Jump to content

Christian Verhulst

Inactive
  • Posts

    506
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Christian Verhulst

  1. astea erau ratatele alea de sugeau EDITAT la tot cartierul. fetitele de astazi cu blanita si posetuta roz care umbla prin "mol" sa agate baieti cool. viitorul suna bine... si rasufla greu.

    Suspend permanent

  2. pai ia pune tu "tamburusii" inapoi cum trebuie. daca tot nu merge, cumpara-ti o placa de sunet :).

    PS: nu crezi ca ar fi indicat sa ne spui ce placa de baza ai? asta ca sa nu stam noi sa ghicim in globul de cristal. pe bune, numai topicuri de rahat aici. mai toate titlurile sunt "ajutooor plsss" si nu contin nimic in afara de "nu merge". invatati odata sa postati sau renuntati la internet ca nu e pentru voi.

  3. de obezitate am auzit si eu insa fara sa jignesc pe cineva, o asemenea cantitate de grasime nu se face din nimic. tin sa cred ca tipul nostru exagera cu buritos si cola in fiecare zi pana cand si-a futut metabolismul. atunci s-au dus toate pe apa sambetei. e pacat de el pentru ca zice ca la 22 ani avea 1,94 si 130 kile. ala era un corp numai perfect pentru bodybuilding, nu pentru grasime...

  4. de ce spaniola pe plan mondial? mai multi oameni vorbesc chineza decat spaniola. apoi, de ce chineza? doar pentru ca sunt multi chinezi? china are o populatie maaare de tarani. in afara de chinezi, cine mai vorbeste chineza? putina lume...

    in afara de americani si englezi (si australieni si care or mai fi), cine vorbeste engleza? aproape toata lumea. asa trebuie vazute lucrurile, nu ca sunt 2 miliarde de tarani chinezi si gata, chineza se vorbeste cel mai mult. luandu-ne dupa cifre, chhineza e cea mai vorbita insa numai in tara lor. cat despre esperanto, bullshit. engleza e mai mult ca ok, usor de invatat, moderna si populara!

  5. in ultima vreme s-a umplut comunitatea mac din care fac parte de plangeri. era vorba de memorii kingmax, tot alea sunt problematice. nu numai pe mac, insa acuma vad ca si pe pc face asta. mi-a scanat tipul ambalajul de la kingmax si pot sa zic un singur lucru:

    vapor... :)

    pe scurt, ai dat bani pe niste chinezari de rtahat. cand cumparati memorie, orientati-va spre crucial. este o firma mai mica dar promite. mai este si ieftina pe deasupra!

    PS: fii atent ca memoriile vin cu garantie pe 10 ani cred. ia taraste-le inapoi in magazin si spune-le ca fac figuri. dupa aia, cere-le asta:

    2 x 512mhz ddr2 sdram pc5300 cl5 - marca crucial

    Help

    este un folder temporar unde se tin downloadurile incomplete. daca downloadul depaseste spatiul tau liber, nu mai poate downloada, chiar daca partitia unde urmeaza sa fie mutate downloadurile complete este goala. schimba path-ul temporar din optiuni si ar trebui sa mearga.

  6. daca este un sistem de operare pe care netul merge no matter what, ala e linux. deci stai calm. daca este un sistem de operare care are un handicap la jocuri, ala e linux. deci stai calm :)...

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...