Jump to content

catalinus17

Inactive
  • Posts

    260
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by catalinus17

  1. @shady moto din nou vorbesti pe langa subiect si total aiurea.....legat de pm`uri m`am simtit atacat la postul tau si a trebuit sa iti raspund

    @Blaidy nu e chiar asa cum zici tu sau este posibil ca la tine la bloc sa fie multi copii dar la mine la bloc vreau sa iti zic ca toti stau in casa si se joaca incontinuu. Chestia e ca ei nu mai interactioneaza sau daca o fac o fac doar pe net. Plus ca vreau sa iti zic ca la scoala in pauze se cred in Motal Kombat sau alte jocuri si sa ii vezi cum se bat sau alte prostii. De jucat cu mingea sau alte jocuri interactive nici nu se mai pune problema.=> concluzia e ca sunt putin cam retarzi dar asta e.

    Zicea un anonim inainte......cica EVOLUAM b-( #-o

  2. @shady moto.....daca tu numesti asta evolutie......du`te tata si arunca`te. Apropo nu inteleg de ce vrei sa pari tu mai intelept dand niste explicatii care nu au nici o acoperire, nu inteleg sincer. Dupa cum ai zis imi pari un copil care nu a avut prieteni in copilarie si care avea calculator si statea inchis in casa. Asta e soarta. Sau poate nu ai varsta respectiva sa iti dai seama de ce a fost inainte si ce este acuma. Fiecare cu copilaria lui.

    p.s linkul ala leonard daca te`ai fi uitat mai inainte a mai fost postat ;)

    p.p.s shady moto lasa`te ca n`ai treaba pe tema asta......parerea mea

  3. sa zic sincer eram inebunit sa dau la Politehnica la Automatica dar in ultimul an de liceu m`am razgandit datorita familiei care zic eu ca ma influentzat. Majoritatea rudelor mele sunt in POLITIE si ca atare m`am axat si eu tot pe asta. Pana la urma sper sa intru in cadrul Politiei si totul sa fie bine :D

    Pana la urma tot cu poli incepe si una si alta :))) POLI+tie/ POLI+tehnica :cool2:

  4. @gimy100: pai ma in factura pe care o platesti este telefon+ internet :)) si cablu il platesti separat.

    @steff: Chestia e ca trebuia sa se duca sa se intereseze la aia de la RDS ce se intampla de nu ii vine factura.....sau el credea ca ii dau aia moca =)))

  5. Nusht ce sa zic dar nu sunt de acord cu ce comentarii ati lasat unii. Daca filmul este de anul trecut hai sa fim putin pozitivi si sa ne gandim ca anul acesta nu a mai fost asa, cat despre "morala ramane", aceasta ramane din cauza ca toti gandim la ce a fost rau si ne gandim ca asa va fi si in continuare. Daca noi cei tineri nu incercam sa facem ceva si sa ne schimbam mentalitatea asa vom fi si peste 100 de ani. Avem o gandire putin deplasata...daca anul trecut ala a facut asa hai sa facem si anul asta ca tot aia e, total gresit. Ar trebui asteptat langa buldozerul si respectivul sofer sa fie tras la raspundere.

    P.S o sa ziceti ca nu e traba voastra, atunci ramanem toti asa si vorbim despre altii ca doar "traim in ROmania si asta ne ocupa tot timpul"

  6. 2007- fericire, distractie la greu si multe realizari si chiar o deceptie in dragoste

    2008- vreu sa imi aduca bafta, noroc sa iau bac`ul cu nota peste 9 (asa de prestigiu :cool2: ), si sa intru la Academia de Politie la Bucuresti unde imi doresc foarte mult sau chiar la Campina daca nu se poate la Academie. Politie sa fie :wub:

    Doamne Ajuta :pray:

  7. bai never ce vrei sa demonstrezi ma?? te dai cocos si crezi ca ai aripi cand afirmi tot felul de prosti? am vazut ca tu contesti pe toata lumea.....chiar nu inteleg ce e cu aerele astea de superioritate fatza de ceilalti. Tot ce scrie acolo este perfect adevarat si poate unii afla chesti noi. Iti zic sa iti vezi de treaba ta data viitoare si daca nu te intereseaza un topic nu posta ptr ca nu esti masura sa comentezi

    on@ nu stiam chestia cu ovulele de la femei si mi se pare interesanta chestia cu maselele de minte ;). Ar mai fii acea prelungire a coloanei, a coccisului care tot la fel este nefolositoare corpului si totusi aceasta exista ;)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...