Jump to content

CrashOver

Inactive
  • Posts

    234
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by CrashOver

  1. Asa deci cum zicea si in topic am nevoie de ajutorul vostru. Imi trebuie un program care sa imi inregistreze desktopul si tot ceea ce se intampla pe "monitor". Eu am avut un astfel de program de un cd de la o revista de IT dar nu mai gasesc cdul si in momentul de fata imi trebuie urgent acest program. Deci ma poate ajuta cineva spunandu`mi un program de genul asta sau dandu`mi un link ?

    Va Multumesc !!!

  2. Mai nu cred ca este cineva 100% ca exista cu adevarat extraterestrii, sau ma rog asa cred eu. Lumea este si pro si contra, tinzand insa sa fie mai mult pro. Miciile dubii apar probabil de la tot felul de teorii conspirative care ne tot amesteca gandurile, care ne dau tot timpul mai mult de gandit si care ne fac sa ne indoim de anumite lucruri. Probabil ca majoritatea persoanelor cred ca exista extraterestii dar doar din punctul lor de vedere.

  3. Pai ultima data cand am crezut ca am sa mor a fost in iarna anul acesta. Eram eu si un prieten in masina si ne intorceam de la niste amici de acasa. Prietenului meu care conducea i s`a facut somn si a atipit la volan si masina a intrat pe contrasens...si cand mi`am dat seama ce urma sa se intample deja era prea tarziu :( ...am intrat in doua masini parcate cu 110 Km/h. Impactul nu a fost deloc placut. Prietenul meu si`a spart capul in 2 locuri, iar eu am dat cu capul de bordul masinii si din cauza impactului foarte mare a inceput sa imi curga sange din gura, din nas si din urechi, iar apoi am lesinat. Dupa 1 ora m`am trezit pe patul de spital bagat la perfuzii si cu sotia mea langa mine plangand. Evident pe moment nu mi`am adus aminte nimic din ce se intamplase...in fine e mult de povestit. Ideea e ca somnul e somn si trebuie tratat ca atare.

  4. chiar are vreo 10 ani :rofl1: :rofl1: data viitoare sa faci topic si cand ti se dezleaga sireturile si nu sti sa le faci la loc :blink:

    :-j incredibil da`l in mama lui de geam nu`l plati si gata

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...