Jump to content

Dani

LinkManiac
  • Posts

    3,757
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dani

  1. Grupul Ex Staff e un grup temporar (n-ar trebui să fie nimeni în el mai mult de câteva luni) pe când grupul VIP e doar pentru foștii colegi care au făcut lucruri notabile pentru comunitate și s-au înțeles foarte bine cu voluntarii ceilalți din staff.

     

    @aind, eu glumeam iti dai seama. Tu crezi ca stau eu intr-un grup de pe un forum. Am depasit de mult faza asta :)))

    Pai atunci pune-ma VIP :))))))))))))

    Glumesc.

    @Angel Chiar asa drag ti-s? :wub:

    p.s. Sa Pasteti Fericiti!

    • Upvote 1
  2.   M-am uitat pe internet si nu am gasit nimic. De curiozitate m-am uitat pe youtube sa vad daca chiar exista si am cautat sa vad toate expansion pack-urile pentru AOE si nu am gasit nimic. Poate acest expansion este la alt joc sau poate are un alt nume expansionul pe care il cauti...

     

    Uite aici. Era linkul si in primul post. Ms ca ai incercat. Si eu am cautat, dar n-am gasit nimic. Stiu ca le-am avut pe aceleasi cd-u, pe care mi l-au facut ai mei cadou in 98, 99.

    http://www.amazon.com/Conquests-Ages-PC/dp/B00083B5TE/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=software&qid=1234698090&sr=1-2

  3. Ceau, ceau

     

    Recent mi-a revenit dorul de AOE si mi l-am instalat, ca sa-l joc. Am instalat si expansiunea cu Rise of Rome si merge totul ok. Dar tin minte, ca mai era o expansiune: Conquest of Ages, dar n-o gasesc nicaieri. Aveti idee unde o pot gasi, pt a o instala la joc? Avea patru campanii: Assyrian, Hittite, Phoenician si Shang. Multumesc.

    • Upvote 1
  4. Steaua s-a inteles cu Yohann Riviere de la Le Havre, 13 goluri in sezonul trecut, jucator care acum 1 an a avut oferta de la AS Monaco si cu Piovaccari de la Sampdoria.

     

    Dar tot pe Rusescu l-as fi preferat  :tiphat:

     

    Rivieri nu vine la Steaua. Din cate am inteles, vine Piovaccari, dar mie nu-mi surade ideea unui fotbalisti de 28 de ani, care nu s-a impus la o echipa din Serie A. Dar cine stie, poate ne inselam noi...

     
     
  5. Nadal, Federer si Sarapova eliminati la Wimbledon de 135, 116 respectiv 131 in clasamentul ATP respectiv WTA. Inca o data se dovedeste ca cel mai mult conteaza forma de moment, nu numele. Halep si Cadantu in turul doi la individual feminin, iar Olaru si Tecau in turul doi la dublu feminin respectiv dublu masculin.
  6. Valiza a fost pentru jucatorii de la "U" Cluj, nu pentru Gloria :D. Prima la mana, valiza nu a ajuns pentru ca au fost prinsi in flagrant. S-a sanctionat tentativa, nu fapta, pentru ca nu a ajuns niciun ban in conturile clubului Universitatea Cluj, ceea ce inseamna ca nu a influentat niciun jucator.

    A doua la mana, circulau zvonuri ca banii ce reprezentau cu adevarat mita (nu premiere, ce oferea Becali), circulau prin Cluj, din partea CFR-ului catre adeversara din oras, Universitatea, prin cadrul primariei Cluj, ca echipa Universitatea sa se lasa invinsa de CFR Cluj, ceea ce se numeste BLAT. Atunci Becali a intervenit cu premiere ca jucatorii de la Universitatea sa isi joace corect sansele. Premierea nu e impozabila, asta pentru ce de mai sus care ati comentat ca trebuiau acte facute. Nu trebuiau acte facute pentru ca banii veneau de la un patron din fotbal ce detinea o alta echipa din aceeasi liga si nu putea finanta doua echipe.

    A treia la mana, meciul s-a incheiat in defavoarea celor de la Universitatea Cluj iar Steaua a terminat pe locul 2, ceea ce inseamna ca nu a beneficiat in niciun fel de prestatiile jucatorilor ce urmau premiati.

    A patra la mana, in contractul unui jucator de fotbal nu este stipulat ca trebuie sa castige un meci, scrie doar ca trebuie sa joace ca sa fie platit. Motivatia o face banul, iar Becali i-a motivat financiar ca jucatorii sa-si joace corect sansele.

     

    Si va pun pun un citat sa va mai delectati:

     

     

    "Am fost dati in urmarire generala ca niste infractori, in timp ce pe cei de la Cfr Cluj nu i-a intrebat nimeni nimic despre acest blat. Am vorbit cu impresarul lui Bilica, am probe. Mi-a zis tot: persoane, sume, tot! A dat si un interviu intr-un ziar, a recunoscut tot. Au facut manevre si pe teren, la pauza pe tunel"

    Si brazilianul Fabio Alves da Silva "Bilica", care a fost jucator la U. Cluj, a recunoscut ulterior ca cei de la CFR au luat legatura cu el si i-au propus un aranjament. Atunci, stelistii au pierdut titlul, iar lui Gigi Becali i s-a confiscat valiza cu 1,7 milioane de euro.

     

     

    sport.ro

     

    Nu ma intreba de ce am scris Gloria. Asa mi-a venit pe moment. Vroiam U Cluj. Cu Gloria a fost prin 2006, cand urmau sa joace cu Rapid, ceva de genul.

     

    @Avicii Din moment ce U Cluj a pierdut partida, cu ce a fost influentat jocul? Daca era victorie, atunci hai sa zicem, dar nici asa. De blatul CFR - U Cluj de ce nu s-a vorbit niciodata?

    Daca justitia romana era competenta, se rezolva cazul atunci, si nu se mai ajungea la UEFA peste 5 ani.

  7.  

    daca o facea oficial pe acte se putea numii premiere , asa ca sa dus cu punga cu bani se considera mita (sunt fan steaua de cand ma stiu , sa nu se considere altceva sa-mi iau si vreun warn) , dovezi cred ca sunt daca a primit o condamnare becali in acel dosar , nu cred ca o instanta de la curtea de apel de 5 judecatori care sunt toti pentru condamnare ia o decizie fara probe . ptr treaba cu Rusescu chiar imi pare rau ca suporter al Stelei dar daca e sa ne gandim umpic el in romania nu prea era bagat in seama pana acuma. La nationala nu prea avea selectii care din punctul meu de vedere in momentul actual e peste Mutu sau Marica sau orice alt atacant roman. Numi amintesc sa fii auzit de vreun roman care sa dea atatea goluri intrun sezon cate a dat Rusescu . Steaua cauta un nr.9 nu? Mie rusescu chiar mi se pare un nr 9 excelent, are simtul portii ceea ce e vital ptr un nr 9 si da cam 9 din 10

     

     

    Ai fi uimit sa stii ca si la comisii mari se afla judecatori incompetenti sau corupti. Chiar si la UEFA exista multa coruptie.

     

     

    Il voi ruga pe Juan sa ma ierte ca postez aici, nu am nicio intentie in a crea o cearta ci doresc doar sa imi exprim si eu opinia cu privire la post-ul lui Dani si sa il lamuresc intr-o anumita privinta.

     

    1. Aceasta problema a fost dezbatuta si s-a ajuns la concluzia cum ca indiferent daca valiza era oferita jucatorilor sa joace bine sau sa nu joace bine tot influentare de joc se numeste (regulamentul UEFA precizeaza ca sanctiunile ar aparea in cazul in care meciurile sunt influentate, indiferent daca sunt influentate in mod pozitiv sau negativ)

    2. Nu are nicio legatura cine a castigat campionatul, valiza a fost data si cu asta punct, ei nu aveau nicio treaba cu CFR ci cu miza din cadrul jocului respectiv.

    3. Cazul nu a putut fi elucidat la momentul respectiv si pedeapsa nu putea sa ramana neacordata.

     

    Multumesc si scuze inca odata daca nu am procedat corect postand aici :D

     

     

    1. Asta e cu doua taisuri, daca jucatorii Gloriei jucau foarte prost zicea lumea ca a fost blat.

    2. Vezi ca valiza a fost oferita celor de la Gloria, nu celor de la CFR.

    3. Si cine e de vina ca nu a fost elucidat atunci? Justitia romana, care e incompetenta. In orice alta tara s-ar fi rezolvat atunci problema. Doar in Romania se poate intampla asa ceva.

     

    • Upvote 1
  8.    Daca Steaua pateste ceva e doar vine lui Becali, e clar ca acea valiza cu bani a existat si ca acei bani erau pentru jucatorii lui "U", la fel a fost si la Bistrita...Becali si-a cerut-o, a crezut ca daca ai bani poti face orice..abia dupa ce a fost condamnat prima data in cazul sechestrarii si-a dat seama ca nu e asa insa faptele erau facute.

      Probabil  ca multi stelisti nu sunt de acord cu mine insa  nu trebuie sa il pupam in fund pe Becali doar pt ce a facut acum pt Steaua, nu trebuie uitat nici trecutul iar Becali nu a fost un sfant din punct de vedere al fotbalului. 

       Vorba aia "Nemultumitului i se ia darul", in cazul valiza nu era multumit cu locul 2, ei iata ca acuma cand  Steaua e pe primul loc nu se poate bucura de asta.

     

    1. Acea valiza a existat, dar a fost pentru premiere, ca sa joace corect, si sa castige.

    2. Campionatul ala a fost castigat de CFR, deci valiza nu si-a facut treaba.

    3. Nu vad relevanta sezonului ala, cu sezonul asta. Trebuia data sanctiunea atunci, nu acum.

     

    Eu zic ca o sa se dea un verdict pozitiv, ca n-au dovezi si a fost de mult. Una peste alta Rusescu la Sevilla. Imi pare rau pentru el, dar ma bucur ca pleaca intr-un campionat mai puternic.

     

  9. A aparut primul trailer oficial al filmului facut dupa jocul Need For Speed. La prima vedere arata tare si ii va face concurenta seriei Fast & Furious! Va aparea in 2014, iar printre actori se numara Dominic Cooper, Aaron Paul, Michael Keaton, Imogen Potts, Kid Cuti si Ramon Rodriguez. Interesant.

     

     

    • Upvote 5
  10. Sa vina Chelseeeeeeeeeeea! Hai sa nu exageram cu calificatul, ca Chelsea nu e Ajax, si au jucatori cu experienta, care oricand pot decide meciul! Chiar daca au probleme in interior si chiar daca nu mai e Drogba, tot e periculoasa, si e echipa din Anglia, sa nu uitam... Da, avem sanse mari, dar trebuie sa ramanem cu picioarele pe Pamant...

     

    MM Stoica pt mine nu mai exista... ce zice ala e egal cu 0 de-acuma incolo.

    • Upvote 2
  11. Azi Steaua - Celtic, 20:30 pe Transilvania Look. Primul amical al Stelei.

    Intre timp a semnat si Tatu cu Steaua (2 ani, dar imi pare rau ca l-a adus inapoi).

    Se spune ca trebuie sa vina si un fundas dreapta, brazilian, Cruz parca il cheama. 

    http://www.steauafc.com/ro/articol/tatu_rafacruz/

    A semnat si Cruz pana la urma. Asteptam sa vedem ce poate. Abia astept 21 februarie, ca sa fiu prezent la Steaua-Ajax. O sa fie la lume :X

    @GRANT Te rog nu mai posta doar de dragul de a posta. "Ma uit la meci si Forza Steaua" poate posta oricine. Multumesc.

    • Upvote 1
  12. @F.lick-R Din presa e ceva, iar daca te uiti la filmele lui e altceva. Ce ma intereseaza pe mine ca s-au luat cu o panarama de 18 ani, atata timp cat face filme geniale? Sincer, mie unul mi se rupe de mondenitati si de viata lui personala.

    Eu ti-am dat un sfat, si anume sa nu mai postezi undeva, daca nu cunosti, daca nu ai vazut cu ochii tai. Si nu crede tot ce scrie in presa, iti mai dau un sfat.

    @`Kanghu Fiecare dintre noi avem defecte si tot felul de crezuri, care poate nu-si au locul. Cum ziceam, cine a mai promovat voievozi?

    @NightWishMaster Nu i-a dat nimeni in cap. A fost un sfat.

  13. Vad ca toate telviziunile il divinizeaza intr-un hal fara de hal pe maestrul Sergiu Nicolaescu, crezand ca-si pot spala pacatele. Dar cat timp traia de ce sa dadeau filmele lui din an in Pasti? Romania, adica. Penibil.

    @F.lick-R Daca ai auzit de el de-abia acum un an, atunci de unde stii ca a fost sau nu lucid in ultimii 10 ani? Eu zic sa nu mai postezi, daca nu stii decat din auzite. Lasa pe cei care l-au admirat si cunoscut sa o faca. Multumesc frumos.

    • Upvote 2
  14. Îndrăgitul regizor Sergiu Nicolaescu a murit la vârsta de 82 de ani.

    Sergiu Nicolaescu fusese internat la Spitalul de Urgență Elias din data de 27 decembrie pentru o afecțiune digestivă cronică. Ulterior medicii i-au diagnosticat cu totul o altă boală.

    El a fost operat laparoscopic în data de 28 decembrie.

    Interventia chirurgicala a fost impusă de evoluția clinică în contextul afecțiunii digestive cronice benigne cunoscute.

    Intraoperator a fost descoperita o peritonită localizata cu punct de plecare apendicular, care a fost rezolvată laparoscopic. Intervenția chirurgicala a decurs fără incidente.

    EVZ.ro

    @on A murit unul dintre cei mai buni actori ai tuturor timpurilor, nu doar din Romana, ci si din lume. Odihneste-te in pace maestre :(

    • Upvote 8
  15. Atat Steaua, cat si CFR Cluj au sanse sa mearga mai departe. Inter nu mi se pare cine stie ce echipa, iar CFR daca joaca cum a jucat cu MU o sa-i bata.

    Ajax imi place ca echipa, sunt foarte buni, dar si stelistii sunt foarte buni si au sanse egale. Mingea e rotunda. Asa cum Rubin Kazan a batut in deplasare pe Barcelona, asa cum BATE Borisov a batut anul asta pe Bayern Munchen cu 3-1, asa cum a batut Ajax pe M City acasa si a facut egal in depasare... Mai e nevoie sa enumar? In cele 90 de minute se pot intampla orice, depinde doar de atitudine si de forma fizica. Numele echipelor si jucatorilor e doar 10%.

    • Upvote 2
  16. Fotogenicul anului:

    Cinefilul anului: forT

    Omul muzicii: Thug-Radu

    Rockerul anului:

    Rapperul anului:

    Clubberul anului: Thug-Radu

    Sportivul virtual: Juan si Raziel

    Profesorul IT al anului: Blackz32

    Omul cu telefoane: Mihnea

    Graficianul anului: LeNoR

    Fotograful anului: vudu

    Fetita anului: Angel si Dessire

    Asistentul anului:

    Moderatorul anului: Lancelot

    Globalul anului: Drops

    Cel mai activ user al anului: aind si IceMan

    Cel mai util user al anului: aind si IceMan

    Cel mai popular user al anului: IceMan

    Cel mai inteligent user al anului: Toti sunt inteligenti

    Cel mai amuzant user al anului: Drops

    Bloggerul anului: Mortu

    Medicul anului: Angel

    Reporterul anului:

    Webgamerul anului:

    • Upvote 4
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...