Jump to content

Abraxas

LinkManiac
  • Posts

    308
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Abraxas

  1. BIOS-ul ce optiune de control asupra procesorului are? Hyper-Threading? Core control etc?

    Nu stiu...tot ce stiu e ca din bios pot sa umblu la voltajele si frecventele proc. pci exp. si memoriei cu ajutorul M.I.T Nu exista nici o optiune legata de activarea vreunui nucleu sau ceva in genu.

  2. Salut, am achizitionat acum ceva timp un E2200, recent m-am bagat sa-i fac un overcloak si am observat ca windows-ul nu recunoaste decat un nucleu . Se pare ca a fost asa de cand l-am achizitionat, treaba cu overcloack-u decat mi-a deschis ochii la problema asta.

    Specsprocesor.jpg

    Am incercat tot felul de solutii pana acum si nici una nu a dat rezultate, de exemplu update drivere placa de baza si update ultima versiune de bios non beta sau dezinstalare drivere procesor din device manager.

    O ultima solutie ar fi reinstalarea windows-ului desi n-as vrea sa se ajunga aici pentru ca momentan nu pot face backup la tot ce am pe hard pentru ca nu am cum sa conectez cd-rom-ul din cauza unei imcompatibilitati, iar cei 2 gb pe care ii am pe flash drive sunt insuficienti pentru un backup. Asa ca astept sugestii :)

    Placa de baza Gigabyte P31-ES3G

    FSB (MHz): 1333 / 1066 / 800

    Northbridge:

    Intel P31 Express

    Southbridge:

    Intel ICH7

    Procesoare suportate:

    Intel Core 2 Extreme / Intel Core 2 Quad / Intel Core 2 Duo / Intel Pentium Extreme Edition / Intel Pentium D / Intel Pentium 4 Extreme Edition / Intel Pentium 4 / Intel Celeron

    Procesor: Intel E2200 dual core

    Memorie: Zeppelin 2GB DDR2 667MHz Dual Channel Kit

    Windows: xp professional 32 bit, sp3 , Directx 9c

    Multumesc anticipat.

    SiSoftware Sandra si Everest recunosc cele doua nuclee....se pare ca buba e in windows

  3. Si eu am utorrent dar de cand l-am instalat si l-am lasat cu setarile default nu am avut nici o problema, descarca normal cu 5-6.5 MB, upload intre 1-2 MB, deci nu stiu cu ce m-ar putea ajuta aceste setari, nu cred ca as downloada cu viteza mai mare de atat. Am RDS ...

    Nu strica sa incerci. La fel am facut si eu niste setari similare si mi-a crescut viteza maxima a download-ului de la 5-6 MB/s la 9-11 MB/s si upload-ul de la max. 1MB/s la 5-6 MB/s. Am RDS apropo.

  4. Parca si pe la noi prin Romania sunt cativa care fac Parkour e si un thread pe aici pe undeva cu mai multe filmuletze :D

    Nu cativa, crede-ma :D suntem chiar multi in special in bucuresti. Exista practicanti in iasi,brasov,galati,constanta,alexandria,bucuresti,suceava,cluj,pascani,baia mare,sibiu,timisoara si in alte orase, dar de astea stiu eu.

    Pt. detalii si antrenamente http:\\www.traceurs.ro sectiunea forum

  5. NUsunt street ninjas. Ceea ce fac ei se numeste freerunning. Freerunningul este o combinatie intre parkour(depasirea obstacolelor si ajungerea de la un punct A la un punct B cat mai rapid si fluid posibil) si tricking (combinatie intre arte martiale extreme si gimnastica, scopul final fiind combinarea a cat mai multor miscari cu natura menita pentru a impresiona)

    Pe scurt parkour-ul are o latura filozofica pe care nu o poti intelege daca nu practici si se refera la utilitate si tricking-ul este mai mult de show, spectacol etc. iar freerunning-ul este ceva la mijloc, el, fiind speculat de catre media, ceea ce nemultumeste comunitatea de traceuri din toata lumea. Apropo, cei din filmulet (Chase si Cole Armitage) sunt cei mai buni freerunneri din marea britanie.

    Pentru mai multe detalii Parkour

    Tricking

  6. @Edelweiss Interesant ce ai spus tu si foarte adevarat...Eu am 16 si m-am apucat de fumat(frecvent) din cauza stresului din perioada capacitatii si din cauza anturajului(colegilor). Inainte sa ma apuc de fumat aveam cu totul alta perceptie asupra fumatorilor. Dar acuma stiu...cum ma relaxeaza o tigare cand sunt nervos sau agitat, la cafeaua de dimineatza, sau pur si simplu cand stau de vorba cu tovarashii. Dar sincer chiar daca sunt un fumator cred ca tigarile nu aduc nimic bun in realitate decat in perceptia noastra.

    btw: ma duc sa-i mai fur lui maica-mea o tzigare din pachet ca eu nu mai am =)) (app ambii mei parinti stiu ca fumez si au renuntat de mult sa ma convinga sa ma las)

  7. cei care se bazeaza pe motivul "am un/o <introdu o ruda distanta despre care doar a auzit> care fumeaza numai carpati de la 20 ani si traieste si acum la 90 ani bine-mersi" sunt niste copilasi fara viitor.

    stiti care e faza cea mai dura? ca nefumatorii patesc la fel din cauza fumatorilor. dar-ar domnu sa muriti de cancer inaintea mea. rusine sa va fie pentru indiferenta de care dati dovada de fiecare data cand aprindeti o tigare intr-un loc de nefumatori, intr-o masina in care exista cel putin un nefumator sau oriunde altundeva.

    rusine sa va fie ca STITI si nu faceti nimic. sunteti niste lasi dependenti.

    da asa e...lasa sa fiu eu un "copilas" fara viitor...nici eu nu sunt de acord cu fumatul in locurile publice, eu fumez decat acasa in camera mea unde nu poate sa ma deranjeze nimeni si la scoala cand n-am ce face in pauze(fumez langa colegii mei care si la randul lor fumeaza), si nu inteleg legatura dintre fumat si lasitate...atata timp cat nu deranjez pe nimeni nu are de ce sa-mi fie rusine+ ca poate o sa mor la 30 si ceva de ani de cancer sau nebunii dastea...dar pana la urma ori ca mori azi ori ca mori peste 50 de ani e acelasi lucru. toti suntem datori cu o moarte. si probabil nici n-o sa ajung la varsta de 30 de ani la ce nebunii fac :)

  8. faza e ca strabunicul meu a murit la 80+ de ani si a fumat carpati toata viatza...(a murit din cauza bauturii) app...faza cu orbirea nu prea o cred...poti sa fumezi si 2 pachete pe zii si sa nu ai probleme pana la 70-80 de ani...sau poti si 5 tzigari/zi si sa o patesti la 20-30 totu depinde de metabolism e o loterie...eu fumez de 2 ani frecvent adica 1pachet/zi de 5 luni(in ultimu timp am mai redus 1 pachet mic/zi) si nu cred ca e ceva care ma va face sa las...eventual daca se lasa si fumatorii de la mine din clasa =))

  9. Am facut deja comanda online la un BenQ C540 sper sa fiu multumit de el...rez video 640x480 (30 fps) m-am inspirat de la un prieten care are un Benq DC P500 si filmarile sunt de calitate impecabila(daca vreti uploadez pe rapidshare un filmuletz sa va lamuriti).

    M-am uitat azi si dupa cannon si sony dar sunt f scumpe si cele care sunt sub 4.5 mil. nu au ce-mi trebuie ex:rez de filmare prea mica 25 fps..etc.

    In orice caz nu imi trebuie pt. filmari profesionale, doar sa fie de o calitate acceptabila.

    Oricum ms. de pareri si o sa va zic cat de multumit sunt de el cand soseste.

  10. Sal, m-ar interesa sa cumpar un aparat foto digital care sa aiba pretul pana in 450 ron(am avut un dsc-p73, l-am dus la service, pretul reparatie fiind 500 de ron cand valoare lui este in jur de 600). Am nevoie sa-l folosesc mai mult pt. filmari deci asta ar fi o chestie de baza...sa fie buna calitatea filmarilor, so deci si prin urmare =)) ce aparat digital mi-ati recomanda?

    Multumesc anticipat.

  11. haha ce-mi plac comentariile lui Requper =))

    serios vorbind...cum spunea un mare intelept, tot ce-mi trebuie este 1 tona de trotil, 1 chibrit si 1 stadion full de tigani aka ciori spurcate si sunt fericit....hey poate de ziua mea? :pray:

    :violent1: => :happy1:

  12. parerea mea e ca visam in fiecare seara, doar ca nu ne amintim ce am visat intotdeauna sau daca ne amintim uitam in 10 min. dupa ce ne trezim. si ca sa fiu ontopic ultimu vis pe care mi-l amintesc: Eram undeva la sc. cred aveam capul pe banca si auzeam tot ce se intampla in jur dar nu puteam sa ma misc...aveam senzatia ca nu respir si nu puteam sa deschid ochii nici sama misc in nici un fel. A fost atat de realist incat am simtit cum creste panica si am avut senzatia ca am murit, si mi s-a partu ca am fost in starea asta foarte mult timp...M-am trezit pana la urma...eram super panicat si ud leoarca...n-am mai putut sa dorm. Visul asta l-am avut dup-amiaza nu seara.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...