Jump to content

dan

LinkManiac
  • Posts

    215
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dan

  1. Cred ca trebuie sa fii ceva dereglat sa cauti sa faci rost de-un script pt. a face ore pe Linkmania pt. un award :)) , wtf ?

    Or exista asa oameni ?

    ti-am citit multe din reply-urile date pe aici, si dadusei impresia ca ai fi o persoana inteligenta.

    toti din top 16 online folosesc acel script :) eu l-am lasat deschis de ieri si nu reusesc sa intru in top (bineinteles, doar pentru a demonstra ce am spus in reply-ul precedent) :))

  2. + Achievement pentru Time online (pe forum): ??? zile

    + Hardcore Mode pentru Time online (pe forum): ??? zile

    sustin :)

    mi se pare o prostie. si am sa va demonstrez in scurt timp si de ce :))

    Awords pentru fanatic mu, cum se acorda?

    Am facut un topic in sectiunea MU in sensul asta. Am introdus mici reguli, iar legat de awardul MU e posibil ca unele din conditiile de acodare sa mai sufere mici modificari, la propunerea membrilor stafului MU.

    Edit.

    Link la topic

    http://www.linkmania...howtopic=454331

    pai se da si celor care au jucat o perioada de timp (acum vreo 6-7 ani) si dupa singurul lucru care l-au facut e sa activeze pe forum. nu mi se pare un criteriu destul de bine pus la punct.

    Apropo, award pt. user-ul cu cele mai multe ore online exista? :D

    La fel si asta, ar putea fi acordat lunar. ( si cred ca ar fi si f. usor de acordat ca avem top 10 afisat )

    in loc de award pentru userul cu cele mai multe ore online, ar trebui bagat cu cel mai lung uptime la calculator :)) ca oricine isi poate face un script de refresh la pagina initiala.

    scriptul e bagat de 3 zile, iar primul din top are 1 zi si 22 de ore de "stat pe forum". sa-i zici lu cutzu ca ala in 72 de ore, 48 le-a stat pe forum si a citit. ca reply-uri n-a dat cine stie ce in tot timpul asta :))

    PS: din acelasi motiv l-am scos si eu de pe forumul meu :P

    • Upvote 2
  3. sunt zeci de comunitati mai mari decat linkmania in romania care accepta reclama serverelor private. daca linkmania a considerat ca nu vrea sa mai accepte topicuri de genul, ei au de pierdut (castigat probabil). cine vrea sa plece de pe linkmania poate folosi foarte usor google, nu este nevoie sa citeasca neaparat sectiunea publicitate servere de aici :)) oricum, din punctul meu de vedere acea sectiune aducea mai multe vizite decat multe altele de pe aici.

    wizard, sectiunea respectiva nu are nici un regulament. deci poti sa promovezi orice tip de site. :P (momentan)

  4. ma refeream strict la url format-ul din link-uri, nu la o aprofundare a SEO. este mai usor pentru useri sa tina minte 2-3 cuvinte "/forums/teme-pentru-linkmania" dintr-un topic decat un "index.php?showtopic=452126&st=50#entry6549856". in plus e si mai usor de indexat de motoarele de cautare. e o simpla setare din ACP.

    pentru linkmania in momentul de fata un pagerank 5 este cam putin avand in vedere anii care-i are in spate si continutul care-l are. eu am pr2 pe un site/forum cu 40k de posturi dupa un an.

    LE: ca tema sfatul meu este sa cumperi una de pe http://skinbox.com de exemplu. ipb-ul face update-uri constante la platforma si dupa fiecare update o sa fie nevoie de modificari aduse skinurilor. lucru pe care skinbox il face la scurt timp dupa fiecare update IPB.

  5. tema dupa parerea mea nu este ceva important in momentul de fata. ar trebui umblat la seo si dat drumul la redirectul catre friendly url format. asta ar aduce o gramada de useri in plus si ar ridica cu mult linkmania in motoarele de cautare.

    OT: memory merge. orice comunitate mai evolueaza. galbenul ala nu mi-a placut niciodata. mi se pare murdar, obositor si vechi. ar trebui ceva nou, ca baza sa fie acelasi logo, insa cu mici modificari mai moderne.

  6. tu ai inteles total pe dos. nu noi cerem sa ne ocupam de server. am facut o propunere doar. daca vor sa ne ocupam de server, sunt de indeplinit anumite conditii atat din partea noastra cat si din partea lor. daca sunt de acord e bine, daca nu iar e bine. in momentul de fata linkmania e cea care are nevoie de o echipa care sa puna la punct serverul de muonlie. addicted2 poate supravietui si asa cum este in momentul de fata, fara reclama din partea linkmaniei.

  7. O curiozitate: cati neuroni lipsa i-ar trebui cuiva pentru a acorda incredere si acces la server unor indivizi care de-a lungul timpului au demonstrat prin actiunile lor ca incalca regulile impuse in aceasta comunitate, alterand in mod negativ experienta de joc a n persoane si care au avut ca singur scop promovarea propriului server prin atacuri la adresa serverului Linkmania atunci cand li s-a refuzat (pe buna dreptate) accesul la acesta in alta calitate decat de jucatori?

    inca ma mai amuza reply-urile tale, sa stii.

    ce rezultate va avea?

    Reclama?care e cea mai buna modalitate de ati aduce jucatori pe sv?:)

    reclama? pai voi vreti si cu *** in fund si cu sufletul in rai. nu se poate asa. mi se pare normal sa avem de castigat atat noi cat si linkmania(voi). moaca nu munceste nimeni daca asta asteptati. de fapt se munceste moaca, aveti aici rezultatul. daca nu va place propunerea mea nu aveti decat sa o puneti in trashcan cum ati facut si cu celelalte ale celorlalti fosti linkmaniaci :) metode de a-mi face reclama la server gasesc cu miile.

  8. Da' vmware ala pe ce sta, in aer? :)) Amuzant.

    Nu stiu despre ce regula vorbesti, ca eu n-am vorbit de vreuna. Total pe langa subiect.

    tu inca nu te-ai prins ca eu am postat aici doar ca sa-ti clarific "ideea" care ti-au facut-o altii despre noi. se pare ca esti pornit pe "razboi" fara a ne da dreptul la replica.

    nu stau sa intru in detalii tehnice ca nu asta e scopul meu aici.

    legat de regula 2 conturi si regula de afk, se pare ca tu esti pe langa subiect. bineinteles, nici aici nu am sa intru in detalii.

    uite daca vrei, suntem de acord sa-ti oferim serverfiles season2.2 custom, cu tot ce avem noi pe ele cu o conditie principala. pe loading screen sa apara "Serverfiles provided by Addicted2.ro". pe langa asta o sa-ti configuram si muguard-ul care l-ati cumparat (daca sursa care mi-a furnizat informatia a avut dreptate)

  9. te las pe tine sa ai idee atunci

    de fapt m-am razgandit.

    conditii de licentiere? pai ce licentiere vrei de la s7 cand nici pentru s2 nu ai asa ceva?

    nu are linkmania bani sa plateasca o licenta de season2, dapai de s7.

    necesitati hardware? ne-am oferit sa si hostam serverul sau sa contribuim cu componente pentru calculatorul respectiv si nu am fost singurii. ca o paranteza, tocmai mi-ai confirmat ce au infirmat colegii tai cu privire la regula de afk, respectiv regula doua conturi.

    qemu ? vmware?

  10. deviati de la subiect :))

    pai in toata treaba cu main2.exe linu n-a avut nici o treaba, decat a hostat tutorialul facut de mine(pe urma caruia am luat 99 daca mai tineti minte:)) ) + instructiunile de folosire.

    oricum nu asta e important, ci ca s-a putut face treaba insa orgoliul/prostia au fost mai presus. s-a protejat "serverul" ala de la RDS intr-un asa hal de zici ca e cine stie ce server NASA. la urma urmei se putea face backup la tot, se dadea dedicatul "gol" pe mana cui incepea lucrul, si aia era.

    da lasa ca-i bine. s2 rullz!

  11. Am initiat acum ceva timp chiar eu insumi un topic in care cautam om care sa se ocupe de MU - am avut in total 2 sau 3 cereri, nici una calificata (fie de la cineva care vroia defapt raul serverului, aratand asta prin actiunile sale, fie cineva care doar dorea sa ajute, dar habar n-avea ce implica asta).

    presupunand ca reply-ul tau ma avea ca tinta pe mine(si echipa mea), am sa-ti raspund mai in detaliu sperand ca cineva va fi binevoitor si-ti va arata reply-ul asta (in cazul in care nu ai sa mai treci prin acest topic)

    inainte sa te apuci tu sa cauti oameni "de incredere" care sa se ocupe de serverul de muonline, am avut o discutie atat eu cat si LiNU cu vdragosh.

    in perioada aia omul cauta tehnicieni si a dat "printr-o minune" de linu.

    dupa mai multe discutii am sa-ti fac un mic rezumat:

    i-am oferit:

    -serverfiles custom season 2.2 sau season 6(la vremea aia- acum sunt season7)premium bugless

    -protectie muguard versiune cumparata

    -cunostintele noastre in domeniul muonline atat de playeri cat si de coding/config

    iar el:

    - vroia sa lucram "din umbra". sa nu stie nimeni ca ne ocupam de serverul de mu.

    - nu ne dadea acces la dedicat. vroia sa-i trimitem fixurile pe messenger si dupa sa asteptam sa le bage (prea mare frecush)

    - nu vroia sa ne dea drept de moderare la sectiunea muonline nici asistent mu.

    - si pe langa toate astea, ne-a mai si cerut la misto un CV.

    toate de mai sus = misto, caterinca, luat peste picior atat din punctul meu de vedere cat si a echipei cu care lucrez.

    i-am oferit alta solutie. de serverul de muonline ne ocupam din umbra, fara acces la dedicat fara nimic, iar pe langa asta ca sa aiba si capra noastra ce manca, afiliem un al doilea server de muonline comunitatii linkmania. adica serverul de high xp va purta numele Addicted2Linkmania. server high xp, drop nebunii chestii socoteli. am fost refuzati si asa.

    ulterior un moderator global care pe vremea aia mai tinea legatura cu vdragosh, mi-a spus ca doar a avut chef de misto.

    de aici s-a tras si main2.exe. nu am fost rau intentionati niciodata pentru ca toti membrii echipei mele au "crescut" pe linkmania. multumirea noastra ar fi fost un numar mare de jucatori pe serverul la care am muncit noi.

    dar cand vezi ca esti tratat cu praf in ochi cand tu vrei sa dai o mana de ajutor, ti se cam ia, nu crezi?

    hai te salut.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...