Jump to content

Buugy

Inactive
  • Posts

    1,319
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Buugy

  1. http://l2brutality.com/

     

     

    Dear players.

    Open beta will take place at Wednesday afternoon.(Two days are enough to check the stability,all the bugs you will find will be fixed instant)
    Grand opening will take place at Friday afternoon.

     

     

    Cine e pentru un server interlude, open date 7.06.2013? 

     

     

    Most Online Today: 2956. Most Online Ever: 2956 (Today at 10:44:16 AM)

    Si inca mai e o saptamana pana la deschidere, probabil o sa fie in jur de 2k+ fara box, daca includem si box o sa fie big..

  2. Apai innova in special core a adunat crema playerilor de pe off si publice. Si lumea se duce acolo unde exista concurenta. Bine de obicei sunt aceleasi clanuri care se lupta pentru tot si restul average.

  3. PW e imba chars pt pvp in noile cronice hb+, sa nu mai zic de SR de la GF in sus, sr e cel mai tare arcas. Summoner de ELF e mass murderer in sieges si la aoe, iar sps a ramas acelasi mana eater dar e ok pt aoe. (si pvp datarita cancel, dar cum stones de fire cel mai comune si atributele de defense sunt usor de obtinut). TK e bun doar pt oly, iar mai now in freya 2 sws e oly char, imba chiar poti sa ii zici. for more imformations pls contact: gugle.

  4. Hmm si rusi sunt tot "eu" race :readthis: , sincer au h5 off files, top clans de pe private si off o sa se duca acolo, cica afl au deja 27 cp pregatite pentru server (o gramda de CRP la pvp-uri). O sa fie kweeeeel server, naspa ca dual box nu e permis dar c'est la vie.

  5. Daca ai putea sa specifici ce fel de cronica doresti? Ce rate sa aiba serverul, numarul de players, ce tip de comunity doresti (internationala sau romana), te-am putea ajuta cu mare placere.

  6. Cum sa jucati c5, cronica de arcasi si necro, sincer nu zic ca astea noi in care l2 seamana cu wow sau orice alt sh1t, dar e mai balanced. Muhaha spoiled + dagger skils (Panseluta) back in business.

  7. Ce face fetele?

    Deschide si RPG-ul un nou server de h5, o sa joace cineva pe acolo?

    Stiti ca puteti face enchant la switch si trick right? deci nu e problema cu land la aceste skills. Cat despre H5 e fain ca poti farma vesper + other shits just by spoil :D .

    Cand se deschide dati si voi un pm pe forum sau IG: Mariuca (dorf stabber)

  8. Crank+Focus = Creed

    TheOtherS + MagicR = NoComment

    Ek = ET

    De batut ne batem Creed si NC. ET vine in vizita cate 1 party :)

    Mai joaca cineva pe x15? Nu am intrat de mult timp dar ma trece un gand asa 2-3 ore/zi niste pk etc.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...