    Litera e litera, spiritul e o notiune ce se dovedeste de multe ori prea complexa si dificil de stapanit.

    Asa ca stimabile... regrete maxime dar nu ma alatur corului celor care iti acorda cu marinimie iertarea pacatelor si pacea vesnica cu toate ca bifez pasul prim din calatoria de 1000 de mile pe care ... ai inceput-o numai:P

    de bine

    ps pt admini: scuze io pt. expresiile stigmatizate de celebrul regulament insa ala era subiectul:( warn me sau ce trebuie acolo daca e cazul

  4. Ura fete !

    O întrebare : ca sâ joc pe serverul Link trec prin xfire câ prin Main Menu al COD UO imposibil de gâsit !!!

    So... parere (ca parca doar asa ceva se cerea nu?):

    omul vrea sa stie probabil de ce doar din browser ii merge (acum fie el care o fi) si de ce nu se "vede" serverul pe lista din meniul jocului.

    Sincer, la inceput m-am uitat si eu si nu am gasit nici un server Linkmania acolo (indiferent de cum am filtrat) .... nici nu am insistat foarte mult caci le-am introdus direct ip-urile in favorites.

    Acum, de multe ori intru aiurea pe serverele listate in joc dupa ce le ordonez functie de ping... nici asa nu vad Linkmania (ma gandesc ca ar fi trebuit sa imi sara in ochi totusi macar o data).

    Cu sau fara diacritice (:P) ramane eventual in stadiu de curiozitate chestia asta pentru cei cu mai putina

    stiinta despre dedesupturile internetului.

    In situatia ta catana, daca nu le vezi in favorites... probabil ai sanse mari sa ai filtru sau tipul de joc ales altfel.

  5. ok, mersi tuturor

    cred ca m-am lamurit suficient cat sa nu mai am mirarea asta. o sa ma rezum la ce am inceput sa fac... adica sa imi fac skil astfel incat sa nu am "impresia" si mai ales patologicul uneori stress ca ala sau ala e codat, parolat etc.

    sincer imi place cand ma acuza unu si altul, probabil inseamna ca am mai evoluat in indemanare:)

    Eu chiar credeam ca unii termeni au legatura cu anumite reguli impuse - normale poate - pe care nu vroiam sa le incalc. atat.

    in rest... daca stiti careva vreun cheat pentru restul vietii astfel incat sa imi ramana mai mult timp de joc e ok, restul nu ma intereseaza. rog cei cu posibilitati / stiinta sa inchida topicul (din pct meu de vedere).

    inca o data mersi si spor la joc

  6. buna

    ori am ghinion ori e bine ascunsa o astfel de posibila lista (?) cu termeni comuni utilizati (nu numai in COD). O sa radeti dar de exemplu habar nu am de la ce vine TK (...de obicei abuziv:) ).

    Stie cineva unde sa sap dupa ceva "traduceri" din argoul de joc in romana sau engleza?

    Multam

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...