Jump to content

Frostwolf

LinkManiac
  • Posts

    131
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Frostwolf

  1. Moderatorii si tehnicienii nu au stiut sa duca o treaba pana la capat....au creat ceva bun apoi sau certat pe pozitii:))) tipic romanesc

    Mai exact noi am fost 0 in cearta lor.....toata munca noastra!

    Dragi admini si moderatori trebuie sa intelegeti ca sunteti unde sunteti datorita jucatorilor.....fara ei nu insemnati nimic as vrea sa nu uitati asta in micile voastre altercatii!

    Ce faceti aici ar trebui sa fie un hobby ati creat ceva bun si mai important sa il mentineti nu sa alergati dupa pozitii virtuale...

    Noul server o sa se deschida cand faceti rost de 1000 de euro am inteles si probabil acolo apare problema cine da 1000 de euro?

    Sfat.....

    Organizativa vietile, gandurile si apoi discutati cu jucatorii cereti pareri....eram o camunitate parca .....ce ati facut voi....ati ignorat tot si tot ce insemna serv de mu si am inchis datorita altercatiilor....copilaresc...

    Mai bine ar trebuie sa discutam cum strangem mai repede 1000 de euro sa deschideti un server nou si il puteti face si profitabil ...solutii sunt...

    Dar probabil nu conteaza ce vrem noi jucatorii....

    O zi buna va doresc!

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  2. Imi cer scuze ca intervin!!!

    Nu conteaza ce setezi sau cum setezi...mi sa intamplat de mai multe sa fie in party sa se plimbe intre tarcuri sau bali...bk face asa cel mai des...problema e cand colecteaza zen daca are range mare incepe si se plimba incontinuu dar nu colecteaza nimic...doar se plimba...as putea spune ca e bug...nimeni din cei cu care am vorbit despre asta nu isi explica de ce se comporta asa si se poate intrampla oricui chiar si tie Domnu Ispas!

    Ar fi frumos sa retragi SS asta pentru ca nu are nici o vina si ti-a zis ca iti da inpoi daca ti-a furat ceva ..nu a vrut el sa stioneze sau se plimbe pe spot la tine se poate intampla oricui..plus de asta in una din poze l-ai jignit ceea ce nu e frumos!!!

    O zi buna va doresc!

  3. Pai daca e nevinovat de ce il postezi?

    Sm ala habar nu are ce se intampla sau ca e postat e afk si a luat-o razna helperu..probabil e in party la spotu de langa tine, ai incercat sa ii dai take sau party?..probabil nu poti ca se misca repede incontinuu!!

  4. Mi-ai dat idee de nume...cred ca o sa fac un DL si o sal numesc "Respectivu" sa iti aduca aminte de ine cand il vezi:))))))

    Eu daca nu am poze corect facute si stiu ca nu am tot corect facut nu postez e simplu....nu ca tine vii cu poze de pe cine stie cate char si vrei sa imi dai ss ca vrei tu!! si nu am plecat instant cum ai aparut pe spot!

    Sper sa dai si tu de unu ca tine!!!

     

  5. Asta daca a mai facut sau ajunge in aceiasi situatie ca mine fara poze :)))))))

     

    Normal ca am plecat daca ai venit pe spotu ala si mai facut cu capu...numai acolo te vad mereu..iti place asa mult tie bali ala din a1?

    Nu ma mai bag acolo sa stiu!!!

  6. aaaa uite cand ai adus si sm si mi-ai dat pk cu amandoi!!

    zici in poza asta ca mai intrebat afk de 3 ori...tu de ce ai 5 poze la preluare?

    daca te uiti atent la pozele de la preluare cand zici preluat si urmatoarea poza de la stationare in care apare preluat si take iar imediat dupa take apare raspunsul meu imediat deci eram on cand ai venit si dat take direct......iar in poza asta arata toata actiunea de cand ai aparut:))))

     

  7. Sa se ceara o verficare la ce si sa se rezolve ce ma?

    Tu postezi fraudulos ca sa te razbuni pentru un amarat de take...

    Ma ataci si ma faci in toate felurile!!!

    Am explicat de mai multe ori ca ai venit ai zis preluat ai dat takeover!!! tu zici ca nu a fost asa...eu asta am vazut ca ai facut!!!  asta sustin pana la capat!!! asta sa intamplat!!

    Nu stiu de unde ai toate pozele alea!!!

    Ai mare noroc ca nu am facut print dar stiu data viitoare schema stai linistit!!

    La Revedere in joc!!!!:)

  8. da asa ai intrebat si ai plecat dupa si ai revenit iar si iar si apoi ai revenit ai zis preluat si ai dat take! deci tu cautai sa postezi pe cineva neaparat ca ai fost instant pe site!

    Daca jucati jocu asta doar ca sa postati si sa va razbunati ca nu va iese tot...mai bine ma las sincer si asa multa lume buna sa lasat din cauza la astia ca voi!

    Tu si LichQueen sunteti cei mai mari mincinosi! Cand postati ceva si stiu ce faceti pe server ma ia capu!

    Ce e mai trist e ca regulamentul va ajuta!

    Asa ca succes la postat cat mai multe lume pe nedrept "Prietene"!

    O zi buna!

     

  9. Am obsrvat acum si celalta abatere de pk...da foarte corect....dar LichQueen a facut pk la un summ mic inante direct si scapa apoi a postat sa obtina ss pentru ca a fost ofticat ca i sa intamplat acelasi lucru si a obtinut foarte simplu!

    Dragi admini sunt 2 cazuri in care se ia ss din razbunare!

    Nu vi se nedrept putin ce se intampla?

    NU am poze dar sa ajuns sa fie un sport deja sa pierzi spot si sa iti iei si ss!

    Unde pot sa cresc fara sa imi iau ss?

  10. Bravoo...esti foarte elocvent! esti cumva speriat ca ne-am prins ce faci?! 

    Nu vrei sa fii tu admin sa dai ban la toti  sa fie servarul gol sa stai linistit la bali sa nu mai iti dea nimeni take ar fi frumos nu?

    De ce nu intrebi ca un on normal ....sal esti on? ce programele alea recunosc romana dar nu alta limba a? tu vezi mah ce ai scris aici?

    Zi mai bine ca vrei neaparat sa optii ss ca sa te simti mai bine in pielea ta si sa te lauzi la urmatorul sa ameninti ca faci ss daca nu face ca tine a?, nu ti-a ajuns spotu care ti la-am lasat? mai tinut si in pk ! ce mai vrei?

  11. multumesc frumos de ingrijorare!

    Eu eram pe el cand ai venit direct ai zis preluat si ai dat take si ai inceput sa te certi cu mine ...deci ai mai trecut de 5 ori ..ai facut print si ai fugit!

    NU ai stat acolo!!! Daca te uiti atent in ce ai postat o sa vezi asta!

    Nu cred ca ai vreo poza in care sa arate ca ai stat pe spot uitate la intrebari si felul in care le-ai pus sa arate sa script in chatt nici una dupa alta si ai fugit deci e evident!

    Toate astea pentru un amarat de bali ma?

     

     ia sa vad ce injuraturi stii?

  12. Eu joc pe Teroristul care are 12 rr

    Tu nu mai abera nu ai helper ce prog vrei sa mai pui pentru un amarat de bali ..il gasesti liber noaptea sau astepti 5 min! 

    zici ca fac bani din mu......

     

    tu esti cel care ma jigneste man!!!

    Esti un maniac oricum mai comvins:)))))))

  13. Nu inteleg un lucru .....tu investighezi situatia sau adminii forumul linkmania iar ei pot vedea asta dupa ip. ..ei nu tu?

    Daca erai in regula nu te chinuai atat sa postezi si sa optii ss pentru staionare atat de mult!

    Din nou...toti oamenii normali la cap care joaca pe serv dau take ai 5 min sa opresti bine nu pa...tu faci preluare...uitate in poze ai dovada la cat de repede a raspuns  teroristul cand ai dat take si daca stateai langa el de ce nu ai 2 intrebari in chatt una dupa alta sa arate ca ai stat acolo??? nu ai stat acolo intelegi la fel ti-am zis si in joc si au fost pur si simplu senil...bagam puncte cand ai venit ai zis preluat si ai dat take direct!

    Coxtrip e main meu..mi-ai zis pe chatt ca vrei sa imi razi in fata cand imi iau ss doar ca sa stii nu ma ascund daca tot se da ss asa......incontinuu si tu decizi cine ia ss!

    Toti cei care faceti preluare va folositi de ea sa furati spoturi la persoane on si le dati si ss ....iar regulamentul va ajuta!

    Daca merge de ce nu! Nu e prima oara cand mi se intampla...in  cry e jale cu pk....toti care aveti 20 30 40 rr!

    Poti sa zici ce vrei eu ma opresc aici!

    Va multumesc!

  14. Nu sunt eu teroristu e doar o concidenta de nume! Teroristul e pe server de o luna jumate are 12 rr si nu are nici o legatura cu Teroristu!

    Deci inca o data pentru ce anume e ss asta? Toata lumea da take tu faci preluare care ai incercat sa o faci fraudulos, ai venit pe capu lui direct ai zis preluat ai dat take el a oprit si apoi 

    lai stresat si amenintat cu ss ceea ce ai si facut!

    Deci sa inteleg stai la bali singur vine el se zice ca face preluare , te face cu capu  si apoi iti face ss pentru stationare! deci si cu spotu pierdut si cu ss, si daca tot se poate si ban pentru ca numele coincide cu un alt teroristu de pe server.......asta faci tu pentru un amarat de bali?...pt ca ti-ai luat take si ai vrut exact spotu ala unde eram on...la cate spoturi sunt la bali?

    Va multumesc!

     

    Nu am dovezi nu stau sa fac poze la bali...nu ma asteptam sa vina cineva in asa fel sa faca preluare!

    Nu sunt eu ala care a facut plagere in incercarea de a ma razbuna pentru ca mi-am luat take! Daca imi iau take nu ma mai duc inapoi la spot ma duc sa iau altu!

    Tu ce vrei atat? Te face sa te simti asa bine ca resusesti sa dai ss fraudulos la lume aiurea....sa stii ca nu esti singurul care face asta!

    Atat am avut de zis..ma credeti bine..nu asta e!

     

    O zi buna!

     

     

     

  15. Pozele sunt facute in trecere o data la 1 min si intrebarea pusa sa arate ca script! Ai venit direct ai dat take nu ti-a iesit si te-ai enervat si au pus stapanire pe spotul omului! La un momendat ti-a lasat spot dupa ce iai dat pk incontinuu! Asta e un motiv pentru care vreau sa ma las de mu! Vine unu pe spot esti on  asa te da la oparte si te ameninta cu ss! Daca admini acestui server cred ca asa ceva normal.....eu va spun La Revedere!!!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...