Jump to content

Katarsys

LinkManiac
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Katarsys

  1. Vest-ul a învins Est-ul în NBA All Star Game iar Kobe Bryant a fost MVP

    Cu Kobe Bryant şi Amare Stoudamire în zi de graţie, selecţionata Conferinţei Vest a învins cu 153-132 echipa Est-ului în cea de-a 56-a ediţie a NBA All Star Game.

    Deşi a avut patru jucători din primii 12 selecţionaţi accidentaţi, printre care Steve Nash şi Yao Ming, Vest-ul a dominat copios partida, în special în primele trei sferturi, şi s-a impus în faţa Est-ului cu 153-132 după ce a avut şi peste 30 de puncte avans.

    A fost prima ediţie NBA All Star Game ce s-a disputat pe teren neutru, la Las Vegas, în faţa a aproape 16.000 de spectatori, a fost prima victorie a Vest-ului după două succese consecutive ale Est-ului şi a fost a patra ediţie din istorie, după cele din 1961, 1962 şi 1992 când o echipă înscrie cel puţin 150 de puncte fără să se fi jucat prelungiri iar de fiecare dată a fost vorba de echipa Vest-ului.

    Mult aşteptatul trofeu MVP a fost câştigat de Kobe Bryant, pentru a doua oară după ediţia din 2002, de la Philadelphia, super-starul lui Los Angeles Lakers, care în 28 de minute şi nouă secunde jucate pentru echipa Vest-ului a reuşit 31 de puncte, cinci recuperări, dintre care patru defensive, şase pase decisive, şi a transformat 13 din cele 24 de aruncări ale sale la coş, trei dintre cele nouă aruncări de trei puncte.

    S-au mai remarcat Amare Stoudamire, de la Phoenix Suns, 29 de puncte, nouă recuperări şi trei pase decisive, Carmelo Anthony, de la Denver Nuggets, 20 de puncte şi nouă recuperări, Shawn Marion, de la Phoenix Suns, 18 puncte, opt recuperări şi patru pase decisive, LeBron James, de la Cleveland Cavaliers, 28 de puncte, şase recuperări şi şase pase decisive, şi Dwight Howard, de la Orlando Magic, 20 de puncte şi 12 recuperări.

    Vest-ul a fost echipa mai bună şi mai constantă în primele trei sferturi pe care le-a câştigat cu 39-31, 40-28 şi 40-29, în timp ce Est-ul a revenit doar în ultimul sfert când s-a impus cu 44-34, profitând şi de relaxarea din jocul echipei Vest-ului.

    Jason Kapono-best 3 point shootout

    Gerald Green-best slam dunk-er

  2. mai adaug starwarsurile ..cel putin de 10 ori ... home alone ... oioi .. multe ori .. ca tot ma uitam la tv ... terminator primele doua de multe ori ... si daca tot se dadea mare nush care ca a vazut prison break (35 de ep) de 2 ori :P .. eu ma dau mare ca am vazut serialul Friends de 2 ori care are 237 de episoade ... intr-o saptamana de fiecare(se vede ca is fan friends :D)

    dar mai is si multe alte filme pe care le-am vazut de mai multe ori pt ca se dadeau la tv .. dar astea is fav mele :D

    da,si eu ma numar printre cei care au vaz toate sezoanele din friends,dar nu de 2 ori. cate 1-2 episoade da,dar nu toate.Oricum prea tare serialul.

  3. deci hip-hop=rap,dj-ing,breakedance,grafitti....ori rapul e cantat de MC....atunci spune te rog ce era 2pac?...spalator de vase?

    toti raper-i sunt M.C's !!!! deci lol

    desi primul nume de scena a fost "MC New York" ,2Pac nu a fost niciodata un adevarat M.C.(Master Of Ceremony),pacat ca efectul de turma isi spune cuvantul.No other comments !!

    scuze de offtopic.

  4. Se vede ca habar n-ai despre ce e vorba.

    Daca e vorba de cel mai bun emcee de pe planeta as avea de ales intre Mos Def, Sage Francis si B-Real.

    De la noi ar fi : ConnectR, D€CR€T , Omu-Pieleh.

    Asa ca nu ma mai lua pe mine cu "Best rapers"  huh.gif cand tu pui 50Cent, Jay-Z, langa 2Pac ca-mi provoci greata si ma faci sa gandesc niste ganduri rautacioase despre tine.

    peace out

    omu' a intrebat care sunt "best rapers",nu cei mai buni M.C.

    Pt cultura ta generala,2Pac nu a fost M.C. ,,mai intereseaza-te.

    Oricum #1 este de departe 2PAC .R.I.P

  5. cu bani multi, cazul celor de la cosmote, poti face destule in tara asta...nici zapp nu era cotata cu mari sanse dar usor usor a primit si ea o mica parte din abonati...oricum cosmote ar trebui sa faca oferte foarte avantajoase pentru a reusi...cum dealtfel chiar au...

    dar totusi zapp are ca baza internetul si abonamentele colective,ceea ce cred ca cei de la cosmote nu vor oferi,deocamdata.Din ce vad ei au lansat o campanie avand ca baza "preturi mici pt teluri la conectare";daca nu ma insel asa a fost si cand a aparut Cosmoromul,cu 1 $ Star Tac-ul .Dar cine stie,poate vor avea succes.

    Oricum,putina concurenta nu strica niciodata.

  6. Sa fim seriosi,cati isi vor face abonamente la ei,atata timp cat majoritatea prietenilor sunt pe orange sau connex?E greu sa mai faca ceva in Romania,pt ca monopolul este deja detinut de cele 2 mari retele de telefonie.Poate doar zapp sa mai faca ceva .

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...