Jump to content

MonK

Inactive
  • Posts

    904
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MonK

  1. Salut,am si eu o problema .. Sunt in a 3-a saptamana de sala si in timpul antrenamentelor am niste dureri grave dupa ceafa .. Stie cineva de la ce ar putea fi?Multi mi-au spus ca poate fi de la proteina (x-plode) deoarece contine cofeina iar eu nu consum cafele,ness-uri etc .. are vreo legatura? :(

    Ce mama lu' proces verbal de legatura are consumul de proteine cu durerile "dupa ceafa" ? DUMNEZEULE !!!!! Spune-le prietenilor tai ca la ce sfaturi dau despre fitness mai bine sa se apuce de cricket.

  2. IMI PLAC TATUAJELE,DAR:

    As da orice sa va vad reactia peste 20-30 de ani dupa ce ati reciti ce scrieti pe aici, tinand cont ca majoritatea isi fac tatuaje la niste varste cand apele sunt tulburi, doar ca sunt trendy si cool. Ca sa-ti faci o chestie la 15-16 ani de-ti modifica aspectul corpului pentru tot restul vietii,este inconstienta pura. Mi se pare o lipsa crasa de respect fata de parinti...stati sub acelasi acoperis cu ei,va intretin,va fac poftele,baga bani in curu vostru si voi cum ii rasplatiti? dandu-le dureri de cap si crescandu-le tensiunea :)). Lucrurile se mai schimba dupa ce sunteti pe picioarele voastre(si aici nu ma refer la SRLu facut cadou tot de ei,ma refer sa fie in totalitate meritul vostru,munca voastra,truda voastra). Stiu ca probabil sunt vorbe SF pentru multi dintre voi, ca am fost si eu la varsta cand stiam ca am mereu dreptate si nu ma intelegeam cu nimeni,mi se parea ca toti sunt impotriva mea. 

    Si ca sa revin....imi plac tatuajele de bun gust,imi plac tatuajele care semnifica ceva. Ce pot sa inteleg de la un pusti de 15 ani acoperit de scheleti si draci pe corp? (asta in conditiile in care mai are si 50 de kg cu tot cu bocanci) :)) Imi plac oamenii care au ridicat tatuajele la rang de arta,imi plac oamenii care au un motiv solid pentru a-si face tatuaj(in memoria cuiva,drept multumire, pasiune pentru ceva,etc) nu doar pentru a fi in pas cu moda ! Am cunostinte cu tatuaje facute pentru a-si masca diverse rani, cicatrici,arsuri. Lor ce as putea sa le reprosez?

  3. Nagasaky' date='28 February 2011 - 00:03' timestamp='1298840622' post='5660668']

    Da bun, dar daca ai vedea un afis pe strada, in care pe data de 1 Decembrie 2011 sa ne adunam toti in Piata Unirii sa cerem sa se faca ceva in legatura cu ei, ai ignora? Gandeste-te ca nu vi singura. Daca accepti tu, or sa mai vina inca 2-3 mii.

    Iti garantez ca daca ar aparea un astfel de afis,in ziua cu meetingul vor fi mai multi indieni decat veti fi voi. Destul de haioase multe din posturi,dar ala cu tramvaiul 41 e cireasa de pe tort hhahah. Felicitari pentru reply Phyxyon. Se vede ca mai sunt si oameni care sunt mai aproape de realitate.

    @ Nagasaky,legat de primul post.... tare as vrea sa cred ca nu ati ajuns sa fiti calcati in picioare de indieni/sa va simtiti inferiori lor. De unde pana unde fac ei legea in tara nene? Sunt de acord cu ce zici acolo in destule privinte. Legat de reformele alea. Orice lege noua se supune la vot in parlament,toate astea fiind publice. De fiecare data o lege trebuie sa fie propusa de un parlamentar pentru a fi sau nu aprobata (dezbatuta,pareri pro si contra). Si aici vine o intrebare logica: Imi spui si mie unu care ar avea tupeul sa vina cu o propunere de restrictionare din drepturi precum cea vehiculata de tine in conditiile in care ele au loc de fata cu presa? =)) Cine crezi ca ar mai avea liniste in veci,neam din neamul lui? Nu stiu daca ati vazut scandaluri si amenintari doar pentru rahatul ala cu schimbatul denumirii din rrom in tigan. Ca fapt divers,legat de angajatul lor in fabrici samd. Iti dai seama cate crese/gradinite ar trebui construite in conditiile in care sunt 8-15 puradei pentru fiecare 2 parinti? =)) . Chiar azi vedeam la stiri cat suntem de deficitari la capitolul asta. Oameni care stau la coada cu 2 zile inainte (de ACUM) ca sa prinda loc la gradinita in TOAMNA.

    Ar fi mult mai multe de spus,dar ar insemna sa stau sa scriu toata noaptea. Un lucru e cert,ce ziceti voi acolo clar e IMPOSIBIL! Daca aia in sectorul 5 parca(sau care e ala unde e vanghelie primar) reusesc sa aiba ca om sa-i reprezinte un indian inseamna ca putem si restul sa acceptam situatia in care ne aflam. Nu stiu exact care e situatia in sectorul respectiv,ca tangentele mele cu capitala sunt in special prin ce vad la TV,dar nu cred eu ca acel sector este populat preponderent de indieni(desi parca Ferentariul apartine de 5),adica numarul lor sa fie mai mare decat al romanilor. Deci se poate si trebuie sa acceptam realitatea "CARE ESTE" =))

  4. Masina este o necesitate,pe cand motorul este un moft/hobby. Scurt pe 2. Desi senzatiile nu se pot compara,raman adeptul utilului in defavoarea placutului.

    Ahh si il detest pe Lancelot pentru ultima sa achizitie.

  5. Se laudau Antonescu si Geoana ca vor face ei ceva,ca pun ei piciorul in prag ca etc etc etc. Venira astia de la FMI,isi dadura acordul cu 25 si 15%,dar pana la urma,mi se pare mie sau nimeni nu a avut nimic de zis din opozitie? #-o Daca aveau ceva de zis,puteau sa o faca in prezenta alora,nu sa astepte sa plece si sa sara iar cu gura pe astia de la putere daca se cred atat de dezghetati.

  6. Astia de ziceti ca e corecta masura,cum imi garantati voi sau BASESCU mie ca cel TARZIU la sfarsitul lui 2011 revine totul la normal? Stii voi cum e faza,chiar daca se remediaza situatia,ei tot vor zice "lasa ba ca s-au obisnuit cu traiul de pana acum". Si pot sa pun pariu cu oricine pe chestia asta. Sa fii de acord cu asa o masura,inseamna sa-ti pui singur streangul de gat. Exista alte solutii,care se pot intinde pe mai multi ani,de la 5 in sus,sa nu se simta chiar asa din plin. Dar nuuuuuuuuuu,noi suntem dati dracu' ,ca la noi la nimeni. Sunt "tare" curios daca jigodiile burtoase din parlament renunta sa mai aiba masina de serviciu sau concedii platite samd. Am luat azi la rand stirile si am vazut planurile altor tari de a depasi situatiile de criza,gen ungaria,bulgaria,cehia,austria. Aia cum pot ba , CUM?

    Ziceau ca se scumpeste gigacaloria cu 400% iarna viitoare. Daca eu asta iarna am dat 6 milioane pentru incalzirea unui apartament,de unde vor sa le dau 24 la iarna?!??!?!?!?!?!?!? Inca nu a inceput sa ploua cu bani afara.

  7. "În primul rând este vorba despre reducerea fondului de salarii pentru tot aparatul bugetar din România cu 25%, iar până la sfârşitul anului, şefii de instituţii au obligaţia să-şi facă selecţia, să-i aleagă pe cei mai buni şi nu clientela politică, în aşa fel încât în anul 2011, menţinându-se anvelopa salarială şi în speranţa creşterii economiei, salariile să poată reveni la cele pe care le au acum", a spus preşedintele.

    LA PASTELE CAILOR MAI REVIN PENSIILE SI SALARIILE LA VALORILE ACTUALE !!!!

  8. Cum se face ca si la mine la bloc este o haita de vreo 10-15 caini care sunt inofensivi? Trec pe langa ei in fiecare zi (avand in vedere ca locuiesc aici de doar 5 ani). Si mie mi`a fost frica la inceput de ei, dar cu timpul m`am apropiat de ei si ne intelegem de minune :> . Nu latra decat la tigani si la betivani.

    @Monk tu oricum stai beat 3 zile si 3 nopti.

    M-ai vazut tu beat? Deocamdata o iau ca pe o gluma. Asta si sper sa fi fost.

    Cu cei din jurul blocului,majoritatea se inteleg daca sunt locatari. Asa e peste tot,nu numai la tine.

    M-a amuzat rezultatul sondajului aluia aseara. "ati fi de acord sa adoptati un caine in caz ca intra in vigoare legea?" 72% DA 28% NU. E usor sa tastezi un SMS si sa dai send la un numar.

  9. Daca se adopta legea asta(si pe plan national,nu doar in capitala),o sa stau beat 3 zile si 3 nopti ca-n povesti. 1-2-3 caini la fiecare bloc nu mi se parea un numar prea mare acum 3-4 ani, dar cand vezi haite intre 12-20 in unele regiuni,pai da nu se mai poate nene. Daca in doar 3 ani li s-a marit asa de mult numarul,nu vreau sa ma gandesc peste inca 3 ani cati vor fi daca nu se ia masuri. Asta ca sa nu mai vorbesc de faptul ca toate spatiile verzi din jurul blocului miros mai rau decat ghena.

    Oricum,m-am uitat aseara la emisiunea "Nasul" si a fost invitat chiar prefectul capitalei. Spunea ca amenda minima pentru asa zisii iubitori de animale care ii adopta doar pentru a le da iar drumul pe strada va incepe de la 25 de milioane in sus. Sunt curios cati vor mai avea tupeu sa faca asta DACA vor fi monitorizati cum trebuie.

    @ Dani,daca ai fi vazut emisiunea aseara,sunt sigur ca ti-ar fi atras atentia chestia de a zis-o nasul la final: "eu fac emisiunea asta de 9 ani de zile,primesc pe oricine la mine. va spun sincer ca in acesti 9 ani nu a venit la mine nimeni de la nicio organizatie de protectie a animalelor. Se pare ca toti sunt buni sa conteste o lege,dar sa vina cu o solutie pauza".

  10. O sa dau un raspuns scurt si la obiect la evolutia mea de pana acum:

    varsta frageda: sa nu cumva sa injur ca nu mai ajung in Rai =(( (documentarele TV si religia predata la scoala si-au pus amprenta)

    adolescenta: inaintez in viata,vad nedreptile care se intampla in jurul meu (deja imi pun semne de intrebare,DAR inca mai dadeam pe la biserica din cand in cand)

    maturitate: deja pot sa ma declar ateu(insa nu am nimic impotriva celor credinciosi).

    batranete(probabil,ca inca nu am ajuns acolo,max 50 de ani): in ritmul in care evolueaza acum lucrurile,mai mult ca sigur o sa ajung sa fac baza de toti popii si adeptii lor.

    Si sa nu ziceti ca dupa 60 de ani o sa ma sperii ca mosii din ziua de azi si ca o sa ma razgandesc...... din simplul fapt ca nu APUC eu varsta aia. =))

  11. Următorul an şcolar va veni cu schimbări majore pentru toţi elevii. Numărul maxim de ore pe care îl vor face copiii din clasele I-IV va fi de 20, iar pentru cei de gimnaziu, cel mult 25.

    Ahahahaha maxim 25 de ore in gimnaziu? eu in clasa 7 aveam zile si cu 8h(asta pe langa 2 zile cu 6h si 2 zile cu 7h,adica 6+6+7+7+8=nici mai mult nici mai putin de 34h) . Stateam de la 8 la 16 la scoala vinerea. Ce "persecutati" vor fi saracutii de ei =)) .

  12. sunt atat de multe pareri despre culturism cat sunt si practicanti ai acestuia ( amatori sau pro ) . Fiecare dintre noi avem organismul diferit adaptat la felul de viata al fiecaruia asadar anumite alimente, exercitii care au dat rezultate la unii , pot da gres la altii sau nu . Este ca si cum ati incerca sa rezolvati cu colegul de banca o problema insa ati avea date initiale diferite . Cred ca cel bine e sa incerci sa fi autodidact .Doar tu stii cum se simte corpul tau la anumite exercitii , alimente . Insa cum au zis multi in topicul asta conteaza de unde pleci si unde vrei sa ajungi , dar daca nu ai in vedere 3 factori importanti ( alimentatie , odihna , antrenament ) mai bine te duci iti iei o cola si stai pe forum decat sa pierzi timpul degeaba pe la sala... suplimente nu iti fac nimic rau daca le folosesti tocmai pentru a suplimenta o alimentatie sanatoasa . Daca speri ca folosind 2 shake uri de proteine pe zi o sa cresti cat dulapu in timp scurt atunci mai bine revii la cola cea sfanta .

    @crs orice aliment are plusuri si minusuri , de la banalul lapte pana la mar,morcovi etc ...la fel si la suplimente .Lumea din pacate este prost informata si cand aude de proteine gata esti clasat ca folosind steroizi .Majoritatea medicilor din Romania sunt mai mult decat slabi informati la capitolul suplimente, sport etc , daca le spui cuvantul proteine singura propozitie pe care o vei auzi din gura lor este ca nu sunt bune , fara nici o explicatie nimic .

    Cat adevar graiesti fiule...

    APP:pentru cei care nu ies de sub cuvantul instructorului...tin sa va precizez ca multi dintre cei angajati se pricep la ceea ce sunt pusi sa va arate asa cum ma pricep si eu la echitatie.

  13. "Din Marea Britanie, România a achiziţionat în 2004-2005 două fregate, modernizate înainte de livrare, şi 18 torpile Sting Ray pentru echiparea celor două fregate, în baza unor contracte semnat în 2003."

    Imi aduc aminte si acum ziua in care am vazut stirea asta la TV. Englezii le-au scos din uz,erau depasite pentru ei si noi le-am luat de bune. Ne inchinam la ele; le ridicam in slavi. Trist dar adevarat...

  14. Pe forumuri intra tot felul de oameni , fata de alte forumuri oamenii de aici sunt mai schimbati , si de aceea vreau o opinie .

    da,o medie de varsta extrem de scazuta

    Lol Gina Pistol , iti place siliconatele , foate fake-urile , Patruleasa ???? Restu merg asa cat de cat :D .

    daca Patruleasa e urata,Mehico e Batman. Pentru varsta ei arata divin. Probabil pt unu de 16-17 ani pare o baba.

    fetele pe care le vedeti la TV si in presa nu sunt la fel si in realitate.

    ai dreptate,dar nu neaparat in sensul in care te referi tu. Unele arata chiar mai bine in realitate.

    Iubita mea. :D

    ma eu cred ca are si ea cont pe forum =))

    ONtopic:

    1)Monica Dascalu (prentru cei care nu o stiu este prezentatoarea stirilor de la ora 17 pe protv). Privirea aia de felina este pur si simplu.........................................hrrrrr!

    2)Simona Patruleasa

    3)Raluca Arvat

  15. Va duceti la un restaurant luxos,bagati in voi pana crapati si la ultimul fel de mancare comandat scoateti din buzunar o musca moarta si o asezati frumos in mijlocul platoului. Sa nu uitati de privirea rautacioasa si de amenintarile cu OPCu. Asa scapati amandoi de plata. Pofta buna !

  16. Daca ar exista un act care sa dovedeasca proprietarul as duce geanta la politie sau direct la persoana respectiva. In felul asta poate primesti si tu acolo putina recompena.....

    Mai bine primesti 2000 - 3000 euro "munciti" decat 50.000 "luati".

    Parerea mea.

    Prin postul de mai sus refuz sa cred ca esti roman.

    da? si daca sunt banii de inmormantare a unei batranici ? -_-

    A dracu' batranica dar strangatoare mai e. :blink:

    Eu i-as opri,logic. Am fost si eu pus mai demult intr-o postura ingrata. Am gasit in alt cartier portofelul unuia care,CULMEA,era chiar de la mine din bloc. Era plin cu acte si carduri,dar golit de bani probabil de altii. Am primit un multumesc? Clar ca NU;se uita dubios la mine de parca ar fi trebuit sa ii scot din buzunar si banii pierduti.

    Dupa ce te arzi, sufli si in iaurt !

  17. Ce va face societatea viitorului? Va interzice consumul de alcool?

    Nu se va putea ajunge vreodata la interzicerea consumului de alcool. Prea multe interese la mijloc.

    :-? postez oarecum in necunostinta :D daca nu ma indoiesc licoarea lui Bachus a fost interzisa de Burebista pe teritoriul dacilor si s-a facut totoul pentru ca nimeni sa nu mai aiba vreo sursa a pacatului:D

    Nu ai vazut reclama la TV? A interzis vinul ca sa se dea pe bere =)).

    O betie crunta pe luna nu strica ... o bere pe zi e sanatate pura :)

    si burta garantata...

    confunzi berea cu paharul de vin rosu

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...