Jump to content

Protector

Inactive
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Protector

  1. mama boom, nu mai am energie sa-ti zic ce am vrut sa spun si ce ai inteles tu, sa-ti explic cum este cu filmuletele alea IAR, nu mai am nervii. Bun, d@nzel este nemuritor.

    Despre cum dau eu q :) ce este anormal? Nu am zis nicaieri ca sunt bun ca apas 2 taste :)) (2 nu 3, pe e am antidot :) ), dar se pare ca unoare li se pare greu sa apesi q si w :) Cand o sa fac rost de un program ( poate-mi sugerati unu) care sa filmeze tot ecranul si nu doar fereastra cu jocul, poate o sa va calmati. Pana atunci, m-am lamurit, ma bat cu morile de vant si n-are sens sa ma consum cu voi :)

    Ai prins curaj ?! Ai inceput iar sa postezi ?! De ce nu ai raspuns la postul meu ?! Pentru ca stii ca vorbesc in cunostinta de cauza si ca am dreptate ?!

    Cum poti sa spui ca ca un dl full bufat la maxim poate sa reziste unui bk full bufat la maxim ?! Tu inainte sa postezi gandesti vreun pic ?!

    Cum se face boom ca anumite bug-uri vizuale poti sa le explici (cum ar fi mana shield bug), dar doar cele care se potrivesc in povestioara ta. Celelalte nu sunt bug-uri, e speed / hack (ex. ice bug-ul si DL horse visual bug) ?

    Cum se face ca vezi numai ce vrei tu si in filmuletele altora si in ale tale (ex. l-a omorat pe D@nzel cand defapt era MasterDL sau a trecut prin TS-ul a doi BK full cand defapt acei bk se oprisere exact in acel moment - dau doar doua exemple ca doar astea doua imi vin acum in minte) ?

    Din pacate arunci acuzatii in stanga si in dreapta sperand ca pana la urma se va da un suspend (doar ca sa fie cateva zile de liniste - sper ca nu se va ajunge la asta, dar nah) cu niste asa zise dovezi cusute cu ata alba care tu nu ti le poti explica sau nu vrei sa le explici.

    Zici ca stai cu Fraps (sau ce program folosesti) pornit tot CS-ul dar postezi doar ce-ti place tie (da doar ce ti se pare suspect). De ce nu postezi 19.00 - 21.00 (ca si altii care cel putin afirma ca au filmat tot cs-ul dar nu pun), posteaza tot sa se vada si cum a zis tsu, in ograda ta daca tot esti atat de pornit sa scapi linkmania de codati, ca oricum la intrebarea care ti-am adresat-o cu un post doua in urma tot nu ai raspuns (nici nu ma asteptam :) ).

    Cheers

    #Edit: Mr.Geo - nu sunt eu cel care am afirmat ca am filmat 2h de cs. Daca cei care au afirmat au spatiu pe hdd pentru 2h de film brut (care stiu cat ocupa ca am filmat si eu ingame (not mu) destul peste 2h) cred ca au si de 2h de film compresat, nu crezi ?

    PS: Ia-ti nu eati (and yes, stiu ca ai editat)

    #Edit2: Anyway, explicatiile care am vrut sa le dau, le-am dat, chiar daca nu ar fi trebuit. Un sfat ar fi sa testati inainte de a face anumite acuzatii, sa vedeti din mai multe puncte de vedere cum sta situatia, daca intradevar intentia e de "scapa" serverul de codati si nu de a da un suspend ca asa vi s-a pus pata sau ca aveti un orgoliu cat casa si v-a deranjat ca vi l-a "julit" cineva.

    Mai uita-te la filmulete odata iar daca tu imi spui ca playerul [cRs] a jucat corect si ca a fost un simplu "bug" de a aparut direct prin perete la coroana si mai mult se putea misca in camera si sa se si bata ... am rugamintea sa-ti dai delete la caracter / caractere si sa te lasi de MU ca inseamna ca ti-ai pierdut 6 ani din viata degeaba pe acest joc.

    Sa nu mai spun ca a ajuns un DL full sa reziste in fata unui BK full (bufati amandoi) la combo cand DL-ul stie toata lumea ca la defence este praf. A ajuns cumva DL-ul vreun Superman si nu stiu eu ?! Sa fim seriosi nu incercati sa ne luati drept prosti si sa nu mai incercam sa cautam scuze penibile. Scuzele astea pot fi folosite in fata unuia care a inceput sa joace de 2 luni si are si el 5-6 rr-uri.

    Iti mai spun si tie ca prietenul tau [cRs] nu intelege nici daca-i desenez sau cel putin face pe naivul ... poate tu intelegi:

    P.S.: Daca tot am postat hai sa te invat ceva (macar asa poate incerci sa nu mai ma iei drept prost): In clipa cand intrii in "BUG" asa cum ai insinuat intr-un post anterior, din propria experienta, cand te da sa zicem la Coroana si incerci sa schimbi coordonatele, automat caracterul se misca in zona in care esti de fapt. Mai exact (ca pentru tine) ... de Ex: Ai murit si esti pe coord XX cu YY dar tu apari datorita bug-ului pe coordonatele ZZ cu WW in momentul cand vrei sa-ti schimbi coordonaltele caracterul se va duce de nebun singurel pe coordonatele pe care tu trebuia sa apari, mai exact XX cu YY.
    Pe sesiunea asta fac in ianuarie 1 an de cand joc si am fost la suficiente CS-uri ca sa-mi dau seama cum sta treaba, mai ales ca eu am inceput cu un MG (adica mai mult pe jos eram, maturau toti castelul cu mine) si crede-ma ca nu mi s-a intamplat niciodata cum i s-a intamplat lui [cRs] si la altii din HH la ultimul CS. Daca vreun admin are curajul sa-mi spuna ca intradevar a fost un "BUG" promit ca-mi sterg toate caracterele si ma las de joc.
  2. Alt mancator de kkt, nu inteleg sunt prea bun pentru voi? va depasesc ? dati dovada de slabiciune care e cauza ?

    Doar cateva cunvinte sa va zic. Mai aveti de invatat mu. De la zis si pana la facut e cale copilasi.Cand o sa fiti gata ma anuntati si pe mine.

    In primul rand te rog sa pastrezi un ton civilizat ! Eu nu te-am facut "mancator de kkt" pe tine. Iar in al 2-lea rand nu-mi da lectii de MU, daca observi userul acesta cand a fost facut ... poate daca iti merge "bibilica" (asa cum iti merge sa abuzezi de "jucarii" in joc) ai sa-ti dai seama daca pot sa fac diferenta sau nu intre un cheat player si un player corect. :crazy:

    P.S.: Daca tot am postat hai sa te invat ceva (macar asa poate incerci sa nu mai ma iei drept prost): In clipa cand intrii in "BUG" asa cum ai insinuat intr-un post anterior, din propria experienta, cand te da sa zicem la Coroana si incerci sa schimbi coordonatele, automat caracterul se misca in zona in care esti de fapt. Mai exact (ca pentru tine) ... de Ex: Ai murit si esti pe coord XX cu YY dar tu apari datorita bug-ului pe coordonatele ZZ cu WW in momentul cand vrei sa-ti schimbi coordonaltele caracterul se va duce de nebun singurel pe coordonatele pe care tu trebuia sa apari, mai exact XX cu YY.

    Ceea ce se vede in filmuletul minune este ca tu apari pe coordonatele respective (datorita "bug-ului" categoric), dar te mai si muti si colac peste pupaza mai si ataci. Oare cum se intampla ca numai voua vi se intampla la CS astfel de bug-uri de cate 10-20 de ori iar la mine nimic ?! :-j

    P.S.2: Sa-mi spui si mie ce configuratie ai la pc ... sa-mi fac si eu una identica ca poate la CS o sa merg si eu din "bug" in "bug" ! :coffee:

  3. De missELF nu pot sa zic nimic pentru ca eu am bubuit-o de vreo 10-15 ori (la inceputul CS-ului) si nu aveam ms sau buff. Spre final ... intradevar cam dubios pentru ca aveam buff ii dadeam 2 combo si nimic. :dontknow:

    [cRs] am eu impresia sau te iei de manutza cu Gunit si Prutus si sariti in Dambovita ?! :crazy: :nanana:

  4. Doamne, in sfarsit mi-am adus aminte parola de la userul meu de cand eram micut si tampit :baby: ! Ce vremuri ... ce guilda aveam atunci ZzzzBumi. Promit ca la urmatorul rr db sa refac acea guilda poate poate mai revin din cei vechi. Zbumi_MG (Ovidake) mi-e dor de vremurile alea. :hug: :wub:

  5. Equinox ... acum depinde si de versiunea care va fii ! Daca ramane tot 0.97 ... o iau la fuga pe alte servere mancand pamantul ! smile.gif

    BTW ... Warden(tziganca mea) ... ehh ... ce vremuri ... cand ma plictiseam in joc ... ii dadeam un wisper ... si ii ziceam 2 - 3 cuvinte ... si de nu-mi baga la poveshti ... doamneeee ... chiar ca ce vremuri ! cool.gif

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...