Jump to content

bogdan2z

Forumist
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bogdan2z

  1. Error: Can not complete the CD writing wizard.

    This error message may occur if the IMAPI CD Burner service is turned off. To resolve this issue, make sure that the service is running and that it has not been turned off. By default, the service is set to Manual. Start the IMAPI CD Burner service, and then test it by writing to a CD-R or a CD-RW. If the service works, you may have to set the service to Automatic if it does not start in Manual mode. To set the service to Automatic, follow these steps:1. Click Start, click Run, type services.msc /s in the Open box, and then click OK.

    2. Double-click IMAPI CD-Burning COM Service.

    3. Under Service Status, click Start.

    4. Try to write data to a CD.

    Am citit si am incercat din nou fiindca inainte de a posta am dat si eu un search pe google si am gasit asta.Problema este ca acel serviciu, imapi, se inchide la 5 secunde dupa ce il pornesc.Acuma, sper ca acest serviciu sa nu fie legat de altul, care la randul lui este inchis.Am incercat si un update la firmware, same problem :(.Poate este vreo valoare din registri care sa o modific ca sa pot rezolva problema.De exemplu daca am schimbat valoarea de 1 cu 2 a inceput 2 secunde sa mearga, dupa care a afisat eroarea asta din nou.Poate imi dati un sfat despre cum sa updatez/schimb acel roxio software, poate e de la el.

  2. Da cel din sistemul de operare.Cablul ide nu are nimic am incercat si alta unitate si tot nu vrea, nu cred ca este legat de partea hard.Am mai vazut ca unii au mai avut probleme de acest gen si pur si simplu nu au putut scapa de ea. :|

  3. Atunci cand doresc sa scriu ceva pe un cd pur si simplu nu`mi merge, tot imi da eroarea asta stupida cannot complete the cd writing wizard.Am observat ca imapi service este inchis.Ok.Il deshid dar cand ii dau un refresh vad ca este inchis din nou.Am cautat pe google, am facut tot ce spuneau ceilalti, nimic.Si chestia asta s`a intamplat din senin.Sper ca ma lumineaza cineva.Unitate optica toshiba cdw/dvd sd-r1612.

  4. Da imi place matematica :D.Am stat si m-am mai gandit si sincer il las asa.Nu cred ca are rost sa pun pe placa de baza care o am nu stiu cati rami etc. Oricum multumesc mult pt. sfaturi si macar cu ocazia asta am iesit oleaca din ceata. :P

    App vad ca ne-am inscris in aceasi zi SeBi 25-December 05. :)

  5. Ca memorie dupa ce am citit ceea ce ai spus m-am gandit la http://www.turbozone.ro/produse/Memorii/Me...512DDR+400.html .Deci aceasta poate fi pusa alaturi de cealalta, nu?

    Ca placa video am ales mai mute variante care se incadreaza in buget(nu se rupa gura targului :D) si dintre acestea sa-mi spuneti va rog care ar fi cea ideala:

    http://www.turbozone.ro/produse/Placi+vide...6MB-128bit.html Asus A9250 256M 128biti

    http://www.turbozone.ro/produse/Placi+vide...8MB-128BIT.html Asus V9520TD 128M 128biti

    http://www.turbozone.ro/produse/Placi+vide...E-TD+128MB.html Asus 9520GE-TD 128M

    http://www.turbozone.ro/produse/Placi+vide...8MB+128BIT.html Radeon 9600 128M 128 biti

    http://www.turbozone.ro/produse/Placi+vide...6MB+128BIT.html Radeon 9250 246 M 128 biti

    http://www.turbozone.ro/produse/Placi+vide...+TDH+128MB.html Leadtek A6200 128M

    http://www.turbozone.ro/produse/Placi+vide...8MB-128bit.html GeCube R9250 128/256 M 128biti

    Cam astea ar fi daca aveti alte propuneri mai bune e foarte bine.

    S-ar putea sa iau mai intai placa video sper sa nu am probleme cu ramii.Poate ma lamuriti si in aceasta privinta.Multumesc.

  6. As vrea sa-mi cumpar o placa video si niste rami.Poate imi faceti niste sugestii deorece nu sunt cunosc atat de multe lucruri legate de calculatoare.In primul rand nu cred ca pot lua orice placa video intrucat nu stiu daca o sa am posibilitatea sa o pun.Am pus dedesubt un print screen cu placa de baza.(nu e ea cine stie ce :)).In al doilea rand nu stiu daca ramii trebuie sa aiba aceiasi frecventa, respectiv ramii pe care ii am 256 sunt de 333 si cum am numai 2 sloturi pe placa de baza as dori sa stiu daca frecventele celor doua trebuie sa corespunda.M-am uitat pe internet dar cum nu prea le am nu am stiut ce sa aleg si de aceea nu am putut da nici un detaliu legat de placa video si de ramii pe care ii doresc.Multumesc.

    http://img99.imageshack.us/img99/4218/image1pj7.jpg

    http://img99.imageshack.us/img99/6835/image2qr5.jpg

  7. Uitandu-ma pe net dupa niste memorie, am observat ca cele cu frecvente mai mici sunt mai scumpe decat cele cu frecventa mai mare.

    De ex:Memorie Kingston ValueRAM 256MB DDR333 PC2700 CL2.5 ECC costa 1.174.530 Lei vechi

    Si

    Memorie Kingston 256MB DDR2-667 PC5300 CL5 ValueRam costa 1.275.204 Lei vechi si are frecventa dubla.

    Luminati-ma. smile.gif

  8. Mda la 800 rotatii, 45 de grade...lol la ce am ajuns biggrin.gif.Era un Se t290i, ma rog...in fine nu cred ca mai e bun de ceva, fiindca am observat ca unde bagi cartela se vede ceva rosu care sigur inainte nu se vedea.

    Cat despre desfacut nu este Nokia sad.gif si nu stiu...il pun maine la soare ca in seara asta nu am chef sa il usuc cu feonul.

    Culmea este ca mai demult cand eram praf nu uitam sa il scot si acum cand nu eram prea beat am uitat :|Aiurea ca vroiam sa il vand si tocmai inainte l-am bagat in masina sad.gif.

    Ps.:Daca era pe la 1000-1200 rpm si 90 de grade...nici nu ma mai gandeam sa il usuc smile.gif.

  9. Am venit acasa si am uitat telefonul in pantaloni...pantalonii punandu-i in masina de spalat.Acum nu stiu ce sa fac cu el, sa astept sa se usuce...sau cum?E posibil ca in timpul spalarii bateria sa se fi descarcat?Caruia i s-a intamplat sa ma ajute.Thx

    Ps:nu stiu daca se incadreaza la hardware smile.gif

  10. Mi-am luat de curand un A4Tech SWOP-3...la 22 ROn e excelent...acu sa vedem cat ma tine.(depinde proportional de timpul in care joc cs:>)

    A mi-ar trebui un pad...sa fie de plastic sau de carpa?Ca acum joc pe o bucata de A4=/

    Cum?

    Da raspunsul lui radu a fost corect findca am un skin mai aiurea...mersi.

    Nu ma refeream la marimea fontului...sorry ca nu m-am facut inteles.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...