Jump to content

uTzu

Inactive
  • Posts

    2,142
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by uTzu

  1. Nu scrii altceva decat povestii in posturile tale cu abuzuri si altele , am zis ce am avut de zis o sa ma uit si la demo ca e destul de mare , sper ca azi sa ma uit.

    Gresesti mult cand zici ca nu sunt in stare sa iti zic ce atitudine sa ai , exact aceeasi atitudine continui sa ai si aici postul de mai sus il consider flame la adresa unui moderator dar sa nu mai stau sa ma cert cu tine las un global sa decida cine are dreptate si cine nu .

  2. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=386231

    Imi spuneti si mie de ce am luat warm in threadul asta? Adica adminii abuzeaza si jucatorii care fac plangeri primesc warn?

    http://www.2shared.com/file/clHUhORb/212020102.html

    Exact aici e tot demo-ul nu e nevoie sa ii dai de lucru lui quantum.

    E exact asa cum am zis:

    a intrat premonition pe server

    equlibrium kiss kiss

    premonition inapoi kiss kiss (pot sa trag concluzia ca is prieteni sau unul e fata sau amandoi gay)

    eq: baga awp

    tot serverul: nu nu nu nu ..

    premo: vot awp vs awp :| -> rezultat awp

    tot serverul : nu nu nu nu ..

    change map to awp

    warnul l`ai luat pentru titlul topicului si atitudinea ta.

    Cat timp mai trebuie sa stau pe bara pentru abuzul lui utzu? Nici macar motiv nu a bagat, dar nici nu avea nici un motiv, probabil se simte ofensat ca adminii lui nu isi fac treaba bine si ne da DP 1000 de zile sa nu ne putem exprima doleantele.

    nu cred ca esti in masura sa stabilesti daca e sau nu abuz cum nici eu nu pot sa stabilesc sa lasam globalii sa isi faca treaba , my bad ca nu am pus motivul nush de ce am uitat sa`l pun , treaba este destul de simpla pentru tiltul topicului si atitudinea care ai venit sa faci reclamatie ai primit warn , din cauza ca aveai warn 90% ti-am dat si Disable Posting 14 zile pentru atingerea a 100% warn.

    http://www.linkmania...howtopic=386231

    Imi spuneti si mie de ce am luat warm in threadul asta? Adica adminii abuzeaza si jucatorii care fac plangeri primesc warn?

    http://www.2shared.c.../212020102.html <- demo-ul cu abuzul lui premonition

    Deci cum sta treaba? Nici acuma nici o lamurire cu privire la warn? Sau toti adminii pe constanta is pe o seama si se bat care sa abuzeze mai mult?

    aceeasi atitudine continuua si aici la demo nu m`am uitat ca pe 28 l`ai pus cand ai postat nu ai pus nici un demo si oricum din ce ai postat tu acolo am inteles ca a dat la vot , daca a iesit la vot nu inteleg unde este abuzul , oricum ramane sa ma uit maine la demo sau cand am timp .

    Mersi ca intr-un final ati raspuns, chiar sunt curios de motivul lui utzu si sunt curios si in ce fel va sanctiona adminul care abuzeaza cum vrea pe server.

    ar trebuii sa fii curios daca il sanctionez , nu in ce fel in sanctionez asta ramane de vazut dupa ce ma uit la demo.

    in concluzie : - warn primit pentru atitudine si jignirea din tiltlul topicului

    - Disable Posting 14 zile pentru 100% warn

  3. utzu,ai facut o greseala,a trecut timp de la acel warn pe care mi l-ai dat tu,dar intre timp am mai luat altele,deci nu trebuie scos :D (cel de pe 20 feb)

    alta idee unde sa postez,nu am... :-??

    nu e nici o greseala

    ti'am explicat in pm de ce ti l'am scos , sper ca te'ai lamurit :)

    ala care ti l'am scos a trecut ceva timp de cand l'ai luat si ultimul era dat tot de mine si ti l'am scos pe ala vechi , mai multe ti'am explicat in pm , next time nu te mai arunca repede sa postezi ca este spre dezavantajul tau , puteai foarte usor sa'mi trimiti din prima pm :P

    ps;"problem solved."

  4. asta e Gigi Becali , nimeni nu'l poate schimba

    pacat de Steaua , toate scandalurile si presiunile pornesc de la Becali , nu de la suporteri sau de la altcineva si de aicea si rezultate proaste din ultima vreme si locul pe care se afla in momentul asta

    oricum Becali a inceput sa puna din nou presiune pe echipa si pe Lacatus , ptr ca vrea sa'l aduca pe Olaroiu

    cum Olaroiu a demisionat de la arabi , Becali vrea sa'si aduca prietenul inapoi in Ghencea si cei drept Olaroiu e mai bun antrenor ca Lacatus dar nu trebuia sa iasa cu astfel de afirmatii in presa ptr ca nu face decat sa demoralizeze si mai mult echipa si pe antrenor.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...