Jump to content

Shadow_striker

Inactive
  • Posts

    296
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Shadow_striker

  1. practic raid DPS creste prin reducerea timpului in care omori bossul

    o zice matematica ta ceva, dar logica zice altfel :P

    Nu ai control direct asupra timpului ca sa spui "hei baieti, azi o sa ne creasca DPSu' pt ca o sa rupem bosu in 1 minut, nu in 2 ca ieri" ^^, ci control indirect, timpul fightului variind in functie de dps :| (care dps poate fi influentat direct de gear rotatie skill etc)

    Logica > Matematica .

  2. Arata bine dar unele skiluri par cam eficiente, de ex static field sau cum ii zice cand opreste 3 adversari p loc si apoi ii electrocuteaza :-S pare cam prea eficient, de ex la pvp te ataca 3-4 inamici, static- Kill un inamic, static, kill al 2lea etc :-S.

    Astept un pvp update :D

    E ciudat si sistemul cu 10 skill bar din care 5 vin de la arma folosita(care skilluri de la arma difera in functie de cu ce profesie folosesti acea arma) si rasa si 5 de la profesie, din care 1 oricum e obligatoriu self heal din kte am inteles, deci ramai cu 4 skille d la profesie, care sa fie exclusiv alegerea ta? :-S

    Eliminarea profesiilor secundare nu mi se pare ok,dar ramane de vazut :D

    Sper sa nu reduca din diversitatea de builduri posibile care exista in seria actuala, cu toate ca acum ceva timp au anuntat ca se vor concentra pe mai putine skilluri dar care sa fie mai "calitative" :(

    Grafica arata prea bine, nu cred ca e ceva de zis :D

    WTB PvP preview

  3. M-am bagat pe Skullcrusher - Cyclone Bgrp :D

    E vreo diferenta intre Arms si Fury la leveling? eu as merge pe arms :-? ( cu cateva dp fury ofc )

    Si inca o chestie, inca nu am Wotlk pe acount, pana nu Il cumpar nu pot pune glyphe pe mine? ca am vazut ca profesia inscription am putut sa o invat :-S

  4. 1)WoW -clar asta-

    2) Guild Wars <- My fave

    3)Lineage 2

    4)Lord of the rings online

    5)Warhammer online

    .

    .

    .

    N)< insert chinese MMfail here>

    1. WoW (no comment)

    2. Sro (multi jucatori + decent ca gameplay daca nu ar fi full de boti)

    3. Perfect World (BCR si-a deschis oficial filiala acolo in Bucuresti - no comment)

    4. Aion (nou, dragut am inteles din mai multe surse ca devine repetitiv rau si monoton)

    5. Guild Wars (arata bine, destul de inovativ... dar nu prea a prins)

    sa inteleg ca SRO sau Perfect W sunt mai inovative dekt GW :o

    CeL mai tare MMO nu este cel cu numarul cel maimare d jucatori, asa daca 3 sferturi din gameri ar avea PCuri praf ar juca toti MU sau cn stie c, ar rezulta k MU e cel mai bun?

  5. au promis ei official,

    Link nu mai cred ca gasesc, dar cand s-a lansat a fost CLAR prezentat ca un joc FREE TO PLAY, i ncare singurul lucru pt care vei plati TINE DOAR DE customizarea personajelor. Si nu cred ca scoteau tocmai putin, dat fiind ca multi cumparau diverse iteme pt charele lor :| + ca se putea ucumpara s iarme pe real cash, dar erau aceleasi arme cu cele disponibile la shop cu moneda jocului >.<, plateai real cash doar daca vraia isa le cumperi permanent, plateai cu Valor Points daca vraiai sa le inchiriezi pe 7/15/30 zile. +armele cu acelaeasi caracteristici cu cele normale doar ca aveau skinnuri mai lucrate,cu gravuri etc, care erau tot pe real cash =)

    Acum se duc spre modelul de fail Combat Arms, cu deosebirea ca in CA macar, daca il omori p unu care are o super Pushk, cumparata cu real $ si mult superioara alei tale, poti culege super pusca dp cadavrul lui :) si sa o folosesti, ori in BFH mortii nu dropeaza armele :)

    dar in fine, era de asteptat...

  6. Si, cum era de asteptat EA RUINED TEH COOL GAME :|

    Au introdus niste arme imbunatatite care se cumpara cu battlefunds(aka cu real cash). De exemplu un sniper cu munitie mai multa si recul mai mic :|. arme care clar avanajeaza jucatorii care erau dispusi sa arunce banii aiurea, nicidecum cum au promis cei de la EA(si anume ca singurele lucruri pt care vei plati real cash vor tine doar de customizare)

    So

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...