Jump to content

florinescu

Forumist
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by florinescu

  1. Salutare!

    Subscriu in sectiunea HARDWARE deoarece sunt multi dintre voi care va pricepeti la urmatoarea chestie:

    Cum sa fac reset de BIOS la un laptop fara sa-l desfac ?

    Este vorba de un Fujitsu Siemens LIFE BOOK , si are BIOS PHOENIX .

    Am incercat prostii genul "PHOENIX" " CLEAR CMOS" si altele dar nu vrea sa treaca de parola .

    Cu desfacutul nu ma incanta deoarece am lasat laptop-ul fara baterii o zi intreaga,si nu am gasit nimic de genul (CLR CMOS) sau vre-un jumper..ceva

    Careva care se stie ?

    Multumesc ...

  2. Merita sa ai toate GW-urile

    Am luat NIGHTFALL ,editia colectors ,si e superb...Incerc sa vad cu ce se mananca nightfall ,am vazut ceva eroi pe acolo...abia azi l-am inceput.

    Era o discutie despre GAMESHOP ! am toata stima pentru ei deoarece niciodata nu au intarziat sau nu au facut figuri.

    Eu de fapt nu fac comanda pe site,ci ii sun direct si ii intreb daca au sau nu produsul(jocul) respectiv pe stoc.daca nu au,comand de altundeva,daca au ii rog sa-mi trimita .Stau in celalalt capat de tara si orice joc mi-a ajuns in 24 ore !!! Nu le fac reclama pentru ca nu castig nimik. Sau poate am fost avantajat de faptul ca am comandat numai editii collectors si serii intregi de joace...client fidel...Nu stiu ... chestia este ca am fost servit la timp!

    Am toate 3 seriile (prophecies ,factions si nightfall ) si mi se par foarte frumoase toate 3.

    Merita de jucat intai prophecies,ai 4 sloturi de caractere,povestea,grafica...

    Si magazinul ala din joc e puscat ,nu prea ai ce cumpara... daca era pus de producatori o arma..ceva...

    poti sa-ti cumperi doar slot pentru caractere...si ceva skilluri puscate.

    In rest e unul dintre cele mai bune joace...

    Si merita jucat .

    Careva din SOR aici? ...

    Cum naiba ajung la DROKNAR sau ceva de genu ?

    Am elona pe harta ,dar nu pot trece de misiunea aia!

    Cred ca mi-am luat caracter slab de la inceput El/monk.

    Sau :dance: parerea voastra,care e cea mai buna combinatie???

  3. Fratilor

    Nu ezitati daca aveti posibilitatea sa va cumparati BATTLEFIELD 2142.

    Este jocul cu un nou concept care nu te asteptai sa mai apara (originalitatea la hartile ce contin modul TITAN) , trebuie castigate baze tip checkpoint iar de acolo se lanseaza rachete asupra bazei inamice pana "cade" scutul ("baza" e de fapt o nava mai mare si punct de respawn in acelasi timp )apoi asaltul in nava pentru a distruge generatoarele de propulsie... se dau lupte si in baza... :)

    Grafica este putin mai slabutza decat la Battlefield 2 tocmai pentru a putea rula pe mai multe calculatoare,si functioneaza mai bine ca si BF2.Putin dezechilibru tactic/tehnic intre vehicule , adica 2 tancuri nu pot sparge un "robotzel" indiferent unde ai trage.(vor mai iesi multe patch-uri cum ne-a obisnuit EA )

    Sunt atat moduri cu vehicule futuriste (tancuri care in loc de senile au "motorase" antigravitationale) cat si vehicule obisnuite (masini gen TAB sau sau tancuri cu senile).

    O chestie frumoasa zic eu este posibilitatea upgrade-urilor pe masura ce cresti in "RANK" dar unele optiuni (de la o singura arma) nu le poti avea in acelasi timp ,trebuie sa alegi cu grija cu ce dotari pleci la lupta .

    Sniperul (recon) ,are de exemplu 3 chestii pentru deblocare dar nu poti folosi decat doua in acelasi timp,ai mina antipersonal ,o luneta mai speciala (fixeaza mai bine tinta si are zoom puternic) si ceva gen exploziv C4.

    Credeti-ma ,alegerea nu este usor de facut ,uneori avand nevoie ba de luneta aceea,ba de exploziv ,ba de mina antipersonal !!!

    Situatia este si mai plina de surpriza decat in Battlefield 2 si rasturnarile de situatie sunt foarte dese(depinde de voi ).

    DOWNLOADATI demo-ul de pe site-ul EA si veti vedea despre ce vorbesc :cool2:

    Un iubitor de Battlefield va saluta... :tiphat:

    P.S. BF2142 e un joc care va fi din ce in ce mai popular si se adreseaza si celor ce au "pierdut" intalnirea cu BATTLEFIELD 2

  4. Daca ai bani sa-ti cumperi un calculator tare care sa-ti redea un framerate f. bun in rezolutia de 1280X1024 cat are nativ un LCD de 19 ,si cu timp de raspuns mic, bate CRT-ul .

    LCD (de calitate ,bineinteles) are geometria perfecta ,culori f.bune iar in rezolutia nativa (1280X1024 la unul de 19" de exemplu) se vede mult mai bine decat un crt

    CRT sunt pe moarte ,nu mai spun de cat de mult ti se "fugaresc" ochii ,consumul de curent ,si destul de rar monitoare cu geometria perfecta...

    CRT pur si simplu nu-si mai au rostul...

    Cei care au LCD ,stiu despre ce vorbesc...

    asa procedez cu crt-urile :comp2:

  5. Pentru florinescu.

    Intreabarea 1. Tu ai trecut in prezent aka post searing? Da cam grea intrebarea....pe intelesul tau.....unde ai ajuns a fost distrus Ascalonul?

    Intrebarea 2. Ce clasa ai luat secondary la ele?

    Afirmatia 1. Fire storm suks :)

    nu ,nu a fost inca distrus ascalon-ul ,spell firestorm mi se pare mana cereasca la ce am vazut ca fac celelalte vrajeli.

    Oare cum as putea sa vad exact cate quest-uri mai am de completat :) :dontknow:

    Si daca as cumpara si factions ,pot sa ma folosesc de caracterul ce il am in guid wars (primul) ?

    Sau daca imbat de cap un prieten sa-si ia si el numai Factions ,poate sa intre si sa faca alianta cu mine in GW primul???

  6. salutare ,sunt incepator in ale GUILD WARS-ului si MMORPG -urilor in general. L-am luat si eu dupa un studiu de piata amanuntit costuri-cheltuieli etc (am jucat si joc Battlefield 2 dar este prea obositor si am zis ca-mi iau un joc de relax mai mare).

    Dar ,fratilor este mai super decat ma asteptam (adevaru e ca primele 7 ore m-am plictisit pana am primit ceva spell-uri )poti fi pe harta si singur de capul tau ,si ce e mai important ,unele quest-uri nu le poti rezolva fara ajutorul unui alt player (una dintre ele : chestia aia cu poarta de la partea de nord).

    Si am primit o vrajeala (sunt elementalist) tare de tot firestorm ii zice: inainte

    de exemplu aveam level 6 iar fara vrajeala aia firestorm nu aveam curaju' sa abordez 2 inamici cu lvl 3 ca ma spargeau.acuma ii adun in jurul meu provocandu-i si le dau firestorm pe gura.E o splendoare sa vezi cum le scade viata vazand cu ochii si mor ca eroii fara sa apuce sa-ti faca cine stie ce damage.

    Am vazut la un prieten WOW dar m-am linistit de gandul lui (plata aia nenorocita in fiecare luna,chiar daca n-ai timp sa joci ,urat de tot fratilor...)

    Guild Wars e ceea ce cautam si in plus de asta am auzit ca se updateaza harta (cat de mare o fi oare?) in momentul in care ai deschis jocul.Sunt intr-o ghilda (de ieri) dar vreau sa spun ca m-au ajutat foarte mult ofiterii din ghilda in care am intrat.Despre orice am avut nelamurire,mi-au spus ce si cum.

    Am inteles ca la un moment dat v-a trebui sa castigi ceva teritorii sau ceva de genu asta...

    Oricum jocul e super si m-a captivat total.

    Pentru cei care mai au nelamuriri: MERITA sa luati GUILD WARS ,nu aveti de platit altceva nimik in afara de curentul consumat si providerul de INTERNET :D :tiphat:

    Din partea mea nota 9 (nu-i dau zece ca nu stiu cat e de mare TYRIA ,daca-i mare primeste 10

  7. M-am uitat pe chart-uri. Vad ca un Pentium D 930 este superior unui Pentium 631, si cum acestea sunt foarte apropiate si ca pret, cred ca o sa merg pe dual-core pana la urma.

    Asa sa faci man!!!

  8. Deci, Samsung SyncMasteru' 930BF al meu este acum vreo 13 mil... Un alt Samsung de 2 ms este doar 11! sad.gif Contrast de 700:1/300 cd/m2. De ce Doamne-Iarta-ma este asha de ieftin!? blink.gifblink.gifblink.gif

    stai linistit ca alea 2 sec se transforma in 6-8 real ,asa ca repet stai linistit

    Si eu am luat un 930bf eeee super.Daca folosesti dvi e mai beton(reglare automata pe max clarity)

    Jos CRT-urile. eusa_dance.gif

  9. Dpmdv nu monitorul face calculatorul. Sincer nu dau 2 bani pe monitor. Mult mai importanta e ce se afla in carcasa.

    esti copil .habar nu ai ce inseamna un monitor bun...normal ,conteaza si ce e in carcasa

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...