Jump to content

Valek

LinkManiac
  • Posts

    1,000
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Valek

  1. http://www.youtube.com/user/scurte

    As vrea sa va prezint un canal nou de youtube cu scurt-metraje. Filmele sunt create de noi, o echipa de doi studenti la facultatea de cinematografie din Cluj-Napoca. Vom incerca sa punem cate un film saptamanal. Nu incercam sa obtinem profit, deci nu se poate considera reclama. Dorim sa oferim divertisment de calitate (speram)

    Interesant. Imi place designul si animatia... ma bucur ca aveti gust.

  2. Nu sunt genul care inghit la micul dejun teorii conspirationiste dar fata de evrei nu am decat ura. Ma intreb de ce pana acum 60 de ani, si chiar si in prezent, majoritatea tarilor (oameni importanti ai tarilor respective) erau contra evreilor? Doar asa de flori de mar? Vezi si la noi, Eminescu, care are dreptate cand zice ca evreii NU trebuie sa aiba nici un cuvant de spus despre viitorul tarii atata timp cat nu au luptat pentru tara. Or aparut numa la noi in tara cautand profit cat mai repede si mai usor (camata). Unde e libertatea de exprimare? Adica eu pot sa spun ce vreau contra ungurilor (doar un exemplu, nu am nimic cu ungurii) dar trebuie sa vorbesc in shoapta despre fantezia holocaustului pt ca e interzis prin lege fii contra holocaustului (inclusiv in germania). Lui David Irving, unul din cei mai mari luptatori impotriva fanteziei holocaustului, ii este interzisa intrarea in SUA, Canada, Germania, Austria si Australia. Si de ce? Ca o scris niste carti care erau impotriva holocaustului si a evreilor?

    Pot sa te intreb ce parte sustii tu? Ma refer politic.

  3. Te uiti la meteo si vezi vremea din urmatoarele zile,in schimb radarul impotriva ploilor este reactualizat la 15 minute :) .Sa nu mai zic ca la meteo nu e mereu adevarat ce zic ei.Maine va fi soare...si de unde ca o sa ploua,asa pe radar vezi din 15 in 15 minute starea vremii 8-| .Cititi tot nu comentati doar de dragul de a comenta :|

    Si tu crezi ca masina aia o sa aiba montat un radar meteorologic in ea? Mai degraba isi descarca datele de la ceva server BMW, ceea ce poti face pe orice site mai instarit de meteo, unde se actualizeaza la 20-30min starea vremii.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...