Jump to content

CrazyD3M0N

Inactive
  • Posts

    298
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by CrazyD3M0N

  1. Caut si eu jocuri gen devil may cry 3, 4, Gunz, Batman Asylum, etc

    Adica Action Games dar unde trebuie sa te misti repede, sa ai refleze ca sa faci miscari marfa, combouri, etc :box: unde te face sa te chinui mai mult sa faci cat mai multe 'stylish points', decat sa te chinui sa-l termini, sa intelegi story-ul si alte prostii :blink:

    Twitch-Based Games am auzit ca se numesc :-?? dar ori sunt fff rare, ori nu caut eu bn.

    Devil May Cry 3 si 4 sunt jocuri 100% twitch-based..."extreme combat"..."stylish combat" sau cum le mai spun astia ca m-am saturat =))

    Sa omori babaii si hotii cu cat mai mult...'style' :> da-le incolo de legi ale gravitatiei, vreau sa arunc vreo 10 monstrii in aer cu sabia si sa aterizeze in 100 de bucati :crazy:

    BTW, PC Only :P stiu ca sunt multe pe PS

  2. Numai Loituma - Leva's Polka am vazut peste tot :)) cu fata care tot chinuie biata ceapa si m-am plictisit de ele ca am mai dat odata testu acum 2-3 ani si am stat 10 min :P

    Acum sa dam alt test de anduranta :>

    Jack Sparrow - I Got A Jar of Dirt!

    M-a durut capu dupa 7 min :pumn: :dooh:

    Daca rezistati toate cele 10 min dati play din nou rpd....sau ducetiva la spitalu 9 :blink:

    Have fun! :D

  3. Oricum trebuia sa moara k era bolnav, a planuit totul chiar si dupa moarte...a testat multi oameni in viata lui...a cautat pe cineva exact ca el, dar fara succes, sau poate a gasit...cn stie :-?? n-are cum sa piarda toti 'jocul' deci nu conteaza dak a murit cand altii aproape ca el au ramas inca in viata.

    Capcanele au ramas nu? :D Atunci dc va plangeti? :))

    Ati uitat de un personaj ffff important care ar putea sa ajunga copia perfecta a lui Jigsaw :-? (scris in alb la spoilere in caps :)))

  4. Imagine IPB

    Hello Linkmania! I want to play a game!

    Director: Kevin Greutert

    Release Date: 23 October 2009 (USA)

    Genre: Crime, Horror, Mystery, Thriller, Puzzle

    imdb

    Trailer nu pun ca arata o capcana intreaga...prea mult spoiler...search YouTube daca voi chiar vreti sa vedeti.

    Plot (SPOILER PENTRU CELALALTE PARTI!!!) selectati daca vreti sa cititi: (dar se vede si fara :blink: )

    Agentul special Strahm e mort si Detectivul Hoffman este noul Jigsaw, este el facut pentru a fi Jigsaw? Le da o sansa oamenilor testati sa scape si sa fie "vindecati"? Sa-si pretuiasca viata, sa invete ceva din jocul asta? Sau e doar un psihopat cu acces la capcanele lui Jigsaw si le foloseste doar pt a se distra si a vedea cum oamenii incearca in zadar sa scape cu viata?

    SI CUM RAMANE CU FOSTA SOTIE???? Ce naiba e in cutia aia veche si prafuita care a primit-o de la avocat??? PURTA CHEIA LA GAT!

    Jigsaw's grand scheme is finally understood!

    GATA SPOILER!!!

    Daca ati vazut celalalte parti Saw (1-5) atunci neaaparat trebuie sa vedeti si 6!

    Toate raspunsurile la intrebarile voastre despre poveste si personaje sunt in 6 (si poate si in 7).

    Iar lafel ca toate filmele SAW, sfarsitul va va lasa cu gura cascata juma de ora :-O

    Dar sper sa termine inainte sa imi cada de tot gura...7 sigur apare dar daca aud ca vine si 8 atunci e prea de tot :)) ce-i prea mult strica... :pumn:

    Oricum, vor fi noi capcane, noi jocuri, noi oameni obligati sa joace.

    Mult sange, violenta si multe instrumente de tortura Jigsaw facute pt a "ajuta" oamenii sa vada altfel lumea din jurul lor (oare? :-?? )

    Cred ca filmul va fi concentrat mai mult pe poveste decat pe capcane, dar asta nu inseamna ca nu o sa rupa pe cineva in 2 sau mai multe bucati. >:)

    :happy1:

    Am incercat sa fac cat mai putine spoilere posibile...urasc din tot sufletu spoilere! :sef:

    Si da sunt obsedat de SAW :whistle: stiu totu despre film, iar acum incerc sa invat si replicile pe dinafara :crazy:

    Filmul apare anul acesta de halloween (23 oct)

    Iar SAW 7 va aparea tot de halloween in 2010. SAW 7 imdb (doar data arata)

    6 Chances, 6 Lessons, 6 Choices.

    Let the game begin!

  5. Imagine IPB

    Developer: Rogue Entertainment

    Publisher: Electronic Arts

    Designer: American McGee

    Platform: PC

    Release Date: October 6, 2000

    Genre: Horror, Action-Adventure

    Trailer

    "What's broken Alice?"

    "I am..."

    Fairytale becomes NIGHTMARE!

    Mai tineti minte cartea "Alice in tara minunilor"? Eu nu am citit-o, dar...cand aveam 4-6 ani aveam un joc numit American McGee's Alice...am tot auzit de la parinti ca e un joc facut dupa carte, iar in carte e vb despre iepurasi, fluturasi, floricele...totu era roz in carte...dar in joc...pana si parintii mei au fost speriati cand au vazut ca am terminat mai mult de jumate din joc...bn ca nu stiam nici unul engleza ca sa intelegem cv din el...

    Ei bn acum am 16 ani si stiu engleza mai bn decat romana :crazy: si m-am gandit sa aflu mai multe despre joc...

    Esti o fata Alice, care sufera de depresie si alte boli mintale din cauza ca au murit parintii tai si te-ai trezit cu casa in flacari.

    Ai ajuns la un adapost pt copii nebuni unde esti singura si cu bandaje la incheieturile mainilor (crek stiti dc :crybaby: )

    Iar cand dormiti...ajungeti in "frumoasa tara a minunilor"

    (mai multe nu va spun pt ca nu vreau sa stric jocul :D google it/youtube it dak nu vreti sa-l jucati dar va intereseaza povestea emo )

    Va reamintesc ca jocul e horror, nu in genul "BOO!", doar atmosfera e...deranjanta...deci 16-18 ani :P

    Trebuie sa spun ca aproape am terminat jocul cand aveam sub 7 ani :)) inainte nu intelegeam despre ce e vb...eram un pic speriat de pisica, iepurasu zombie si cartile de joc (soldatii reginei) care le taiai capu sau picioru si le tsasnea mult sange in timp ce se tarau pe jos...dar nu prea intelegeam nimic, eram mic si prost dar mi-a ramas in minte jocul toata viata!

    Scarred for life!

    Oricum m-am gandit sa fac un topic despre joc, mai ales ca aproape a implinit 9 ani jocul, se apropie halloween, vor sa faca un film despre joc si un remake si am ramas traumatizat cand am aflat ce joc am jucat cand aveam mai putin de 7 ani :)) bn ca nu stiam engleza...

    Vreau sa aflu parerea voastra despre joc si sa-mi spuneti daca va sperie sau nu.

    O sa-l joc iar mai tarziu sa aflu mai multe. ;)

    Ati jucat un joc lafel, sau si mai oribil cand erati ff mici?

    O carte atat de frumoasa si roz transormata intr-un joc atat de oribil, trist, deranjant, infricosator...exact ce vrea publicul! :>

    LOL. Cam mult am scris. Sry. :whistle:

  6. MASTERPIECE!

    Zombie, oameni prosti pe care ii poti rupe instant, zombie, ai tot new york-ul k locul tau de joaca, super marfa puteri care poate distruge o cladire intreaga in numai 2-3 lovituri am asteptat toata viata un joc ca asta!

    L-am terminat la normal, e naspa rau ultimu boss :( ma omoara in 5 lovituri si mai mult fug dupa viata...din cauza k n-am cumparat toate abilitatile...m-am grabit rpd sa termin jocul si sa ma plimb liber in oras dar n-a fost bn ce am facut...aveti grija sa luati toate abilitatile inainte de a incepe o misiune ;)

  7. Ai grija sa salvezi inainte de a termina jocul...daca il termini...game over :D s-a terminat jocul si nu poti continua...da, e naspa, dar o sa rezolve bethesda problema.

    Sa nu iei mods care face jocul sa continue dupa ce termini questurile ca sunt cam bug-uite...mai bn astepti sa mai apara un expansion (DLC), am auzit ca apare in mai.

  8. Eu am folosit odata noclip sa intru prin ziduri sa caut o arma rara.

    Se numeste Firelance, apare cand vezi o explozie in aer, este o nava spatiala, se distruge si cad bugati din masini, ammo pt Firelance si Firelance, se gasesc fff greu, iar eu am avut ghinionul ca arma sa aterizeze exact pe autostrada...unde era sus de tot si nu ma puteam urca...

    Nava spatiala cu Firelance e un random encounter, se intampla DOAR 1 DATA la fiecare caracter asa ca fiti atenti ;)

    Aici aveti un filmuletz cu explozia:

    Iar aici informatii despre Firelance :D : http://fallout.wikia.com/wiki/Firelance

    Have Fun! ;)

  9. Nop, nu poti sa invi cainele.

    Cand moare...moare pt totdeauna...poate exista un cheat ceva dar eu nu folosesc asa cv, daca exista o cale sa invi cainele inafara de cheats stiam ;) am auzit de niste glitches in care poti sa ai mai multi companions fara sa-l omori pe Dogmeat dar mi-e lene sa incerc...asta e, Dogmeat a murit pt totdeauna la mine R.I.P.

  10. I-am intalnit pe toti companions, acum tin 2 deodata, exact pe cei mai buni :D (Charon si Fawkes) pt. a avea 2 companions trebuie sa iei unul din ei, apoi in salvezi pe Dogmeat, dupaia il omori pe Dogmeat si asa il poti lua pe al doilea companion...naspa ca trebuie sa omori cainele :( alta cale nu exista.

    Jocul a devenit mult prea usor la sfarsit asa ca am umplut jocul de Mods si a devenit foarte...unbalanced...acum astept sa apara mai multe DLCs. :D

    Stiu aproape tot jocul pe dinafara.

  11. Toti spun ca BRAWL e cel mai tare...eu nu l-am jucat...inca.

    Dar sunt multe jocuri super pe wii: Naruto: Clash of Ninja Revolution, Metroid Prime, Mario Galazy, Star Wars: Force Unleashed etc.

    Dar cel mai marfa cred ca este Metroid Prime: Corruption. Jocul mi s-a parut...greu...dar de aceea mi-a placut :) sunt multe jocuri usoare pe wii.

    Imi cam tremura mana pt ca nu sunt obisnuit sa tintesc cu o telecomanda, dar e foarte marfa jocul. Story, gameplay, grafica, tot!

  12. Omul a aparut lafel ca toate vietatile, ca pamantul, ca galaxia......a evoluat.

    No God here, God didn't do sh*t! :naughty: (da, da, o sa ajung in iad :P )

    Si lasati-ma cu Biblia asta ca m-am saturat de ea.

    Peace. :tiphat:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...