Jump to content

gabi_0408

Forumist
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gabi_0408

  1. Asta este sistemul meu:

    CPU:Intel celeron 440 @ 2Ghz(overclocked @ 2.6 Ghz)

    RAM:2X1GB Corsair DDR2 800Mhz(dual channel)

    Video:Nvidia Geforce 9600 GT 256 Bit 512 Mb

    Sa raman la XP sau sa trec pe Windows7?

    As vrea sa joc jocurile in DX10,dar stiu ca pe Vista am performante scazute chiar si in DX9 din cauza procesorului.Am auzit ca win7 consuma mai putine resusrse.Asta inseamna ca o sa obtin performante mai bune ca pe Vista,ori e procesorul tot prea slab si ar trebui sa raman cu XP?

    Eu am instalat windows 7 pe un sistem 1,6 GHZ, 1 GB RAM, si merge perfect.

    Nu stiu daca chiar consuma mai putine resurse, dar e mai rapid, raspunde foarte bine.

    Cand merge calc in gol consuma cam 500 MB RAM.

    Poate procesorul e cam slab la tine pentru jocuri, sistemul de operare conteaza mai putin.

  2. cand conectez card readerul la usb, imi apare in tray "found new hardware" si cand ii dau instalare imi cere locatia driverului, de ce trebuie instalat un device mass storage?

  3. SaluT! Am nijte probleme azi am facut o reinstalare la WINDOWS XP si am aflat k am uitat CD'uri cu DRIVERE la Timisoara :( la cnv ! Si nush de unde sa le iau

    Placa Video -> GeForce FX 5700

    Placa de Suntet-> AC'97 Sound

    VideCam -> Genius GE111

    Cam astea sunt si ultimele drivere sa fie plz! ms :)

    Pai intra si tu pe paginile producatorilor:

    www.nvidia.com (video)

    google pt sunet

    si la genius vezi tu :P

  4. trebuie sa postati la Hardware.

    Este posibil sa ai ceva defecte la HDD, bad-uri sau piese arse din cauza ca dupa ce s-a ars elibereaza o fluctuatie de energie mare in mai putin de 1 sec si ajunge la componente apoi se stinge, iar unele componente mai rezista putin pana cedeaza, altele nu au patit nimic, vezi ca sa fie la HDD sau alte componente cum ar fi ram, procesor care au distrus dar inca functioneaza mai greu pana cedeaza. Ai grija!

    Incearca sa iei alt HDD de la prieteni tai si vezi daca face asa.

    ca sa vezi daca HDD are bad-uri, intra la start>run>cmd apoi le scrii acolo chkdsk <drive> /x /f , de exemplu chkdsk c: /x /f

    si daca am bad-uri se pot repara? acuma nu scriu de pe acel PC si nu pot sa fac ce mi-ai spus cu chkdsk.

  5. Aveam acelasi sistem instalat, nu am schimbat nimic, doar am schimbat sursa, aceleasi programe instalate.

    Deci e f mare diferenta dintre cum mergea inainte si cum merge acuma. Bine, nu mergea ca un P4 dar se misca bine.

    In task manager imi arata ca procesorul si memoria nu sunt prea solicitate.

  6. Am un pentium 2 la 250 Mhz, 128 RAM (aproximativ) si am instalat Win XP SP2. Mergea perfect la inceput, dar mi s-a ars sursa si am schimbat-o si dupa aceea se misca in foarte reluare. Ferestrele mi se inchid progresiv, de exemplu, deci va dati seama cam cum merge...

    Sa fie oare din cauza sursei? Sa nu se alimenteze vreo componenta sau mai multe destul?

    Daca intru la Administrative tools/Performance, imi arata ca HDD ar lucra greu. As dori niste pareri.

  7. Am un pentium 2 la 250 Mhz, 128 RAM (aproximativ) si am instalat Win XP SP2. Mergea perfect la inceput, dar mi s-a ars sursa si am schimbat-o si dupa aceea se misca in foarte reluare. Ferestrele mi se inchid progresiv, de exemplu, deci va dati seama cam cum merge...

    Sa fie oare din cauza sursei? Sa nu se alimenteze vreo componenta sau mai multe destul?

    Daca intru la Administrative tools/Performance, imi arata ca HDD ar lucra greu. As dori niste pareri.

  8. Am reparat si eu o problema asemanatoare la cineva, nu stiu daca era identica cu a ta. Tot asa aparea eroarea cu generic host-ul si cu taskbarul care facea fetze fetze. Avea instalat tot NOD32.

    Ce am facut eu: Am dezinstalat NOD32, am bagat Kaspersky, am dat scanare, a gasit vreo 7 virusi in Temporary Internet Files dar problema persista dupa ce i-a sters Kaspersky.

    M-am gandit sa ii dau un Sistem Restore si i-am dat cu vreo 5 zile inapoi. Cu asta s-a rezolvat problema.

    Daca ai instalat windows din nou, ai scos cablul de retzea?

  9. pai e vina codecurilor, nu mai baga tot felul de mega codecs pack, iti zapacesc playerul si se bat codecurile cap in cap, instaleaza ffdshow si nu mai ai probleme, eu unul folosesc numai codecurile de la nero " nero video decoder" , nu trebuie sa cunosti prea multe, doar instalezi nero si ai codecuri. ei folosesc mv2player, cel mai avansat player din cate cunosc dar trebuie sa te tii de el sa inveti cat de cat sa il setezi. in cazul in care nu ai codecul corespunzator, mv2 iti spune ce codec iti trebuie si de unde sa il descarci, eu zic sa descarci codecuri numai daca nu iti merg anumite formate, nu sa-ti bagi pachete de codecuri. "parerea mea"

  10. Pai atata e licenta care e continuta de acel key, incearca sa schimbi data calc tau sa vezi ca nu mai e expirata, dar nu stiu daca mai poti face update daca esti cu data in urma.

    Poti incerca cu AVG care e gratis si nu mai ai probleme de expirare.

  11. Nu as recomanda la nimeni Codec Pack-uri pt ca sunt prea mule codecuri acolo, si cu rost si fara rost si iti zapacesc playerul. Cu FFDshow ai numai codecurile care iti trebuie pentru vazut video.

  12. Cand dau click dreapta pe un fisier si aleg "Open With"/"Choose Program", in loc sa se deschida lista cu programe, se deschide Notepadul automat si incearca sa deschida fisierul, bineinteles ca nu-l poate deschide, pt. ca e video s-au audio.

    De la ce poate fi?

  13. Eu folosesc MV2 Player, e foarte usor de lucrat cu subtitrarile si cu zoom-ul, se poate deschide filmul direct din folder, de exemplu daca ai intr-un folder "Troy CD 1" si "Troy CD 2" face un playlist si ruleaza unul dupa altul, numai dind open la folderul cu cele doua parti, plus subtitrari pt fiecare parte.

    Poti sa vezi la orice film cu ce codecuri iti ruleaza, poti selecta codecurile preferate, astfel incat sa nu se calce in picioare + o multime de alte informatii despre film, (fps), etc. Super!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...