Jump to content

Andy.

Inactive
  • Posts

    171
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Andy.

  1. e animal, nu e ca mine. si oameni de la sat care omoara porcu de craciun sunt cu probleme ? si ala e animal.

    ps: nu am probleme ;)

    sunt om OO

    teribilism.. am doar 16 ani :X

    ps; my last post here

    Esti om si asta e scuza,nu?Pai si eu is om si atunci si eu fac ce ma duce capul.Ai 16 ani,multi inainte,la fel am si eu dar iti recomand sa gandesti nu de 2 ori ci de 10 inainte sa scoti ceva pe gura,mai ales in domeniul asta.Mai vorbim cand te-ai maturizat.

  2. Asa cum ziceam si in celalalt topic,prostii tot prosti raman.In plus, 17 si 18 ani?Aia stiu macar sa citeasca?Pariez ca nu.Iar amenda aia e super banala,un nimic.Sper ca pe viitor sa se schimbe legile in domeniul acesta,sa fie inasprite cu mult.

  3. Parerea mea este ca un moderator ar trebui sa inchida topicul acesta.Deja asemenea topicuri sunt chiar banale,sunt n topicuri despre acelasi lucru,in plus se face spamm aiurea si nu se ajunge nicaieri.Chiar am urmarit toata vara forumul si numai topicuri dinastea s-au deschis,e chiar bataie de joc.

    Si ca sa nu fiu acuzat ca fac spamm,voi ramane si on topic:Asa cum spuneau si cei de mai sus,cand esti cu prietena iubita nu ai cum sa te plictisesti si chiar daca s-ar intampla acest lucru,discutati despre aceasta si o rezolvati cumva.

  4. Legile ar trebui inasprite cu mult,cea mai buna solutie pentru asemenea specimene inferioare ar fi scoala de corectie/puscaria.Acolo ar primi ei aceeasi bataie pe care au aplicat-o acelei biete fiinte fara nici o aparare.Amenzile sunt nimicuri,mai ales ca aproape orice isi permite sa le plateasca.Daca s-ar pune sa zicem o amenda de 10000 de euro(poate exagerez desi nici banii astia nu stiu is io stiu ce avere) nu cred ca s-ar mai avantura asa multi sa loveasca animalele.Si pe langa faptul ca acel filmulet m-a dat gata(in sensul ca m-a intristat foarte mult),lucrul ce m-a infuriat cel mai rau a fost ca acel "erou" povestea cu mare seninatate fapta,de parca asa ceva vezi zilnic sau ca si cum fi ceva normal.Insa,ati vazut ca desi in fata unui animal a avut "curaj" si l-a lovit,cand a fost filmat nu a mai avut asa cojones mari si si-a pus ochelarii de soare,ca sa nu fie chiar atat de usor de recunoscut.Dar ce sa facem,asta e tara in care traim si la oamenii prosti chiar nu le ai ce face,ca nu inteleg nici cu binele nici cu raul.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...