Jump to content

rhin0BZ

Inactive
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by rhin0BZ

  1. Cred ca ati observat ca acum se intra mai greu si e mai putin lag.

    Nu cred ca lagul era de la maimute ci de la faptul ca nu mai exista o limita de jucatori online pe server. Pana de curand puteai intra oricand imediat fara nici o problema, insa era imposibil de jucat din cauza lagului. Acum nu mai e lag dar e mai greu sa intrii tongue.gif. Eu zic ca e mai bine asa.

  2. Nu sunt atat de multe recrutari de facut... Adica totusi nu se apuca zilnic noi jucatori sa joace.

    E de ajuns un post de la liderul (sau reprezentantul) fiecarui guild.

    Ar fi totusi interesant o sectiune cu Silkroad cum e la Mu...

    Vanzari de iteme, discutii pe servere, strategii etc

  3. Poti sa ai orice lvl mai mare sau egal cu 20 ca sa ai acces la quest si il poti lua de cate ori vrei. Il iei de la herbalist din orice oras (cel cu potiuni).

    Despre alianta, nu am vazut... Nu am intrat azi si s-ar putea sa nu intru foarte mult pana miercuri seara ca ma asteapta cateva lucrari nu tocmai usoare.

  4. Nu stiu exact cat costa. Daca vrei poti sa iei questul cu inimi cand poti si strange 10 si vezi.

    Questul cu inimile nu influenteaza alte questuri. Mi s-a intamplat sa-mi cada un alt quest item si o inima de la acelasi monstru deci nu-i nici o problema. De fapt, daca esti sigur ca vrei la un moment dat sa reinvestesti punctele, ai putea sa incepi oricand questul si sa strangi maximul de 200 de inimi.

    Daca atingi maximul trebuie sa mai folosesti din ele...

  5. @mariko - merge si cu str desi ca archer mi se pare ca ai nevoie de mana mai multa pentru skilluri, dar nu garantez... uitate pe un fan site poate te lamuresti:

    www.silkroadtavern.com

    www.silkroad-oasis.com

    @AlinRoscat - Poti lua questul de cate ori vrei. O sa ai nevoie de 10 cursed hearts si bani pentru o potiune, iar o potiune scoate un level (de exemplu de la skill level 3 la skill level 2 sau din Mastery 15 la Mastery 14).

  6. Postul lui Capone m-a facut sa-mi dau seama ca si eu am fost offtopic raspunzandu-i lui Rzvnstein, asa ca revin si eu la subiect.

    Eventul cu cutiile mai e pana pe 28 (marti dimineata in timp coreean cred). Pana acum tot ce mi-a picat a avut o singur utilizare: vandut la stall. Pe scrolluri normale care ti le da luam cate 5k iar pe o cutie 30k. Daca te simti norocos ai putea desigur sa schimbi cutille si daca iti pica un scroll de summon de 5 persoane il dai cu 200-250k.

    Eu cel putin raman la vandutul cutiilor. Am facut 180k din 6 cutii, ceea ce nu e de neglijat la lvl-ul meu.

  7. Nu cred ca cineva de aici joaca Silkroad pentru accentele sale orientale/asiatice, ci pentru ca este un MMORPG foarte bun avand in vedere ca este gratis.

    Mai incolo o sa fie un patch care introduce si personaje si regiuni europene, dar mai e ceva timp pana atunci.

    Daca vroiai sa joci un joc pentru universul sau povestea sa, atunci nu ar trebui sa joci Silkroad sau alt MMORPG pentru ca aici se pune accentul pe gameplay, adica ce poti face.

    Cat despre exemplul cu Diablo: ei nu au bagat nici un element SF in el, si totusi a fost un succes imens. Tipul acesta de rationament nu este corect deoarece orice lucru care nu a fost introdus in Diablo ar putea fi considerat inutil pentru un joc. Dar exista multe jocuri de succes cu elemente SF.

  8. eu sunt Rhin dar abia maine dimineata mai intru in joc.

    In rest cred ca ar trb sa gasesti pe unul dintre: deceneu, Taira, Gecuta, TIGHY2004, Seiffer, TasE si cam atat in vin in minte (erau online cand am iesit mai devreme). Oricum unul din primii 4 ar trebui sa gasesti.

  9. De pe forum joaca vreo 3 sau 4 pe Xian (printre care si eu).

    In schimb in joc e o comunitate de romani maricica (25 de romani in guildul DarkLight, in Geto-Dacii si Silkmasters nu stiu).

    Lumea nu e online 24/24 dar ar trebui sa gasesti pe cineva dimineata sau in special seara.

  10. Nu prea mai e lag. Se poate juca destul de bine acum

    So-Ok iti da pe langa (special) returning scroll si bani, scrolluri de summon monstrii (destul de puternici, lv-ul monstrului depinde de lvl-ul celui care casteaza), bani si am auzit si ca unii ar fi primit elixir.

    Pana acum (poate am avut ghinion) mi-a picat un singur Jewel Box de la unul de lvl-ul meu si am omorat monstrii cu 1 lvl sub mine mult timp si n-a cazut nimica sad.gif

  11. Well bafta cu noua guilda icon_thumright.gif

    Oricum o sa facem o alianta mare si lata imediat ce e lumea e lvl 2 si ii fugarim p-aia din guildele pl tongue.gif

    Mai sunt cam 25 de min pana se deschide serverul dar io tre sa ma duc in Bucuresti si vin pe la vreo 2 asa ca seya later.

    Apropo au postat pe site (refacut - arata mai misto) detalii despre event. Din cate am inteles eu de acolo singurele premii vor fi niste scroll-uri care summoneaza monstrii de lvl-ul tau...

    Ceea ce inseamna teroare pentru traderi. Acum hotii nici nu mai trebuie sa vina cu o caravana sa te omoare cu hotii lor. Vin cu scrollu si pac! esti mort.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...