Jump to content

ScreaM91

Inactive
  • Posts

    852
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ScreaM91

  1. Aia cu bestial e generic (imi place numele de cocalar si de aia il pun). Da search dupa ceva legat de CS si vezi ce comunitati apar.

    Adminul ala a actionat in ura. Nu am demo (daca aveam demo ziceai ca vanez admini, ca am mai vazut treaba asta) si nici n-am mai pus in topic acolo.

    Faza a fost in felul urmator:

    Aveam scor cu 0 death, eu tero, raman vreo 2 ct in viata, omor pe unu, se termina runda, ct n-a salvat ostaticii, adminul nu da slay team ct, ct-ul ala ma omoara (dar nu imediat cum s-a terminat runda).

    La o runda sau doua distanta, raman singur la tero, 2 ct, ct vine pe partea cealalta, nu pe partea pe care o pazeam eu, se termina runda si instant iau slay.

    Analizeaza situatia.

    Si scuzele nu au treaba. Ca asa te injur si eu putin, imi cer scuze si o sa te simti bine, nu?

    Sa nu imi spui mie de timp stat pe server. Am luat sectiunea de minecraft si am facut-o de la 0. Stateam pana la 5-6 dimineata. Nu stiu de cate ori ai vazut tu rasaritul la calculator lucrand pentru linkmania.

    Nu mai fi atat de sigur (poti cauta pe google de ce), inca mai stiu ce fac, stiu cam tot ce am facut de cand m-am inregistrat pe linkmania si pot sa iti redau orice detaliu. Dovezi? Tu mai ai demo-uri la codati de acum cativa ani? Mai mult, nu stau sa adun dovezi ca sa le pun peste 30 ani (sunt unii care asa au facut cu mine).

    Jucatorii poate nu vor, dar nu cred ca i-a intrebat careva, de fapt acum nici nu mai ai pe cine sa intrebi, uite activitatea de la cs...

    Sunt curios de parerile alea negative, jocul de canter si informatiile legate de cs sunt la un nivel destul de ridicat. Ca mai iau pe unu la misto, ca mai injur un codat nu e asa de grav. Doar astea 2 lucruri mi se pot imputa, in rest fabulatii.

    Si a mai fost o faza pe un server de satu mare, cred ca acum 2-3 ani, cand eram pe harta aztec2, prima runda dupa restart, omor tot, ma pun pe bomba (mai era 1 ct, pe langa mine, bomba era jos, daca vrei si detaliul asta), adminul da slap team, bomba face boom, ii zic lu admin sa dea restart la harta sau sa imi dea arme, nu da restart si nici arme, imi spune ca a crezut ca mai era doar un ct, prieten cu el, nu si-a dat seama ca mai eram si eu, il injur pe admin, ies de pe server si m-am dus la alt joc.

    Daca ii faceam reclamantie ma intrebati de dovezi (eu intru sa joc nu sa adun dovezi), asa am preferat sa il injur.

    Mai vrei sa iti zic intamplari de genul asta? Astea sunt alea "negative".

    Joaca de acum cu record in consola , nu ma deranjeaza cu nimic atata timp cat nu-i provoci pe admini.

    Scuza-ma dar astea sunt povesti , am si eu o gramada mai ales de acu 5-6 ani cand se faceau abuzuri la greu.

    Ba da , iti spun de timpul petrecut pe servere pentru ca nu discutam de sectiunea minecraft ,aici nu faci tu diferenta. Cum eu nu vorbesc de munca ta la minecraft, asa si tu limiteaza-ti ironiile si reprosurile in directia CS. Mai am demo-uri/printuri de acu cativa ani pe laptopul de acasa.

    Daca LM e atat de praf precum zici , cum de mai intra lumea? E ora 11:04 si sunt 5 servere full si ultimul e pe jumatate. In ultima vreme nici plangeri nu s-au mai facut iar daca voi ziceti ca sunt multi admini care nu respecta regulamentul va rog sa faceti plangere pe baza unei dovezi.

    Prin vorbe urate si invrajbire nu ajuti sectiunea Cs.

    • Upvote 2
  2. Sunt foarte sigur de tot ceea ce zic si daca ai dovezi clare ca eu gresesc, te rog sa le prezinti si-mi voi recunoaste greseala. Pana atunci lasam conspiratiile si presupunerile pe alta data.

    Am cautat despre tine in sectiunea de admini si nu am gasit nimic despre o cerere de admin , ba mai mult am gasit doar pareri negative la adresa ta. Ciudata treaba , inseamna ca toti de la sectiunea Cs suntem prosti si tu esti cel mai destept, altfel nu-mi explic atitudinea ta.

    Nu am sa cer nimanui vreodata sa invete chestiile alea despre Cs , mi se pare aberant ce vrei tu sa demonstrezi aici. Chestiile alea nu ajuta la nimic, doar daca te intreaba cineva (dar pentru asta exista google + forum , vorba ta).

    Activitatea mea nu tine doar de forum , tine si de server. Cat despre regulament, mai discutam noi despre asa ceva cand o sa stai 8 ore pe server incercand sa mentii o atmosfera cat de cat ok la orele cele mai aglomerate , pe langa asta sa te mai si relaxi pentru ca e totul un joc.Atata timp cand n-ai fost in pielea unui admin nu poti sa vezi daca e de folos regulamentul sau nu. M-am saturat de vorbe si presupuneri ,adu-mi dovezi concrete si am sa-i sanctionez.

    Am vazut plangerea, adminul a actionat conform regulamentului , pe langa asta si-a cerut scuze daca ti-a stricat cheful de joc (cata impertinenta dom'ne). Gresim ,asta e.

    Cat despre SR , eu am fost impotriva lui de la bun inceput si am sustinut vehement regula prin care sa fie 3 pasi maxim. Am si sanctionat admini pe regula asta.

    M-am saturat sa vad coalitia asta de fiecare data cand tu postezi despre CS. Ciudat e ca toti cei care-ti sustin ideile nu mai au treaba cu cs-ul (au avut) si eu nu i-am vazut pe servere de ceva vreme buna. Te-ai gandit vreodata ca jucatorii poate nu vor schimbarile ce le-ai prezentat tu? suntem o gramada de admini si moderatori , nu-l vad pe unul sa vina cu argumente solide prin care sa te sustina (nu poti spune ca toti sunt la fel si pleaca capul , e imposibil asa ceva).

    Vad ca insisti prin posturi cu cs.bestial , am observat ca ei au un server de 27 de jucatori , noi avem 6 servere full de la ora 16:00.

    Repet, va astept pe servere si impreuna cu obiectiile voastre.

    • Upvote 2
  3. Porniti de la ideea ca toti avem ceva cu voi si cat de rai suntem. Wizard , vad ca-ti place gandirea rationala . Hai sa luam totul logic.

    Ca cineva sa te angajeze in viata de zi cu zi tu depui un CV in care iti prezinti cunostintele , aptitudinile si experienta in acel domeniu. Asa si la Counter-Strike , ca tu sa fi avansat in functia de Moderator , prima oara esti asistent si dupa un timp , cand vede lumea ca esti activ ,ai cat de cat o gandire pozitiva si incerci sa ajuti , primesti mod (asa a primit si yBF) . E cat se poate de simplu.

    Sa primesti admin +asistent trebuie sa ai o activitate buna pe serverul unde ai aplicat si sa faci o impresie buna de-a lungul timpului (ai un limbaj civilizat , nu incalci regulile LM, chemi adminul cand sunt codati).

    Gresiti cand bagati toti adminii/asistentii in aceasi oala. E urat cand vad ce parere aveti despre cei care incearca sa mentina un server cat mai curat sau altii care incearca sa populeze serverele.

    Nu stiu cati dintre voi mai activati in sectiunea Cs sau pe serverele de Cs ca sa va puteti face o idee despre ce incercam noi sa facem. Intrati pe servere si apoi va astept posturile sau mesajele kilometrice despre cat de rai si duri suntem.

    Wizard, iti scriu aici de ce am spus NU cerintei tale si sper sa inteleaga si restul. Poate ai mai multe cunostinte despre Cs decat toti moderatorii , poate joci mai bine decat toti moderatorii dar daca nici un minut nu te-ai aflat sub regulamentul intern (din sectiunea cs) sau in sectiunea cs, sa aplici macar odata regulamentul pe server si sa vezi cum e sa fii admin, nu ai fost la o conferinta ,nu ai dezbatut o idee in sectiune , nu poti sa vii sa impui schimbari. Din exterior e foarte usor de vazut si de criticat.

    De ce nu ai aplicat niciodata pentru functia de admin?

    Cat despre atitudinea adminilor fata de jucatori. Va sustin ideea si am aplicat-o tot timpul , poate mai sunt admini care in momentul respectiv nu au chef de vorba sau sunt suparati/stresati/obositi, asta nu e un capat de tara.

    Va astept mesajele/posturile despre sectiunea Cs :D

    • Upvote 4
  4. Deja a inceput ca Alan sa fie un pic enervant in unele faze, e aceeasi gluma spusa cu alte cuvinte. Dar inca se mentine..

    Se mentine foarte bine zic eu :D . Acum ca nu mai e Charlie in serial iese el mult mai mult in evidenta , nu degeaba a luat Emmy :>

  5. Daca tot exista award pt. useri "cuminti" propun un award si pt. staff , in principal moderatori. Cum sa functioneze ? Simplu !

    Se ia cate un moderator de la fiecare sectiune si se face un topic in care userii isi voteaza favoritul. Eu as propune sa fie doar un award pt. care sa se lupte "multimea" si nu cate 1 pt. fiecare , iar lunar cand altul castiga sa i se ia award-ul celui care l-a avut si sa i se dea celui "in exercitiu". Ce ziceti ? Veniti cu adaugiri daca aveti si alte idei.

    Nu pare o idee rea, sa nu se ajunga numai la antipatii :D.

    wizard : Se pare ca cineva nu ti-a spus tot ce s-a discutat acolo , roaga-l sa-ti dea toate posturile poate ai sa intelegi mai bine. Contre am avut si cu Global din cate imi aduc bine aminte dar nu-i port pica (si nici el mie din cate vad :D ) asa ca nu vad rostul ironiilor tale in special in acest topic. Exista PM sau Plangeri pentru mai multe detalii.

  6. Etapa 8

    Vin, 25 Septembrie 20:00

    UNIREA URZICENI 2-0 ASTRA PLOIESTI

    Sam, 26 Septembrie 16:00

    UNIREA ALBA-IULIA 0-3 FC VASLUI

    Sam, 26 Septembrie 16:00

    GAZ METAN MEDIAS 0-1 DINAMO

    Sam, 26 Septembrie 17:30

    POLI IASI 2- 1CEAHLAUL

    Sam, 26 Septembrie 21:00

    FC TIMISOARA 0-0 U CRAIOVA

    Dum, 27 Septembrie 16:00

    PANDURII TG. JIU 1-0 OTELUL GALATI

    Dum, 27 Septembrie 18:00

    GLORIA BISTRITA 0- 2CFR CLUJ

    Dum, 27 Septembrie 20:00

    FC BRASOV 1-0 STEAUA

    Dum, 27 Septembrie 21:45

    RAPID 2-1 INTERNATIONAL

  7. Azi dimineata cand am incercat sa intru pe id`ul de mess imi zicea id sau parola gresita . Cand intru acolo la "forgot password" , introduc id`ul si casuta aia care contine un cod si imi da urmatorul mesaj "Sorry, your password can't be reset online (9024)

    For security reasons, we require you to contact Customer Care

    If you used an alias or profile name, we recommend that you try again with the Yahoo! ID associated with the alias. If not, you can contact Customer Care to help reset your Yahoo! password."

    Daca introduc un alt id de mess , trece la urmtoarea etapa...dar la id`ul meu imi da eroarea asta.

    Help?:|

  8. Un nou episod strigator la cer alimenteaza furia italienilor impotriva romanilor din Peninsula.

    Un zidar roman de 31 de ani a fost arestat pentru tentativa de viol asupra unei batrane oarbe de 83 de ani.

    Totul s-a petrecut vineri seara intr-un sat de langa orasul Pavia. Baut bine, romanul a intrat in casa in care locuia batrana si a incercat sa profite de ea. Strigatele disperate ale victimei au fost auzite de o nepoata care locuieste in apropiere si care i-a alertat pe carabinieri.

    Batrana a fost internata cu leziuni grave. Povestea ei i-a inversunat si mai tare pe italieni.

    Mai mult, pe FaceBook s-au creat zeci de grupuri antiromani, care scriu mesaje xenofobe si ostile conationalilor nostri care se afla in peninsula.

    sursa1

    sursa2

  9. Foarte slab filmul.. fara suparare mani.

    A fost un film enervant , n-am inteles rolul lui aia . Prima oara se roaga de el sa participe la caz si dupa 15 min ii zice ca il paraseste sau ceva in genu daca nu renunta la cautari :blink: si multe alte faze + detectivii zici ca erau din Seini veniti de la Liceul Agricol :| si portarul scolii descoperea mai multe indicii decat aia

  10. Etapa 8

    Sambata, 20 septembrie

    Otelul 1-0 Gloria Bistrita 17:00, GSP TV

    FC Arges 1-0 Gloria Buz?u 19:00, GSP TV

    Pandurii 1-0 Otopeni 21:00, GSP TV

    Duminica, 21 septembrie

    FC Timisoara 1-2 FC Vaslui 19:00, GSP TV

    Steaua 2-0 Gaz Metan 20:45, Antena 1

    CFR 2-0 Farul 21:45, GSP TV

    Luni, 22 septembrie

    FC Brasov 1-2 Rapid 17:00, GSP TV

    Unirea Urziceni 1-1 U Craiov 19:00, GSP TV

    Dinamo 0-0 Poli Iasi 20:45, GSP TV

  11. Etapa 7

    VINERI 12 SEPTEMBRIE

    17:00 Gloria Bistrita 1-2 CFR Cluj

    19:00 Gloria Buzau 0-1 FC Brasov

    21:00 Farul Constanta 0-2 Steaua

    SAMBATA 13 SEPTEMBRIE

    17:00 Universitatea Craiova 2-1 FC Timisoara

    19:00 FC Vaslui 1-0 Dinamo

    20:45 Rapid 2-0 Unirea Urziceni

    DUMINICA 14 SEPTEMBRIE

    17:00 Gaz Metan Medias 1-0 Pandurii Targu-Jiu

    19:00 CS Otopeni 0-1 FC Arges

    21:00 Politehnica Iasi 0-1 Otelul Galati

  12. hai ca ma bag si eu :>

    29.08.2008

    17:45 FC Brasov 0 - 0 CS Otopeni

    19:45 FC Arges 1 - 1 Gaz Metan Medias

    21:45 CFR Cluj 2 - 0 Politehnica Iasi

    30.08.2008

    19:45 Dinamo 1 - 2 Universitatea Craiova

    31.08.2008

    17:45 Otelul Galati 2 - 2 FC Vaslui

    19:45 Farul Constanta 0 - 1 Gloria Bistrita

    20:30 Unirea Urziceni 2 - 0 Gloria Buzau

    21:45 Poli Timisoara 0 - 2 Rapid

    01.09.2008

    20:00 Steaua 2 - 0 Pandurii Targu-Jiu

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...