Jump to content

TheMask

Inactive
  • Posts

    544
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TheMask

  1. Ceea ce ai facut tu este asemanator cu situatia unei preluari,doar ca in cazul tau oamenii au aparut pe spot din relogin dupa ce ulterior serverul fusese picat,initial am vrut sa-ti dau un suspend mai mare si pentru inducerea in eroare cu coordonatele spotului,norocul tau a fost ca ai avut si printul care trebuia :) ,nu se incurajeaza afk-ul dar nici cum ai procedat tu nu se face asa ca decizia anterioara ramane nemodificata

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  2.  

    Au mai fost discutii pe tema asta, iar decizia a fost sa se ramana la 2 minute. Acum, fie ca sunt 2 minute, fie ca sunt 5 minute, ambele intervale de timp au avantajele si dezavantajale lor, dar ca si GM pot sa iti spun sigur ca 5 minute la un spot/tarc este destul de mult.

    Nu zic ca nu se intampla sa fi la masa, baie, cu pisica sau mai stiu eu, dar atata timp cat o persoana este on-line si te poate anunta ca ai fost mutat sau s-a intamplat ceva, imediat dupa ce iti termini treaba poti reveni. Plus ca nu ai nici contor.

     

    Stiu, in 5 minute mai e timp sa cautam si un nr. de telefon printre print-uri, mai gasim si Teamviewer-ul scris pe undeva, mai reusim sa fugim de pe wc, dar ce pot eu sa iti spun momentan, este ca, cel putin in momentul de fata, vor ramane 2 minute.

    Se intampla adesea ca GM sa termine 50% din razie si abia atunci sa se anunte ,oricum asta presupune de multe ori sa citesti tot spamul de pe guild si ally si scuza-ma ,asta imi arde sa fac la fiecare 5 minute. Daca am TW sau pot sa sun pe cineva , nu e deranjul prea mare daca e mutat (Ideea e ca in 5 minute se poate raspunde , insa in 2  ,2 si putin e mai greu) 

    Nu sunteti deloc intelegatori , peste 50% din cei care joaca mu ,lucreaza ,altii mai pe la scoala mai o facultate mai e si vara ,iar voi vreti ca sa fie cineva on in permanenta ,pregatit la fiecare minut in caz de ceva.. Daca nici pe asa zisele spoturi de "duzina" nu poti sa cresti ,ce sa mai zici atunci.. 

    @@si atunci cat timp eu lipsesc ii mut pe toti de pe spot sau cum ? Semi afk e semi afk , mai arunci cate un ochi la 5 minute . Dupa mentalitatea voastra ar trebui sa tragem prin tarkan , daca putem activa in jur de 10 ore pe zi intregul party. 

    Asa in final,tind sa cred ca raziile sunt facute doar asa ca sa amanam putin finalul Db-ului ,alt scop eu nu vad fiindca n-am mai vazut pe careva sa umble cu preluare de o saptamana si ceva ,desigur asta nu inseamna ca nu se fac preluari  , doar ca numarul acelora care nu au unde sa creasca e extrem de mic.

    Probabil ca se poate inchide , indiferenta e ca la ea acasa din partea playerilor , nici pro nici contra 

    Haros , daca nu treci prin asa ceva ,nu ai cum sa-ti dai seama de diferenta dintre 2 minute si 5 minute. De 4 ori am fost prins "AFK" revenind de fiecare data dupa 1-2 minute , insa degeaba..prea tarziu

     

    Nu cred ca o sa accepte cineva sa se aplice regula de afk in tarcul de bk peste tot,asta ar insemna ca oriunde ai fost prins afk mai mult de 5 minute sa iei automat suspend :)

  3.  

    Sincer pentru ce ai dat ss mask? pentru niste cifre? cum ai tras tu concluzia ca e vorba despre tastele de la telefon , pe bune acuma e urat cu ss-urile astea date pe speculatii aiurea. Astept sa mi se scoata ss-ul

    Nu este nici o speculatie,este la mintea cocosului ca ceea ce ai scris tu acolo este o injuratura,si asa cum la fel de simplu pentru o injuratura prescurtata se acorda suspend,pentru ceea ce ai scris tu acolo nu inteleg de ce nu s-ar daiar daca ai presupus ca nu o sa se inteleaga ceea ce ai scris tu cu cifre acolo te-ai inselat,invatati-va sa va asumati consecintele la ceea ce faceti.

  4.  

    Limbaj obscen

    Înjurăturile, semnele obscene și limbajul vulgar/obscen se penalizează astfel:

    • Primul avertisment: suspend minim 5 de zile
    • Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile
    • Al treilea și următoarele avertismente: suspend minim 15 de zile

    Dacă limbajul obscen este adresat unui admin sau comunității, pedepsele prevăzute mai sus se dublează.

    Limbajul obscen poate fi reclamat de orice persoană și se pedepsește indiferent dacă este explicit sau prescurtat.

    Prajescu vad ca ti-ai facut un obicei in a lua suspend,daca nu ai fi avut abateri poate treceam cu vederea,o sa-ti acord doar minimul de 5 zile de suspend desi ma tenta sa-ti dau maximul de 10 zile.

    • Upvote 1
  5. Durere-n ***. Vezi tu vreun admin (dala cu rosu,smecher) sa se implice pe aici? Unde ai fost pana acum? :))

    Ei nu sunt in stare sa ne bage wc disparute sau sa mentina srv on pt toata lumea si tu ai asteptari de modificari a codului??

    Legat de dispartia wcoins-urilor din ce stiu eu cei care au sesizat problema asta ai primit inapoi acele wcoins in urma verificarilor,cat despre scoaterea bufurilor doar din cc nu vad unde ar fi problema,pentru ca fiecare caracter poate intra in cc full de bufuri de la restul caracterelor si nu mai e nimeni dezavantajat

  6. Cu toate că Sevilla este favorită, merg pe mâna ucrainienilor. În această finală ne pot demonstra că nu au ajuns din greşeală până aici. Sper să avem parte de un meci cât mai spectaculos, iar Dnipro să fie prima echipă din Ucraina care învinge Sevilla  :D

    Nu au ajuns din greseala,doar ca au avut un mare noroc si nici ei nu cred ca se asteptau ca vor juca finala din seara asta :)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...